- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.801
azerin olsa şimdi bişey derdi
yok yok gitmeyiz arabayı ben kullanırım artık
kuzu iddiali elbiseler giyersen cocugun basi döner valla ondan sonra sakin yalniz kalacaginiz bir yere gitmeyin
giysin de gitsin debişecik yapamaz yaparsaaaaaaa çıkarır tabanca yıııı biiiiiiiiiir der
aaaa balorasini düsünemdim bennnn :
güzel bi fikir
sende gel kaynat kiiiikızlar bakıyorum gene kaynatıyorsunuzzzzo zaman ikiiiii
böyle filmlerde ki gibi bacagının arkasından çıkarırrrr
sende gel kaynat kiiii
heeee söyleyelimde bi tabanca alsin yanina
gellldimm geldiiiiimmm nerde makaraa ordaaa kikiri kukaraaaaa
kızlar bakıyorum gene kaynatıyorsunuzzzzo zaman ikiiiii
bir fıkrada bende =))
O karışmaz
İki Fransız kadın konuşurlar:
- Peki, başkasından hamile kalmana kocan kızmadı mı?
- Kızmadı. O prensip sahibidir, başkasının işine karışmaz.
ne derdi tatlimm : onun lafi hemen hazir zaten konu fafenke gelince
biz zaten kudurukuz güzelimmmm onlardan fazla hemde
giysin de gitsin debişecik yapamaz yaparsaaaaaaa çıkarır tabanca yıııı biiiiiiiiiir der
evet onların bizden korkması lazım
uvvvvvvv süper bir fikirmiş bu
ben çıkıyorum kızlar, sizi öpüyorum görüşürüz
Delikanlı evlenmek için kimi getirse bir türlü annesini razı edemiyormuş. Bir arkadaşı "Sana bir tavsiye" demiş;
- Öyle bir kız bulacaksın ki aynen annene benzesin... Göreceksin annen ona bayılacak...
Delikanlı hayli araştırdıktan sonra öyle bir kız bulmuş. Görünüşü, konuşması, giyimi, hatta yemek yapması bile aynı annesi...
Telefonda bunu arkadaşına anlatmış. "Eee... Vaziyet iyi o zaman" demiş arkadaşı... "Yok" demiş delikanlı sıkıntılı bir halde;
- Babam kızdan nefret ediyor...
Adam karısı ile ilk defa baş başa kalmışlar. Kadın adama şuh bir ses tonu ile:
- Nihayet yalnız kaldık. Eeee ne duruyorsun gömleğimi çıkarsana? Demiş. Adam heyecanla çıkarmış.
Kadın:
- Şimdide eteğimi çıkart. Demiş
Adam çıkartmış.
Kadın:
- Durma iç çamaşırlarımı da çıkart. Demiş
Adam heyecanla çıkartmış.
Kadın yerdeki elbiseleri kucağına alarak adama sert bir dille:
- Bir daha benim kıyafetlerimi giyersen kafanı kırarım senin. Demiş
bir kedi inegin yanindan gecerken inek kediye laf atar "kücücüksün ama biyiklarin var"
kedi: "seninde memelerin büyük ama hala sütyen takmiyorsun" der ve gider
Birkac yillik evli ciftin bir bebekleri olur.. ancak gunler
haftalar gectikce bebegin cok farkli ve insan ustu yetenekleri oldugu ortaya
cikar..
1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik profesorleriyle tartismaya oturur, ve 4 yasinda gelecekle ilgili inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...der ki: "Tam 1 yil sonra bugun ben olecegim... ben oldukten 2 yil sonra annem olecek.. annem oldukten 1 yil sonra babam olecek..." Bir yil sonra bebek ölür... baba cok uyanik oldugu icin karisini hemen milyarlar degerinde sigortalatir... ve 2 yil sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik omrunun kaldiginin farkinda, karisinin sigortasindan kazandigi milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve olumune 1 gun kala son parasiyla bir dansci kiz kiralar,once superlux villanin havuzunda eglence, sonra yatakodasinda zevk dolu bir gece.. ve adam hersey bittiginde gozlerini kapatir ve "vay be yarin ölmüs olucam.. ama ne hayat gecirdim, herseyi yaptim dolu dolu yasadim herseyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... sabah bir de gozlerini acar ki hala yasiyor..!!!!!!
Yatakta saskinlik icinde bakinirken geceyi beraber gecirdigi dansci kiz ciglik cigliga kosarak iceri girer...
"HEMEN ASAGI GELIN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA
UZANMIS YATIYOR... GALIBA ÖLMÜS!!!!" :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?