- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.681
denizzz gecen gün aldigim o selülit yagini denedim dünhemen 1 günden bisey olmaz bitince yag yazarim topigine ok?
tamam tatlımmm =)) bende bu ara kahveye başlıcam selilut için zaten çok faydasını görmüştüm :)) bendede yok ama gende ne kadarda olmasa oluyor skınca ben görüyorum :))) gerçi bebeklerde bile selilut oluyor biz ne için uğraşıyorsak
kahveyi tyzemde yapiyordu cok faydasini görmüs ama ben hep unutuyorum yapmaya toplasam 2 defa yapmisimdir
bende geçen seneden beri yapmıyorum bir ara çok gaza gelmiştim hep yapıyordum çok sıkı ve güzel oluyor cilt
kg problemim yok ama ne bilimm işte kusursuz olmak istiyor insan
vayyyyyyyykuzu bak benide simdi gaza getirdinnn bende basliyim ozaman cilt sIkIlasiyorsa
benimde kilo problemim yok sen spor yapiyormusun?
kuzum yap tabii süper oluyor :))) ben spor yapmıyorum ama yürüyüş yapıyorum bol bol
yaa varyaa 171 cm boyum kg 54 sence çok mu herkes iyisin diyor ama sanki bana kg varmış gibi geliyor...
ilk okuldayken ben manken hastalığına yememe hastalığına yakalanmıştım ..
acaba ondan mı kendimi kg lu görüyorum
hayir tatlim kilolu degilsin sen ben 1,60 boyum 50 kiloyum aslinda ben kilolu olmam lazim sen kendini ilk okuldaki mesele yüzünden kilolu görüyorsun kusummm ama bence iyisin
yürümek zaten en iyisi gecen seneye kadar bende hergün yürüyüs yapiyordum 1 senedir bos verdim iyice
hayir tatlim kilolu degilsin sen ben 1,60 boyum 50 kiloyum aslinda ben kilolu olmam lazim sen kendini ilk okuldaki mesele yüzünden kilolu görüyorsun kusummm ama bence iyisin
yürümek zaten en iyisi gecen seneye kadar bende hergün yürüyüs yapiyordum 1 senedir bos verdim iyice
tüm gün işyerinde oturunca kötü oluyor yaa yürüyüş çok iyi doktorda onu öneriyor zaten kaslı bayanları sevmiyorum
selam kızlar yine geldim prenses gittinmi doktora
selam kızlar nasılsınız
azerin kolay gelsin canım iyi gezmeler bol bol eğlen dinlen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?