- Konu Sahibi january789
-
tesekkurler. aslında o kadar kılo verıp de 6 sını gerı almak cok degıl dıye dusunuyorum cunku vucut bı anda sıl bastan yapamıyor soyle dusunuz en azından 24 unu beden kabul etmıs. bence bıraz rahatlayıp tekrr baslayabılırsınız. bnım de bı on kılom kaldı ama cok kasmıyorum bedenım yenı kılomu kabul etsın dıye. beyın beden ılıskısı cok ılgınc. nasıl bızler bı ınsana hemen alısamıyorsak bedenımızde yenı kılomuza oyle hemen alısamıyor kızlar. sen bı kere bu kadar kılo verdın hedefıne ulasırsın emeın ol. sana da basarılar ve tebrıkler :)haklısın arkadaşım. ne yaaprsak kendimize yapıyoruz.
tebrik ederim güzel kilo vermişssin. ben de şimdiye kadar 33 kilo vermiş ama bunun 6sını (son 7 ayda) geri almış bir insanım. kiloyu koruması gerçekten çok zor, vermesi daha kolay. şimdi ben de azimle ve kararlılıkla başlayıp bi 9-10 kilo vermek istiyorum ama ben de aylardır depresif moddayım resmen. istikrarım yok bu yüzden deama böyle gitmiyor. insanın bi an önce silkelenip kendine gelmesi gerekiyor.
başarının devamını dilerim :)
ınsaallah. bence bı kadın dogum doktoruna gıdın pco onemlı bır hastalık ve kadınların yasam kalıtesını olumsuz etkılıyor.Yazdıklarınızı okuyunca acaba bende de mi pco var diye düşündüm çünkü bende regl olduktan sonra kilo aldım ve hep kilo sorunum oldu. Bu arada güzel bir başarı sağlaöışsınız devam edin bence son kilolarıda verirsiniz inş.
tesekkurler. aslında o kadar kılo verıp de 6 sını gerı almak cok degıl dıye dusunuyorum cunku vucut bı anda sıl bastan yapamıyor soyle dusunuz en azından 24 unu beden kabul etmıs. bence bıraz rahatlayıp tekrr baslayabılırsınız. bnım de bı on kılom kaldı ama cok kasmıyorum bedenım yenı kılomu kabul etsın dıye. beyın beden ılıskısı cok ılgınc. nasıl bızler bı ınsana hemen alısamıyorsak bedenımızde yenı kılomuza oyle hemen alısamıyor kızlar. sen bı kere bu kadar kılo verdın hedefıne ulasırsın emeın ol. sana da basarılar ve tebrıkler :)
siz nasıl zayıfladınız?canım tabi ki. vucudumuzu çok zorluyoruz biz. hemen hedefe ulaşmak istiyoruz falan ama öyle olmuyor işte :)
bi de bana bi doktor demişti ki: vucudunu daha önce hiç inmediği bir kiloya inmesi için zorluyorsun. bu çok zor olur demişti. hele hele de o kadar kilo vermiş olduktan sonra. kendimizi çok zorlamayalım. sevelim onu ki bize güzel karşılık versin
siz nasıl zayıfladınız?
anladım sız baya aralıklarla vermıssınız. ben cok uzun sureler sısman kaldım. unı bıtınce 110 dum. sımdı 90-92 arası gıdıp gelıyrum. yukseklısans yapıyrum ben de sureklı yollardyım yorgunluk ve stresten kan degerlerım de cok dusukluk oldu. 15 gundur bıraz serbest kalıyorum hatta bıraz once ıste arkadaslarla gun yaptyık. ama karataya tekrr doncem. ben de ınsulın dırencı de var ama dustu doktorum 10 kılo daha ver dedı. boy 173. buyuk bı azımle vercem ınsallah. ben 8 ayda verdım bu kıloyu. spora gıdecek vaktım yok olsa ıkı ayda verırım ben de .ben ilk lise 3de diyetisyene gitmiştim (şu an 32 yaşındayım). 1 yılda 93ten 65'e indim. ama çok bozdum aralarda :) bayram da seyranda allah ne verdiyse yedim yaniliseden mezun olunca üniversiteyi kazandım. yurt hayatı falan derken tabi ki koruyamadım ve 5 yıl boyunca sürekli al ver yaptım. 83e kadar tekrar çıktığımı hatırlıyorum. mezun olduktan sonra 65 - 63 şeklinde sabitlemiştim ki bu yaklaşık 8 yıl ediyor. yıllar sonra birazcık daha diyet yapayım dedim ve 60 kiloya da inmiştim hatta 59.8i bile görmüştüm ama işte bi depresyon, bi bunalım 6 kilo aldım. şimdi 66 kiloyum ve hedefim 57 kilo olmak. bu sefer başarıcam. çok kararlıyım. dukan express diyeti yapıyorum. daha öncede 3 hafta kadar yapmış ve güzel sonuç almıştım. kendime en en fazla 3 ay süre veriyorum. 9 kilo vermem de 8 kilo veririm. fark etmez.
anladım sız baya aralıklarla vermıssınız. ben cok uzun sureler sısman kaldım. unı bıtınce 110 dum. sımdı 90-92 arası gıdıp gelıyrum. yukseklısans yapıyrum ben de sureklı yollardyım yorgunluk ve stresten kan degerlerım de cok dusukluk oldu. 15 gundur bıraz serbest kalıyorum hatta bıraz once ıste arkadaslarla gun yaptyık. ama karataya tekrr doncem. ben de ınsulın dırencı de var ama dustu doktorum 10 kılo daha ver dedı. boy 173. buyuk bı azımle vercem ınsallah. ben 8 ayda verdım bu kıloyu. spora gıdecek vaktım yok olsa ıkı ayda verırım ben de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?