• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Nasıl uygulanıyor bu kür?
Cnm vallahi internetten arastirdim 10 kaşık bal 10kasik tarçın 10 kaşık çörek otu yazıyor çörek otunu çektirerek koyan da var ben cektirmicem karistiriyorsun adet ikinci günü başlıyorsun 14 gundu sanırım sabah bir kasik çiğneyerek yiyorsun ki çörek otu ezilsin egem tüm koyarsan ezdirirsen yut gitsin bu yumurta kalitesi arttırmak ve çatlama olmasını sağlamak için mis kullanlar ve hamile kalanlar var burda baktım yormlarda bakalım etki ederse denicem

Bide hayıt hapı dedi arkadaşım almış bir ona da bir arkadaşı demiş eczaneddn almış kadın 40 yasindaymis oda bu hap ile hamile kalmış siz duydunuzmu bu ilacı

Cnm vallahi internetten arastirdim 10 kaşık bal 10kasik tarçın 10 kaşık çörek otu yazıyor çörek otunu çektirerek koyan da var ben cektirmicem karistiriyorsun adet ikinci günü başlıyorsun 14 gundu sanırım sabah bir kasik çiğneyerek yiyorsun ki çörek otu ezilsin egem tüm koyarsan ezdirirsen yut gitsin bu yumurta kalitesi arttırmak ve çatlama olmasını sağlamak için mis kullanlar ve hamile kalanlar var burda baktım yormlarda bakalım etki ederse denicem
İncir havuç kürü yapanlar da görüyorum

Mide bulantım arttı, sabahtan beri bir bardak süt dışında hiçbir şey yiyip içemedim. Her şey midemi bulandırıyor. Bu başka bir şey sanırım. Erken hamilelik belirtisi gibi gelmedi. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Yarın sabah doktora gideceğim. Sırtım ve belim de ağrıyor.
Ben ilk gebeliğimi öğrendikten iki gün sonra bulantım başladı aylarcaaaa sürdü, demek ki bulantılı geçecek sizin

Ya bu nadir bir şey mi acaba ? Çünkü 14 günmüş ortalaması ve yumurtalamadan sonra asla günler geçmiyor bekle bekle, birde döngünğz ne kadar
döngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.

3 gün geciktim 188 ile öğrendim şuan bebişimi 🩷🌸

döngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.

Yaaa hamile misinizzz tebrik ederimmm, bende pcosluyum bana da dua eder misiniz 🥲

Ekstra ne yaptınız bu ay birde onu sorayım

Hanımlar merhaba size bişey danışmak istiyorum sat 16 Eylül bat 8 ekimdi döngüm 22-23 günde bir gecikmemin 11. günündeyim.7. günde kan verdim ama negatif çıktı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü hâlâ regl olmadım artık testte yapmak istemiyorum çünkü çoğu test yanıltıyor

Hmmm anladım, yumurtlama olana kadarki süreçte kullanıyoruz yani. Teşekkürler💕 içeriği doğal olduğu İçin denenebilir bence de

Hanımlar merhaba size bişey danışmak istiyorum sat 16 Eylül bat 8 ekimdi döngüm 22-23 günde bir gecikmemin 11. günündeyim.7. günde kan verdim ama negatif çıktı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü hâlâ regl olmadım artık testte yapmak istemiyorum çünkü çoğu test yanıltıyor
Ben de gecikmemin 6. Günündeyim, 3. Günde kaset test negatif çıkmıştı, kan vermedim. Kan testi en garanti yöntem elbette, kanda çıkmadıysa yoktur muhtemelen ancak gecikmesinin üzerinden uzun zaman geçip yeniden kan verdiğinde öğrenenleri okudum forumlarda. Yani belli olmaz geç döllenme de olmuş olabilir sizin durumunuz. Bir kaç gün sonra yeniden kan verin bence. Gönlünüze göre olsun💕

Adetin 5. Günü 26 eylülde klomene başladım. 3 ekimde kontrole gittim. 15-16-22 mm olarak 3 yumurta vardı. Küçüklere de şans verelim diye 4 Ekim sabahı iğneyi vurdum. perşembe ve cuma günleri yani iğmemin 12. Günü bildiğiniz regl sancısı yaşadım ama regl başlamadı. Dün yaptığım testte negatifti. Sizce şu saatten sonra pozitife döner mi. Bu arada 28 yaşında Amh düşüklüğüm var.

Adetin 5. Günü 26 eylülde klomene başladım. 3 ekimde kontrole gittim. 15-16-22 mm olarak 3 yumurta vardı. Küçüklere de şans verelim diye 4 Ekim sabahı iğneyi vurdum. perşembe ve cuma günleri yani iğmemin 12. Günü bildiğiniz regl sancısı yaşadım ama regl başlamadı. Dün yaptığım testte negatifti. Sizce şu saatten sonra pozitife döner mi. Bu arada 28 yaşında Amh düşüklüğüm var.
16 da daha net sonuç oluyormuş.Amh kaç?

Back
X