Azgın bir insan olmasam duygusalligim beni paramparça eder ne demek oluyor?

Size katılıyorum özel hayatını bu denli dışarı savuran bir erkeği bir kadın nasıl sevebilir aklım almıyor.

Bu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Ayyyy yarıldımmmm azgınım mazgınım ama perdeleri kaldırdığında kedi gibi insanım diyo işte ahahahahah bugün benim için günün konusu oldu bu karnım ağrıdı gülmekten

Ama o postu erkek arkadaşınız yazmamış ki. Yazsa haklısınız ama beğenmiş sadece. Sinan esprisine gülen sapık mı oluyor o zaman?
Hayır tâbi ama bir yorumda özel hayatını dışarıya vuran demiş biri ben de okuyunca aklımda ilk bu canlandı

Hayır tâbi ama bir yorumda özel hayatını dışarıya vuran demiş biri ben de okuyunca aklımda ilk bu canlandı
Hayır hayır öyle düşünmeyin onu ben görsem bende favlarım. Ama azgın değişim duygusalım çok şükür. Ama akrep burcuyum o da ayrı bir konu

Ayyyy yarıldımmmm azgınım mazgınım ama perdeleri kaldırdığında kedi gibi insanım diyo işte ahahahahah bugün benim için günün konusu oldu bu karnım ağrıdı gülmekten
Tamam azgın da bunu bir postta beğenmek niye ben zaten biliyorum nasıl olduğunu fazla arkadaşı yok o sosyal medyada ama herkese açık sonuçta

Hayır hayır öyle düşünmeyin onu ben görsem bende favlarım. Ama azgın değişim duygusalım çok şükür. Ama akrep burcuyum o da ayrı bir konu
Ben azginim ama ben beğenmem çünkü dışarıya yansitmam ama teşekkür ederim ciddiye alıp yorum yaptığınız için biraz olsun rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…