- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.821
Tipik bir maço tipik güzel bir kadınla evlenmiş. Düğünden sonra adam aşağıdaki kuralları sıralamış;
- ''Eğer istersem evde olacağım canım ne zaman isterse.. bana güçlük çıkarmanı dır dır etmeni istemiyorum''.
- ''Başka türlü söylemediğim sürece her akşam iyi bir akşam yemeği hazır bulmak istiyorum''.
- ''Eski arkadaşlarımla ava, balığa, içmeye veya kart oynamayada gideceğim ve sen karışmayacaksın. Bunlar benim kurallarım yorumun varmı?''.
Yeni gelin cevap vermiş;
- ''Hayır, benim için uygun yalnız şunu bilmelisin bu evde fafenkk her
gece saat 7'de olacak sen olsan da olmasan da''...
pessimistics en son konusmamizda annenle alisverise cikicaktin neler aldin hemmmeeeenn söyle bakiyiyimmmm
çook şey denedim özellikle o mango da bi elbise begendim uzun azerine gösterdim önce ki sayfalarda ama beden buladımiki şey aldım döndüm du bulabilirsem atım kk ya
yok canım :) telefon um bozuktu servise vermiştim onu aldım :) yeni almadımzaten arayinca bulunmuyor cnm
tamam kesinlikle kk ya yükle bende yapicam cumartesi bisey alirsam
telefon alicaktin aldinmi?
Eki Görüntüle 442539 bunun koyu rengini aldım .. bide üzerine yazının renginde bi salaş tişört aldım. bu aralar moda altına yüzücü atlet giyiliyo simetrik bişe kollarını açınca yazının tamamı gözüküyor . kısa omuz açık falan .
:) ben seviyorum salaş giyinmeyi darda seviyorum ama dar yakışmıyor kiiiwoooww cok güzel kuzumm ben cok begendimgüle güle giyin
bende ayakkabi aldim nette bulursam eklerim hemen
:) ben seviyorum salaş giyinmeyi darda seviyorum ama dar yakışmıyor kiii
nyie yakismiyor kiiii
ben daha cok dar severim ama salas da giyerim arada bir
ah şu zayıflık sorunum olmasa neler neler giyerim dee:26:
aynı renk mi yavru ?
selam kızlar nasılısınız bakalım
prenses nasıl oldun canım iyileştinmi bebişim
ben hiç fark etmiyordum ama içime atıyormuşum canım hep
ve ben 3 hafta 2 gündür dünyanın en mutlu insanıyım stresten eser kalmadı
öperim cnm tmmayy yerim ben onu yaaöpsene benim icin bitane
haaa tatil dimi sizde simdi bende düsünüyorum oglan okula gitmiyormuydu diye
bende de cikicak diye cok korkuyorum cnm ya bende hep icime atarim herseyi
rabbim sizi ömür boyu mutlu etsin cnmkafana takma bisey kendi sagligin icin hep mutlu ol
Dügünümüz bittikten sonra karim kendi atina bende kendi atima bindik, evimize dogru gidiyoruz.
benim bindigim atin ayagi takildi ve sendeledi.
karuim egildi ve benim atima "bir" dedi.
biraz daha ilerledik ve benim atim tekrar takilip tökezledigi zaman esim tekrar egilip "iki" dedi.
az sonra atim tekrar ayni sekilde tökezleyince esim atindan indi ata "üc" dedive ceyizinden tabancasini cikartip atimi alnindan vurdu.
ben sok olmustum.
esime bir hisimla cikistim "yazik degil mi ata neden vurdun kadin manyak misin sen?"diye bagirdim.
karim arkasini döndü ve bana "biiiiiirrrr" dedi.
ve o günden sonra karimin bir dedigini iki etmedim!!!
bir fıkrada bende =))
O karışmaz
İki Fransız kadın konuşurlar:
- Peki, başkasından hamile kalmana kocan kızmadı mı?
- Kızmadı. O prensip sahibidir, başkasının işine karışmaz.
Delikanlı evlenmek için kimi getirse bir türlü annesini razı edemiyormuş. Bir arkadaşı "Sana bir tavsiye" demiş;
- Öyle bir kız bulacaksın ki aynen annene benzesin... Göreceksin annen ona bayılacak...
Delikanlı hayli araştırdıktan sonra öyle bir kız bulmuş. Görünüşü, konuşması, giyimi, hatta yemek yapması bile aynı annesi...
Telefonda bunu arkadaşına anlatmış. "Eee... Vaziyet iyi o zaman" demiş arkadaşı... "Yok" demiş delikanlı sıkıntılı bir halde;
- Babam kızdan nefret ediyor...
Adam karısı ile ilk defa baş başa kalmışlar. Kadın adama şuh bir ses tonu ile:
- Nihayet yalnız kaldık. Eeee ne duruyorsun gömleğimi çıkarsana? Demiş. Adam heyecanla çıkarmış.
Kadın:
- Şimdide eteğimi çıkart. Demiş
Adam çıkartmış.
Kadın:
- Durma iç çamaşırlarımı da çıkart. Demiş
Adam heyecanla çıkartmış.
Kadın yerdeki elbiseleri kucağına alarak adama sert bir dille:
- Bir daha benim kıyafetlerimi giyersen kafanı kırarım senin. Demiş
Birkac yillik evli ciftin bir bebekleri olur.. ancak gunler
haftalar gectikce bebegin cok farkli ve insan ustu yetenekleri oldugu ortaya
cikar..
1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik profesorleriyle tartismaya oturur, ve 4 yasinda gelecekle ilgili inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...der ki: "Tam 1 yil sonra bugun ben olecegim... ben oldukten 2 yil sonra annem olecek.. annem oldukten 1 yil sonra babam olecek..." Bir yil sonra bebek ölür... baba cok uyanik oldugu icin karisini hemen milyarlar degerinde sigortalatir... ve 2 yil sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik omrunun kaldiginin farkinda, karisinin sigortasindan kazandigi milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve olumune 1 gun kala son parasiyla bir dansci kiz kiralar,once superlux villanin havuzunda eglence, sonra yatakodasinda zevk dolu bir gece.. ve adam hersey bittiginde gozlerini kapatir ve "vay be yarin ölmüs olucam.. ama ne hayat gecirdim, herseyi yaptim dolu dolu yasadim herseyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... sabah bir de gozlerini acar ki hala yasiyor..!!!!!!
Yatakta saskinlik icinde bakinirken geceyi beraber gecirdigi dansci kiz ciglik cigliga kosarak iceri girer...
"HEMEN ASAGI GELIN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA
UZANMIS YATIYOR... GALIBA ÖLMÜS!!!!" :)
Tipik bir maço tipik güzel bir kadınla evlenmiş. Düğünden sonra adam aşağıdaki kuralları sıralamış;
- ''Eğer istersem evde olacağım canım ne zaman isterse.. bana güçlük çıkarmanı dır dır etmeni istemiyorum''.
- ''Başka türlü söylemediğim sürece her akşam iyi bir akşam yemeği hazır bulmak istiyorum''.
- ''Eski arkadaşlarımla ava, balığa, içmeye veya kart oynamayada gideceğim ve sen karışmayacaksın. Bunlar benim kurallarım yorumun varmı?''.
Yeni gelin cevap vermiş;
- ''Hayır, benim için uygun yalnız şunu bilmelisin bu evde fafenkk her
gece saat 7'de olacak sen olsan da olmasan da''...
çok güzelmiş güle güle kullan cnmEki Görüntüle 442539 bunun koyu rengini aldım .. bide üzerine yazının renginde bi salaş tişört aldım. bu aralar moda altına yüzücü atlet giyiliyo simetrik bişe kollarını açınca yazının tamamı gözüküyor . kısa omuz açık falan .
ayağında paralansın emi
selam kızlar nasılısınız bakalım
öperim cnm tmm
evet okullar taile girdi
çok güzelmiş güle güle kullan cnm
ayağında paralansın emi
sen nasılsın sevgi ablacık biz iyiyiz azerin tatile gitti
bis de buralardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?