Azgın bir insan olmasam duygusalligim beni paramparça eder ne demek oluyor?

Su yazdiginizi tekrar bir okuyun. Kendinizle celisiyorsunuz. Yasiniz dogru mu? Gercekten 27 ise demek ki sosyal medya cok fikir mermez.
Takıntılı birisiyim normalde böyle birisi değildir kendisi ancak dün istekliydi bunu da bana yansıttı tel konuşmasında ama bunu neden beğenmiş olabilir insan neden bunu beğenir diye düşünüyorum üstelik bu beğenileri herkese açıkken

Bu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Bu cocuk umarım sizden ayrılır ve kurtulur. Yazık çocuğa ya boyle bir şeye maruz kalıyor ama merak etme Cok sürmez sizinki iki aya kaçar bu cocuk çok bağlanma da üzülme yada tedavi ol yıpratma kendini bu saplantı hiiiic iyi değil

Sister eski konularına baktım da :d sence de kantarın topu kaçmamış mı :d bu kadar kıskançlık gizli gizli hesap olmayan platformdan takip etme. Diğer konularındaki bazı talihsiz cümleleri söylemiyorum konun dağılmasın diye ama :d

Beğeninin meali şey olabilir mi, azgın bir insan olmasaydım hastalık derecesindeki kıskanç kız arkadaşımdan ayrılırdım :d

Tedavi olun zira adamın iş yerinde bir bayan arkadaşı ile öğlen yemeğe birlikte gitmesine aşırı tepki vermenizden hatırlıyorum sizi. Böyle yaşanmaz size zarar bu düşünceler.

Karşımdakini iyice tanımak yanlışsa vazgeçmek istediğim için bu kadar takip ediyorum bunu sorarken de eğer yanlış isem sizlerden fikir bekliyorum ancak herkes dalga geçmiş veya bazısı güzel yorum yapmış bazıları da benim gibi düşünüyor huzursuz olduğum için buraya yazıyorum

Tatlım seninki iyi tanımak değil. 'kiz arkadaşı olmasin' diğer konunda bu şekilde sence bu tanımak mi ruh hastalığına doğru evriilmek mi? Yoksa hayatındaki bı kapana kistirmak mi?

Ya böyle tanımıyorum ama insan az çok fikir verir sosyal medyasından
Hiç fikir vermeyebilir çok ikiyüzlü var sosyal medyada ..bakarsan adam sanarsin ben öyle sandım eski kişiyi sosyal medyadan tanımıştım ..ama soysuz çıktı pislik torbası adeta yazdıklarıyla yaşadıklarınin gram benzerliği yok..erkek arkadaşından eminsen karakter olarak buna takilmaman gerekirdi takılıyor San sende emin değilsin demektir zaten ...ve gerçekten yamukluk vardır bence

Tatlım seninki iyi tanımak değil. 'kiz arkadaşı olmasin' diğer konunda bu şekilde sence bu tanımak mi ruh hastalığına doğru evriilmek mi? Yoksa hayatındaki bı kapana kistirmak mi?
Çıkıp dolasabilecegi bir kız arkadaşının olmasına karşıyım bende de ailemde de böyle bir anlayış yetistirilme tarzı yok iş arkadaşı olabilir keza benim de iş dolayısıyla konuştuğum karşı cins arkadaşlarım var. Karşımdakini de boguyorum farkındayım ancak elimde değil ve evet ruh hastalığına doğru gidiyor durumum sürekli kötü düşünceler içindeyim çünkü geçmişte aldatıldım belki bunun travması bilemiyorum ancak suanki insanı iyi tanımak ona göre karar vermek istiyorum bu durumu ona tabiki anlatmayacağım o yüzden burda sormak istedim çünkü kimseye anlatamam

Aslında eminim kendisini anneme anlatıyorum arkadaşıma anlatıyorum sana yanlış yapacak birine benzemiyor diyorlar ama işte hep emin olduklarimiz yikmadi mi bizi

Her konu acisinda senden biraz daha tedirgin oluyorum.
Actigin her yeni konu bir öncekinden daha tuhaf oluyor.
Son konun da azginliga kadar dayandığını göre bundan sonra ne olacağı malum..
Sakın bu konuları erkek arkadaşın açıyor olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…