Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
güle güle kuzu

iyi eğlenceler sana

sagolasin estosum

benim kiz yine uyutmadi beni hep boyle yapiyo ne zaman yola cikacaksam o gece uyutmuyo beni
neyse yine gece gece islerimi hall etdim kiza da banyo yaptirdim napiyim yarin sabah gec kalkar gecikmeyelim diye
yarin ben de ugrayamam belki hepinizi opuyorum tek tek
kendinize topigimize iyi bakin:2:
prenses patsy estos unlimited nilu simay deniz seval sevgi abla ismini unuttugum kimse yoktur insallah sizi coook ozlicemay dugulandim

Son düzenleme:

ayy cnm yaaa bak ben de duygulandım

olsun kıs sen de kızı bırakıp orda uyursun

gez toz stres at biraz gelince booooollllll booooooooooolllllll konuşuruz

GÜNAYDINNN KIZLAR MUTLU PAZARLAR NASILSINIZ

azerinn ne yaptın nerelerdesin
gunaydin ablaaa
2-3 saate yola cikicaz hayirlisiyla
kıs bunlar çok güzeeeeeelllllll
iyi günlerde kullan
ayıptır sorması kaça aldın
sagolasin canim
fiyati da uygundu ayakkabi 40 tl
canta 15 tl
Eki Görüntüle 441112

BUnu alıcam ama bedeni kalmamış . internetten getirttiriyorum .. denedim çok güzel oldu sizce naaaasıl ??

pisi bu senin yasina gore uzun degil mi:26:

1.70 boyundayım çok çok uzun gelmez ama gelirse kestiririm .
bi topukluyla gayet güzel gelir .
denedim bide zayıflığımı kapattı ya o da hoşuma gitti.

bu coooooooooooook guzel

Evet abla öyle . benim ayla elbiselerimden çok var . geçen yaz utanmadan sıkılmadan giyiyordum ama bu sene boyum biraz daha uzadı . ve kilo olmadığı için bacaklarım biçimsizleşti . çarpık gibi oldular. normalde kalın yapısı var kilo alsam süper olacak ama .. o kadar çok sevdiğim şortlarımı bile giyemiyorum kii:26:

canim bos ver valla ben cok minyonum mesela 160 boyunda 45 46 kilo yolda esimle yururken abi kardes zann ediyolar kizimi kardesim zann ediyolar o kadar yaniama ben hic takmiyorum ne guzel yaslaninca da genc kalicam iste fena mi
bence sen de takma cok gencsin giy sortlarini cik disariya zamani geldiginde insallah kilo aliriz bu gunlerin tadini cikaralim

Giyince sanki herkes bana bakıp gülüyormuş gibi geliyor . :26:canım sıkılıyor . çok dikkat çekiyor.
ve ben o kadar çok iddalı şeyler giymeyi sevdigim halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…