Azgın bir insan olmasam duygusalligim beni paramparça eder ne demek oluyor?

İpim ile kuşağım
S.kim ile t.şağım demiş işte.
Yani eğer kalbim skime galip gelirse işte o zaman biterim demiş.
Duygusallığı bastırmak için seksi kullanıyor.
S.kini kendine koruyucu kalkan yapmış

Umarım açıklayıcı olmuştur zira 30 yıllık hayatımda s.k kelimesini hiç bu kadar çok kullanmamıştım

Milleti sallamadığı için olabilir mi

Bu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Bence sevgılın mokun biri. Sende be ı'm gıbı görmüyosun. Aslında Allah bı dolu sebep çıkardı önüne. Ama aaaa eee ama o benı seviyo ooo dıyıp gecıoz. Öle deıl işte. Azda cınsel bıseyler yasadıysan vay haline. Bence yapma otur senı ne kadar mutlu edıo yaz. Sonrada ayrıl. Bak sonra benım gıbı kalbın sıkışır.

Vallaha bak ben üzülüyom kendı kızlarla doğum günü partılerınde sen bılırsın ama

Cinsel bişe yaşamadım

Ona karşı güvensizliğiniz beğendiği postlara kadar gittiyseeee bu kadar şüphecilikle gerisi nasıl gelir ?? , 19293883 yorum olsa o postun altında o yorum yapan kızları beğenmiş midir diye de baktınız mı

Tabi düşür aklina karpuz kabuğunu, yapmiyoduysa onu da başlasın yapmaya

Tabi düşür aklina karpuz kabuğunu, yapmiyoduysa onu da başlasın yapmaya
Ama gerçekten yani insanlar bazen yanlışlıkla bile beğeni takip atabiliyor , şüphe bazen iyidir ama bundan da şüphe edicek ; acaba mı ,neden ki? gibi sorular sordurcak kadar olanı hasta eder ve ilişkide sorunlar artar gittikçe

Gerçekten sevgilinizin neyi beğendiğine kadar takıp edip takıntı yapmaya ne gerek var kızlar salın ya

Bunu begenen adam daha önce hicbir sey yasamamıs bir adam -deyiminize göre-
Ve hic şaşmaz ki sosyal medyada böyle seyler yazan, begenenler zaten bu konuda vah vahlık oluyor sasmaz.

Ve ayrıca bakire degilmissiniz, bilse ayrılır benden diyosunuz what? Yani söyle biseyleri begenen biri sizin bakire olmadıgınızı bildiginde bırakacak öyle mi? Hic normal degilsiniz.

Şöyle söyleyeyim sana başbaşa kaldigimizda bile faydalanmaya yanaşmaya çalışmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…