- 3 Ağustos 2014
- 383
- 305
- 53
Selam kızlar ben kendimi bildim bileli hiçbir zaman zayıf bir kız olamadım ortaokuldayken bile 60 kiloydum daha sonra lise dönemlerinde hızlı bir şekilde 75 e kadar çıktım ama hala kendimi zayıf hissettiğim için yemeye devam ediyordum ta ki çevredekilerin tepkileri sinirime dokunanı kadar önceleri akşam ekmek yememeye başladım fakat onun açığını hep pilavlı kapatıyordum.Derken üniversiteye başladım ve kilom hala 75 ilk 2 sene kilo vermek için bayağı uğraş verdim ve hep yiyerek zayıflama yolunu arıyordum.En sonunda bir gün bir karar verdim ve zayiflayacagim dedim kendi kendime o zaman spora falan da gidiyordum yine fayda etmiyordu 68 ile başladım ve 8 ay gibi bir sürede 18 kilo verdim.Ekmegi tamamen çıkardım hayatımdan pilav,makarna,kola,tuz,şeker her şey gitti.Kahvaltida bile haşlanmış patates,yumurta yiyodum.Gunde iki öğün tek yiyorum zaten öğlen aciktigimda neskafe veya Türk kahvesi içiyordum tabi yanında bir küçük kek falan atistiriyordum.Aksam yemeklerinde sadece ana yemek salata yiyip ayran içerek 18 kiloyu devirdim.Herhangi bir kür denemedim belki bu sebepten süre biraz uzadı ama bol bol gezip dolaştım bunun yanında.Su anda 50 kiloyum ve benimle kilolu diye dalga geçenlerden daha zayıfım.Umarım yardımcı olabilmişimdir ve darısı zayıflamak isteyenlerin başına diyelim.Her şey tamamen kafada bitiyor ekmeği tamamen silince ve hiç yemeyince unutuyorsunuz bir süre sonra.