Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
gidersiniz cnm tabii

onlar da iyiler kıs yine bacağımın yanında kucağıma tımanmaya çalışıyo

oğlum da yeni kalktı biraz tv izliyo
ayy yerim ben onu yaa öpsene benim icin bitane
haaa tatil dimi sizde simdi bende düsünüyorum oglan okula gitmiyormuydu diye

ben hiç fark etmiyordum ama içime atıyormuşum canım hep

ve ben 3 hafta 2 gündür dünyanın en mutlu insanıyım stresten eser kalmadı

bende de cikicak diye cok korkuyorum cnm ya bende hep icime atarim herseyi

rabbim sizi ömür boyu mutlu etsin cnm kafana takma bisey kendi sagligin icin hep mutlu ol

atma canım hiçbir şeyi kendine stres yapma, sonra böyle hastalık olarak geri dönüyor işte

aminnnnnn sağol prensesim hep mutlu oluruz inşallah hep beraber

Dügünümüz bittikten sonra karim kendi atina bende kendi atima bindik, evimize dogru gidiyoruz.

benim bindigim atin ayagi takildi ve sendeledi.

karuim egildi ve benim atima "bir" dedi.

biraz daha ilerledik ve benim atim tekrar takilip tökezledigi zaman esim tekrar egilip "iki" dedi.

az sonra atim tekrar ayni sekilde tökezleyince esim atindan indi ata "üc" dedive ceyizinden tabancasini cikartip atimi alnindan vurdu.

ben sok olmustum.

esime bir hisimla cikistim "yazik degil mi ata neden vurdun kadin manyak misin sen?"diye bagirdim.

karim arkasini döndü ve bana "biiiiiirrrr" dedi.

ve o günden sonra karimin bir dedigini iki etmedim!!!

aynen bizi gördüm bu kadında prensesim

evet çok komik

sen nişan elbisene bakıyor musun? kafanda şekillendi mi rengi modeli falan

ben hala mezuniyet kıyafeti almadım :26:

bakmiyorum cnm daha erken sanki bidaki ay aramaya baslarim aslinda bu cumartesi annemlerle ve kardesimle alisverise cikicaz bisey bulursam alirim

sekil olarak ya kisa bir elbise hani her dügünde giyebilecegim bir sey yada sade uzun tülden biir elbise düsünüyorum tek renk :26:
karar veremedim

sen bakmiyormusun mezuniyet icin? nezaman senin mezuniyetin?

bakıyorum gezdikçe ama ben de bişey bulamadım daha :26:

büyük ihtimalle 30 haziran gecesi olucak cnm ve biz daha hiçbir şey almadık

bakıyorum gezdikçe ama ben de bişey bulamadım daha :26:

büyük ihtimalle 30 haziran gecesi olucak cnm ve biz daha hiçbir şey almadık
kardesiminde ayin 23. oda daha almadi elbise. cnm internetten siparis etsen gelir ayin 30 una kadar :26:

he sevgilisi yokmuş nişanlısı varmış doğruyu söylemiş görüyormusun
ben silerdim hayatımdan ne kadar büyük anılarım olsada boyle bi yalan kacınılmaz

öyledir kesin
yok ben silmicem hayatimdan sadece soguk davrnicam ve gereginden fazla deger vermicem o ona zaten ceza olur vicdan azabi cektiricem

kuzu denemeden almak pek cazip gelmiyor bana ya :44: bir de beğenmezsem onun iadesiyle uğraşmak falan... zaten sevgilimle beraber alıcaz giyicem onun da üzerimde görmesi lazım

prensess05 kullanıcısından alıntı

Dügünümüz bittikten sonra karim kendi atina bende kendi atima bindik, evimize dogru gidiyoruz.

benim bindigim atin ayagi takildi ve sendeledi.

karuim egildi ve benim atima "bir" dedi.

biraz daha ilerledik ve benim atim tekrar takilip tökezledigi zaman esim tekrar egilip "iki" dedi.

az sonra atim tekrar ayni sekilde tökezleyince esim atindan indi ata "üc" dedive ceyizinden tabancasini cikartip atimi alnindan vurdu.

ben sok olmustum.

esime bir hisimla cikistim "yazik degil mi ata neden vurdun kadin manyak misin sen?"diye bagirdim.

karim arkasini döndü ve bana "biiiiiirrrr" dedi.

ve o günden sonra karimin bir dedigini iki etmedim!!!

ayyy gözlerimden yaş geldi gülmekten

bi mango ya bakın almanya da da vardır o . yeni ürünleri bi harika öldüm öldüm dirildim içim gitti hepsine giip gidecek yerim de yok ki alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…