- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Hayaller hayatlarKornişonun libidosundan ne olur?
Azgınlık size pek iyi gelmemiş amaBen azginim ama ben beğenmem çünkü dışarıya yansitmam ama teşekkür ederim ciddiye alıp yorum yaptığınız için biraz olsun rahatladım
Yani diyo ki çüküme düşkün olmasam önüme geleni severdim. Yani arkadaş çüküne düşkün. Özet buBu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Ay adam kendi yazsa bi derece, milletin postunu begenmis gecmis, pirinc ayiklar gibi kimlerin postunu begenmisi mi kontrol ediyosun ?Peki hakkında kötü mü dusunmeliyim
Mental sağlığımı korumak için bdv konularına sinirlenmemeye kadar verdimÇok sakin bir yorum
Bu sen değilsin
Diyor ki a.gın oldugum için duygulara yer yok bendeBu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
Ediyorum çünkü açık profilAy adam kendi yazsa bi derece, milletin postunu begenmis gecmis, pirinc ayiklar gibi kimlerin postunu begenmisi mi kontrol ediyosun ?
Sanmıyorum öyle biri değildir bana hiç öyle yansitmadiYani diyo ki çüküme düşkün olmasam önüme geleni severdim. Yani arkadaş çüküne düşkün. Özet bu
İnşallah ben de ona ümit ediyorumDüzelecek misiniz inş?
Yansıtmaması çüküne düşkün olmadığı anlamına gelmez? Hemen hemen her erkek öyledir. Bunu yanlış bir ifade ile söylemiyorum. Karısına karşı sevgilisine karşı, ergenlerde kadınlara karşı hepsinin bi düşkünlüğü var yanii. Siz görmemişsinizdirSanmıyorum öyle biri değildir bana hiç öyle yansitmadi
Yani düşkünlüğü elbet olabilir önemli olan bu duskunlugun bana olması aksini görmedim şuana kadar insanların içini bilememYansıtmaması çüküne düşkün olmadığı anlamına gelmez? Hemen hemen her erkek öyledir. Bunu yanlış bir ifade ile söylemiyorum. Karısına karşı sevgilisine karşı, ergenlerde kadınlara karşı hepsinin bi düşkünlüğü var yanii. Siz görmemişsinizdir
Yansıtmaması çüküne düşkün olmadığı anlamına gelmez? Hemen hemen her erkek öyledir. Bunu yanlış bir ifade ile söylemiyorum. Karısına karşı sevgilisine karşı, ergenlerde kadınlara karşı hepsinin bi düşkünlüğü var yanii. Siz görmemişsinizdir
Demek ki çok ponçik biri duygusallığını azgınlığı ile kapatıyor .Bu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
EvetBuna bakarsak kadınlarda da var bu istek bu manada mi soylediniz
Ufff bi anlama gelmiyor gülün geçin yahuBu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?