Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inan Allaha o qeder sevindindimki hamilelik xeberine gozum axtarirdi arada girirdim giris elemedende girmek olr axi axtarirdim ele yazini gordum sevindim.Ayse he mualice alir insallah oda verer gozel xeberi.Men karantin bilmedim ele collerdeydim

Inan Allaha o qeder sevindindimki hamilelik xeberine gozum axtarirdi arada girirdim giris elemedende girmek olr axi axtarirdim ele yazini gordum sevindim.Ayse he mualice alir insallah oda verer gozel xeberi.Men karantin bilmedim ele collerdeydim
Mene hekimim dedi çıxma çöle ancaq ayda 1 muayineye gel. Ona göre martdan bəri evdeyem üreyim partdıyır
İnşallah Ayşenin de gözel xeberlerini alaq burdaki istiyen bütün qızların da.

Salam qızlar necəsiz her şey normaldıhekim dedi 2hefte keçsin uziyə duş sonrada analiz falan eletmek lazım olar yegin...bu arada test edirəm ara ara artıq qirmizidio 2 xətti görmək lap xoş gəlir gedib gelib baxmaq istiyirem

Can Allah başacan versin Özünə yaxşı bax)) Qan analizi vermədin?

Allah bütün istiyen herkese o 2 xətti görmeyi nesib elesin inşallah. Seni o qeder yaxşı başa düşürəm ki. Qarnım burnumdadı hele de gedib gelib o 2xettli teste baxıram
Tündleşen testivin şeklini at baxaq gözümüz könlümüz açılsın
Hekimin nelere diqqət elemek lazım olduğunu dedi?

Xoşgeldin. Yeni evlisen tebrik eliyirem
İnşallah çox keçmez hamile qalarsan
Neçe yaşın var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…