- Konu Sahibi minik_prince
-
- #9.741
Allah rehmet elesin. He qaynanan yoxdusa çox yayılmaz. Bezi qaynanalar yayır hamıya. Mamava tapşırarsan sevincek olub yaymasın hamıya. Men mamamı gücnen tuturdum. Filankese diyim qurban demişdi gedek kesdirek, filan podruqam nezir demişdi gedek onu verek falan. Dedim ay mama hele yoxHeee qaynanam rəhmətə gedib deyen adam olmuyacaq yeni mamamgildede ozumuzkuler bilse besdi mende deyirem biraz keçsin sonra
Heee yaxşı edibsen can mencede hele yayılmasa yaxşıdı esas sağ salamat olsunAllah rehmet elesin. He qaynanan yoxdusa çox yayılmaz. Bezi qaynanalar yayır hamıya. Mamava tapşırarsan sevincek olub yaymasın hamıya. Men mamamı gücnen tuturdum. Filankese diyim qurban demişdi gedek kesdirek, filan podruqam nezir demişdi gedek onu verek falan. Dedim ay mama hele yox
He canım oda mənə uğur gətirdi inşAllah səninkidə ona gətirərHe hiss eledim ikinci olduğunu nedense
Yox menim bacımda ilk olacaq inşallah menim körpemin ayağı düşer bacıma. Senin de bacıvın körpesi sene uğurlu geldiyi kimiAllah hesretinde olan hamıya qismət elesin
İndi veziyyetinden danışHe canım oda mənə uğur gətirdi inşAllah səninkidə ona gətirər❤ sizlə bölüşdüm sevincimi sanki yaxınlarımız kimi özümü çox yaxşı hiss edirəm
Yeni kaynanam derken?Ay Allahım bunlar ne güzel konusuyorlar severim ben sizin dilinizi
Benim yeni kaynanam da Azeri yavaştan bende öğreniyorum dilinizi☺
Hee necə gündü yazmışdım mədəmə soyuq olmuşdu qızdırmam falan olmuşdu qaytarmaq falan belkede ondanmis qarnım falanda ağrıyırdı ishal olurdum...indi o gedib ama sancılar var normaldida ele???geceler başım boynum ağrıyır?İndi veziyyetinden danışbel ağrısı aybaşı ağrıları kimi qarın ağrısı mede ağrısı falan var?
Aramıza katıl canım oyrenirsin inşallah sendeAy Allahım bunlar ne güzel konusuyorlar severim ben sizin dilinizi
Benim yeni kaynanam da Azeri yavaştan bende öğreniyorum dilinizi☺
Yeni kaynanam derken? ☺ Siz mi yeniden evlendiniz yoksa kayınpederiniz mi?
Öğrenmekte yardımcı oluruz size. Bizimle takılın çabucak öğrenirsiniz zaten
Kp evlendi azeri bir bayanla maşaallah çok sevildi☺ Ilk başta anlamıyordum dilinizi şimdi alıştım hee hiii demiyorumAramıza katıl canım oyrenirsin inşallah sende
Güneləm mən, etiketsiz sehlinam yazanda bi qəribə oldum, deyirəm o kimdiMenim qohumlarım keçen ay bilibler hamile olduğumu. Sehlinam düz deyir, deme qaynana da tapşırarsan en az 3 ay heç kimin xeberi olmasın bebiş yerini berkitsin inşallah sonra kime istiyir diyer. Senin ailen bide yoldaşıvın ailesi bildi besdi
Məncədə. Amma məndə alınmaz elə. mənim ailəm biləndə bizim nəsil biləcək, yoldaşımkilərə deyəndə oların nəsli biləcək, belə sevincini tutamayan ailəmiz varMenim qohumlarım keçen ay bilibler hamile olduğumu. Sehlinam düz deyir, deme qaynana da tapşırarsan en az 3 ay heç kimin xeberi olmasın bebiş yerini berkitsin inşallah sonra kime istiyir diyer. Senin ailen bide yoldaşıvın ailesi bildi besdi
AhaMenim bacım olan Ayten mi?
Caan nə yaxşı cüt gəllilər. Allah qorusun sizidə balalarınızıda
İkinci dəfədi soskanı sosiska oxuyuramHe mende çox şey istemirem bir not bir test birde soska falan yada papiş
Amin sağol canımCaan nə yaxşı cüt gəllilər. Allah qorusun sizidə balalarınızıda
Arada mendede olurİkinci dəfədi soskanı sosiska oxuyuramBeynim mənə şüuraltı mesaj ötürür deyəsən
İnanırsanki o enerji keçir bura?? Yorucu gün keçirdim amma özümü super hiss eliyirəmHe canım oda mənə uğur gətirdi inşAllah səninkidə ona gətirər❤ sizlə bölüşdüm sevincimi sanki yaxınlarımız kimi özümü çox yaxşı hiss edirəm
Jurnalist olası qızsaneYeni kaynanam derken? ☺ Siz mi yeniden evlendiniz yoksa kayınpederiniz mi?
Öğrenmekte yardımcı oluruz size. Bizimle takılın çabucak öğrenirsiniz zaten
Aaay ne gözəlİnanırsanki o enerji keçir bura?? Yorucu gün keçirdim amma özümü super hiss eliyirəmtutu Maşallah
Hee necə gündü yazmışdım mədəmə soyuq olmuşdu qızdırmam falan olmuşdu qaytarmaq falan belkede ondanmis qarnım falanda ağrıyırdı ishal olurdum...indi o gedib ama sancılar var normaldida ele???geceler başım boynum ağrıyır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?