- 20 Eylül 2020
- 17
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #9.801
Inan Allaha o qeder sevindindimki hamilelik xeberine gozum axtarirdi arada girirdim giris elemedende girmek olr axi axtarirdim ele yazini gordum sevindim.Ayse he mualice alir insallah oda verer gozel xeberi.Men karantin bilmedim ele collerdeydimAyşen müalicə eliyir can? Aranızın yaxşı olmasına sevindim inşallah qismət olar görüşersiz
Terezide çeki olaraq artmışam 56 kg başlamışdım 67-68 kg olmuşam ama baxsan heç dimezsen. Şişmemişem kökelmemişem ancaq qarnım çıxıb bide sinem böyüyüb. Qalan herşey yerindedi
Normal olmalıdı inşallah bir terslik olmazsa. Hekimim dedi deqiq demekçin tezdi hele.
Men inanırsan hamileliyime öyreşe bilmemişem hele. Bütün günü evdeyem heçkim gelib getmir insan üzü görmürem. Bidene bura girende yadıma hamiləlik düşür. Allah bu virusu çıxardana lenet elesin
nene baba ata bibi 4 lunun qarisigiMaşallah kuklayaAllah saxlasın. Allah atalı analı böyütsün inşallah kime oxşuyur bes atasına?
Xalı da maşallah gözəllik verir
Mene hekimim dedi çıxma çöle ancaq ayda 1 muayineye gel. Ona göre martdan bəri evdeyem üreyim partdıyırInan Allaha o qeder sevindindimki hamilelik xeberine gozum axtarirdi arada girirdim giris elemedende girmek olr axi axtarirdim ele yazini gordum sevindim.Ayse he mualice alir insallah oda verer gozel xeberi.Men karantin bilmedim ele collerdeydim
Heçkəsin tanımadığı, amma hamını tanıyan gizli biriSen tanımazsan mence ama o evvelki yazışmalarımızı oxuyub hamını tanıyır demek olarkiama özü burdadı deye demirem, ( Sehlinam ay qız gözdervi bağla qulaqlarvu tut) çox çox yaxşı qızdı sennen yaxşı olmasın
Məni tərifləmiyin zayım çıxır sonraSen tanımazsan mence ama o evvelki yazışmalarımızı oxuyub hamını tanıyır demek olarkiama özü burdadı deye demirem, ( Sehlinam ay qız gözdervi bağla qulaqlarvu tut) çox çox yaxşı qızdı sennen yaxşı olmasın
Terifleyende zayı çıxanlardan biri de menemMəni tərifləmiyin zayım çıxır sonra
Hee Guli yoxdu ortalıqlardaGuli007 sən necəsən, getdin həkimə?
slaam bir daha.
26 yaşım var uşaq yoxdu. 2 ildi evliyəmslaam bir daha.O zaman tanit ozunu nece yasin var?Usaq varmi?
Can Allah başacan versinSalam qızlar necəsiz her şey normaldıhekim dedi 2hefte keçsin uziyə duş sonrada analiz falan eletmek lazım olar yegin...bu arada test edirəm ara ara artıq qirmizidi o 2 xətti görmək lap xoş gəlir gedib gelib baxmaq istiyirem
Olar insallah Allah sevindirsin tezlikle26 yaşım var uşaq yoxdu. 2 ildi evliyəm
Allah bütün istiyen herkese o 2 xətti görmeyi nesib elesin inşallah.Salam qızlar necəsiz her şey normaldıhekim dedi 2hefte keçsin uziyə duş sonrada analiz falan eletmek lazım olar yegin...bu arada test edirəm ara ara artıq qirmizidi o 2 xətti görmək lap xoş gəlir gedib gelib baxmaq istiyirem
Cokk iyi yaptinSalam bu konumu acmagda meqsedim azeri qizlarin bir yerde toplanmasidirgelin birlikde sohbet edek
Hamimiza qismetHe yaxşı oldu bele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?