Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ya deli olucam hay ben böle kk nın diyicem şimdi olmayacak ya sabhatan beri bak bak yok işi gücü bıraaktım yazıyı arıyorum

prenses iste bu konuyu ariyo

patsy hangisini ariyorsun kuzu anlamadim ki :26:

bak yukarıdaki yazı varya kadının biri o yazıyı başka bi sitede yazmış ama ben yazdım diye hava atıyo bende bu yazı sizin değil demeye çalıştım yok ben yazdım başka nerede gördüysen o benden almıştır dedi ya benim burada okuduğum haftalar önce ama o yazıyı yeni yazmış e nasıl ouyor önce yazan sonra yazandan nasıl alıntı yapabiliyor şimdi o yazının aslını yani burada okuduğumu bulup o sitede al bak diye göstermeliyim ben de de işte böle pis bi huy var umursamam umursamam ama takınca takıyorum şimdi onu bulamazsam bana rahat yok yani anladın mı

patsy hangisini ariyorsun kuzu anlamadim ki :26:

bak yukarıdaki yazı varya kadının biri o yazıyı başka bi sitede yazmış ama ben yazdım diye hava atıyo bende bu yazı sizin değil demeye çalıştım yok ben yazdım başka nerede gördüysen o benden almıştır dedi ya benim burada okuduğum haftalar önce ama o yazıyı yeni yazmış e nasıl ouyor önce yazan sonra yazandan nasıl alıntı yapabiliyor şimdi o yazının aslını yani burada okuduğumu bulup o sitede al bak diye göstermeliyim ben de de işte böle pis bi huy var umursamam umursamam ama takınca takıyorum şimdi onu bulamazsam bana rahat yok yani anladın mı

bir dost mudur nedir o sitede mi gordun kiz senin ne isin var oralarda
eminmisin patsy:26:belki de konun icinde falan yazmistir kimse

yawww bu ne bicim sey bulunmuyor hicbiryerde

valla öyle okuduğuma emin olmasam ben bile şüphe edeceğim hatta onu ıkuduğum gün azi bana kıs sen nerelerde dolaşıyosun diye yazdı ben daha sonrasında da o pijama yazısını okuyup linkini buraya attım işte bilsem böyle bişey olacağını o yazının linkinide atardım anacım

anladimmm pis karu hic sevmem öyle insanlari

o yazinin icindeki nerdeyse tüm cümleleri aldim aradim ama cikmiyor en fazla bizim azerinnin topigi cikiyor :26:

+18 demiydi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…