Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
denizzz gecen gün aldigim o selülit yagini denedim dün hemen 1 günden bisey olmaz bitince yag yazarim topigine ok?

tamam tatlımmm =)) bende bu ara kahveye başlıcam selilut için zaten çok faydasını görmüştüm :)) bendede yok ama gende ne kadarda olmasa oluyor skınca ben görüyorum :))) gerçi bebeklerde bile selilut oluyor biz ne için uğraşıyorsak

kahveyi tyzemde yapiyordu cok faydasini görmüs ama ben hep unutuyorum yapmaya toplasam 2 defa yapmisimdir

bende geçen seneden beri yapmıyorum bir ara çok gaza gelmiştim hep yapıyordum çok sıkı ve güzel oluyor cilt

kg problemim yok ama ne bilimm işte kusursuz olmak istiyor insan

vayyyyyyyy kuzu bak benide simdi gaza getirdinnn bende basliyim ozaman cilt sIkIlasiyorsa
benimde kilo problemim yok sen spor yapiyormusun?

vayyyyyyyy kuzu bak benide simdi gaza getirdinnn bende basliyim ozaman cilt sIkIlasiyorsa
benimde kilo problemim yok sen spor yapiyormusun?

kuzum yap tabii süper oluyor :))) ben spor yapmıyorum ama yürüyüş yapıyorum bol bol

yaa varyaa 171 cm boyum kg 54 sence çok mu herkes iyisin diyor ama sanki bana kg varmış gibi geliyor...

ilk okuldayken ben manken hastalığına yememe hastalığına yakalanmıştım ..

acaba ondan mı kendimi kg lu görüyorum

hayir tatlim kilolu degilsin sen ben 1,60 boyum 50 kiloyum aslinda ben kilolu olmam lazim sen kendini ilk okuldaki mesele yüzünden kilolu görüyorsun kusummm ama bence iyisin

yürümek zaten en iyisi gecen seneye kadar bende hergün yürüyüs yapiyordum 1 senedir bos verdim iyice

tüm gün işyerinde oturunca kötü oluyor yaa yürüyüş çok iyi doktorda onu öneriyor zaten kaslı bayanları sevmiyorum

tüm gün işyerinde oturunca kötü oluyor yaa yürüyüş çok iyi doktorda onu öneriyor zaten kaslı bayanları sevmiyorum

selam kızlar yine geldim prenses gittinmi doktora

abla yaa bugün isten sonra gidicektim saat 1 e kadar acikmis doktor pazartesiye kaldi.

internette okudum o konuyu normal olabiliyormus bazilarinda bakterileri disari atiyormus akinti :26: nekadar dogru bilemicem tabii ama pazartesi kesin gidicem

sen neler yaptin? bebis neler yapiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…