- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Valla bu sefer gerçekten erkek savunucusu olucam konu sahibi yüzündenNeden hemen ayrıl boşan diyorsunuz. Bu ne kadın düşmanlığı. Kadın kadına destek olur sizin gibi köstek olmaz. Resmen kadın düşmanısınız
Yani ben düşündüm ki o mecrada duyuruyor "bakın ben azginim yoksa çok duygusal olurdum diye"Ben görsem bende favlarım komik bişey bence kötü düşünmenize gerek yok ki
Ay mimlenmisimValla bu sefer gerçekten erkek savunucusu olucam konu sahibi yüzünden(Sinan paylaşma sakın)
Size katılıyorum özel hayatını bu denli dışarı savuran bir erkeği bir kadın nasıl sevebilir aklım almıyor.g*tünden bi cümle kurmuş işte, aklınca çok karmaşık biri aslında badboy havasında ama güya içinde çiçekler açıyor, papatyalar, gelincikler... Awww ne kadar da gizemliiii ne kadar da karmaşııııkkkk, ıslak rüyalaaarr... Eziğin tekidir şu cümleyi kuran biri, sorgulama bile. (kuran birinin cümlesini beğenen biri de öyledir) fdknfkjsdhnfkjd of şu başlığa bakıp direkt dalma huyum.........
Ama o postu erkek arkadaşınız yazmamış ki. Yazsa haklısınız ama beğenmiş sadece. Sinan esprisine gülen sapık mı oluyor o zaman?Yani ben düşündüm ki o mecrada duyuruyor "bakın ben azginim yoksa çok duygusal olurdum diye"
Ayyyy yarıldımmmm azgınım mazgınım ama perdeleri kaldırdığında kedi gibi insanım diyo işte ahahahahah bugün benim için günün konusu oldu bu karnım ağrıdı gülmektenBu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Hayır tâbi ama bir yorumda özel hayatını dışarıya vuran demiş biri ben de okuyunca aklımda ilk bu canlandıAma o postu erkek arkadaşınız yazmamış ki. Yazsa haklısınız ama beğenmiş sadece. Sinan esprisine gülen sapık mı oluyor o zaman?
Azgın adamın düşüncelerine katılıyor.Bu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Düşünce suçlusuAzgın adamın düşüncelerine katılıyor.
Hayır hayır öyle düşünmeyin onu ben görsem bende favlarım. Ama azgın değişim duygusalım çok şükür. Ama akrep burcuyum o da ayrı bir konuHayır tâbi ama bir yorumda özel hayatını dışarıya vuran demiş biri ben de okuyunca aklımda ilk bu canlandı
Aslında duygusal bir turşuyum, neyse ki libidom var da bağlanmamı engelliyor diyor.Beni büllüğüm yönetiyor, duygusallığa yer yok, azgın küpeğin biriyim diyor işte.
Tamam azgın da bunu bir postta beğenmek niye ben zaten biliyorum nasıl olduğunu fazla arkadaşı yok o sosyal medyada ama herkese açık sonuçtaAyyyy yarıldımmmm azgınım mazgınım ama perdeleri kaldırdığında kedi gibi insanım diyo işte ahahahahah bugün benim için günün konusu oldu bu karnım ağrıdı gülmekten
Bana fazlasıyla bağlı ve tahammülü bir hayli yüksekAslında duygusal bir turşuyum, neyse ki libidom var da bağlanmamı engelliyor diyor.
Neden sevineyimNe var ki bunda
Bunu gördüğüne sevinmelisin bile
Neden sevineyimNe var ki bunda
Bunu gördüğüne sevinmelisin bile
Ben azginim ama ben beğenmem çünkü dışarıya yansitmam ama teşekkür ederim ciddiye alıp yorum yaptığınız için biraz olsun rahatladımHayır hayır öyle düşünmeyin onu ben görsem bende favlarım. Ama azgın değişim duygusalım çok şükür. Ama akrep burcuyum o da ayrı bir konu
Muhakkak. Ona ne şüphe.Bana fazlasıyla bağlı ve tahammülü bir hayli yüksek
Kornişonun libidosundan ne olur?Aslında duygusal bir turşuyum, neyse ki libidom var da bağlanmamı engelliyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?