- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.661
helaaaaaaaaal
ay bi de buna helal demişsin azi ya kadın çalmış yazıyı diyorum duymadın mı
ya deli olucam hay ben böle kk nın diyicem şimdi olmayacak ya sabhatan beri bak bak yok işi gücü bıraaktım yazıyı arıyorum
prenses iste bu konuyu ariyoHmmm..Nereden baslasak? Gec karsima otur..Seninle konusacaklarm var. Daha dogrusu ben konusacagim sen dinleyeceksin.
Lafi evelemeden gevelemeden son soyleyecegimi ilk soylerek kafadan giriyorum. Kocan sana psikolojik siddet uyguluyor. Sana surekli calismalisin sen evde oturamazsin oturursan ikimiz birbirmizi yeriz diyerek seni surekli baski altina aliyor. Kendisi emekli. Emekli olduktan sonra niye calismadi? Sen de emeklisin. Sen neden calisiyorsun? Bunyen en sonunda iflas etti bir gece gozunu hastane de actin..Prozac la hayatna devam etmeye calisiyorsun..Seni anladi mi? O zor gunlerin de sana kucak acip sana sarildi mi? Sacini oksayip bizim senin getirecegin paraya degil sana ihtiyacimiz var. Sen saglikli olmadiktan bizi eskisi gibi bir arada tutamadiktan sonra bize kol kanat geremedikten sonra bu calismann manas ne? aile birligimizin bozulmamasi icin bizim sana ihtiyacmiz var. Bu gunleri atlat. sana kotu gelen isinden ayril. Bir sure kafani topla. Beden sagligina kavus. Sonra yine calismak istersen calis dedi mi?? Seni teselli edecegi yerde habire calsmalisin calismak sana iyi gelir cocugun okul masraflari ne olacak demedi mi?? Sense seni biraz olsun sevsin anlasin diye habire kurban olmadin mi?? O senin cellatin..Ve sen ona kurban olmayi kendin veriyorsun. Hayatta bir tane daha senden yok. Sen kendi kiymetini bilmezsen kusura bakma kocan dahi olsa baskasi bilmez. Ki sana en yakin olmasi gereken kimse..Senin icin uzuluyorum. Sana dilim dondugunce de olayi net gorebilmen icin konusmaya calistim senle. Ama ben psikolog degilim. Oyle bir egitimim de yok. Ama aklim sezgilerim var. Gorduklerimi anlayabiliyorum ve yorumlayabiliyorum.
Su an sen kocanin kurbanisin..Ona cellat olma firsatini vermissin..Fakat hicbir sey boyle surup gidemez. Silkelen toparlan kendine gel..Once sen gelirsin..Ruh ve beden sagligin gelir..İnsan herseyi yalniz yasar..Her duyguyu kendi bilir..İnsanin kendinden baskasi ona kocluk edemez. Yaninda olanlar hep sen izin verdigin icin yanindadirlar..Kendini kullandirma..Bu maddi olarak da ruh olarak da gecerli..Seni seviyorum. Senin bu gucsuz bu caresiz bu ne yapacagini bilemez hallerinle saga sola hala beni sevin diye arayislarina uzuluyorum..Sen kendine disardan bakamiyorsun..Cik bir tepeye ordan bir bak bakalim..Nasil zavalli gorunuyorsun..Senin morale ihtiyacin var..Senin kabul gormeye sevilmeye ihtiyacin var..Sen sadece su an bunu istiyorsun..Bunu gor kendine haksizlik ve yazik etme..Para is her zaman gelir sana..O donanim ve cevren var cunku..Ama sagligin geri gelir mi? Yasananlarin etkisi uzun sure senden gider mi?? Geride tahribat birakmaz mi saniyorsun??Taslar bi kere yerinden oynadi mi yerine ayni oturur mu?? Hadi bi dusun..İnsan sadece kendini insan da tanir..Hadi bakalim bu da bir sans..Kendini bu olayla beraber kocan da tani!!
Seni seviyorum..Sen kendine iyi davranmazsan unutma ne bir insan ne de hayat denen anlar davranir!!
ALINTIDIR.
Netten buldum patsy
patsy hangisini ariyorsun kuzu anlamadim ki :26:
patsy hangisini ariyorsun kuzu anlamadim ki :26:
bak yukarıdaki yazı varya kadının biri o yazıyı başka bi sitede yazmış ama ben yazdım diye hava atıyo bende bu yazı sizin değil demeye çalıştım yok ben yazdım başka nerede gördüysen o benden almıştır dedi ya benim burada okuduğum haftalar önce ama o yazıyı yeni yazmış e nasıl ouyor önce yazan sonra yazandan nasıl alıntı yapabiliyor şimdi o yazının aslını yani burada okuduğumu bulup o sitede al bak diye göstermeliyim ben de de işte böle pis bi huy var umursamam umursamam ama takınca takıyorum şimdi onu bulamazsam bana rahat yok yani anladın mı
yawww bu ne bicim sey bulunmuyor hicbiryerde
bak yukarıdaki yazı varya kadının biri o yazıyı başka bi sitede yazmış ama ben yazdım diye hava atıyo bende bu yazı sizin değil demeye çalıştım yok ben yazdım başka nerede gördüysen o benden almıştır dedi ya benim burada okuduğum haftalar önce ama o yazıyı yeni yazmış e nasıl ouyor önce yazan sonra yazandan nasıl alıntı yapabiliyor şimdi o yazının aslını yani burada okuduğumu bulup o sitede al bak diye göstermeliyim ben de de işte böle pis bi huy var umursamam umursamam ama takınca takıyorum şimdi onu bulamazsam bana rahat yok yani anladın mı
bir dost mudur nedir o sitede mi gordun kiz senin ne isin var oralarda
eminmisin patsy:26:belki de konun icinde falan yazmistir kimse
kıs bi konu vardı açtım orayı tek sayfaydı başka kimse bişey yazmamış sadece o yazı vardı yani burada kk da
valla öyle okuduğuma emin olmasam ben bile şüphe edeceğim hatta onu ıkuduğum gün azi bana kıs sen nerelerde dolaşıyosun diye yazdı ben daha sonrasında da o pijama yazısını okuyup linkini buraya attım işte bilsem böyle bişey olacağını o yazının linkinide atardım anacım
basimiz derttekızllarrr napıyosunuzzzzznasıl geçiyor gününüzzzz
o yazinin icindeki nerdeyse tüm cümleleri aldim aradim ama cikmiyor en fazla bizim azerinnin topigi cikiyor :26:
+18 demiydi ki?
kızllarrr napıyosunuzzzzznasıl geçiyor gününüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?