Azimliyim ve kararlıyım diyorsanız birlikte zayıflamaya ne dersiniz?buradaaaa

bende kalori sepetine üyeyim ordan bakıyorum
maddox yediklerine baktım :)
bebek bisküvisini oğlum yiyor
bence biraz daha sebze eklemelisin
bir yerde okudum hızlı kilo vermek için yeşillik yemek şart diyor

biliyorum koca kız oldum ama çok seviyorum bebe bisküviisi ne yapayımm :) bir de dersaneye giderken yiyiroum ben onu çok güzel tok tutuyo abur cubur yeme ihtiyacımı kesiyo :)
keremcemim yaa niye öyle dedin kiii karnabahar var çorba var salata varrr her akşam yemeğinde sebze var gün içinde sebze yemek istemiyorum ki benn :)

ben de hergün tartılırım sabah akşam aklıma her geldiğinde :) ayrıca hiç üşenmem tartılmadan önce kıyafetlerimi falan da çıkarırım acaba biraz daha gitmiş mi diye
3 gündür diyetimi uygulayamıyorum kızımın rahatsızlığından dolayı hastanelerdeydik,bu sabah tartıldım 400 gr almışım ( birde çok halsizim,yorgunum,uykusuzum bırak egzersizi koltuktan kalkmaya mecalim yok...offf enerji istiyorum

sabak 1 bardak açık çay peynir 5 zeytin sahanda yumurta 2 dilim kepek ekmeği
öğle ıspanak yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği
arada 2 tatlı kurabiye
son 3 günde aldığım 400 gr bugün vermeliyim.
bakalım yarın sabah akıbetim ne olacak ?

geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şey yoktur. dert etme bu aralar kiloyu en önemli şey sağlıkkk

evet sebze varda diğer yediklerinle dengelensin diye öyle dedimbugün dışardaydım geç girebildim
bugün salata dışında sebze yiyemedim
yarın telafi etmem lazım

geçmiş olsun canım
önce sağlık kiloyu nasılsa verirsin
çocuklarımız iyi olsunda gerisi boşş

teşekkür ederim arkadaşlar
kızım gece sabaha kadar kustu sabaha karşı acile gittik 3 serum aldı tahliller falan kum döküyor dedi doktor pazartesi ultrason çekilecek böbreklerinden ,daha 2 yaşında ne kumu anlamadım inşallah bir problem yoktur

inşallah canım.Benim oğlumda 2 yaşında 26.ayı yeni bitti.Allah kimseye çocuğunun hastalığını da acısını da göstermesin.

günaydın hanımlar
geçen gün minik bi köpek yavrusu bulduk bütün haftasonum ona bakmakla evi temizlemekle geçti, malum tuvalet alışkanlığı yoktu. dün sahiplendirdik işte ayy çok yoruldum yediğime içtiğime hiç dikkat edemedim. gerçi günde 5 kez falan onu tuvalete çıkarmışımdır.. bugünden itibaren diyete devamm :)birazdan kahvaltımı yapıcam akşam 4 e kadar dersim var ra öğün ne olur bilmiyorum da akşama bi sebze alırım gelirken yanına da çorba salata. bi de artık bahar gelse yaa taze fasülye domates salatalık özledimmmmm

merhabalar
işten yeni geldim
diyete devam
bugün
bir activia
peynirli omlet ve kepek ekmeği yedim
şimdi şekersiz çayımı içiyorum

bu sabah kendime paşa kahvaltısı hazırladım afiyetlede yedim:)çünkü tam tamına 1 haftada 2 kilocuk vermişim
arada türk kahvemi içerim her zamnaki gibi öplenede salata yoğurt yicem akşamada çorba salata yanında yoğurt yemeyi düşünüyorum..

bilmiyorum ben hergün yazmaya çalışıyorumda arkadaşlar vazgeçti sanırım gelmez oldular
lale sen zaten benim kastıldığım diğer günlüğüde geliyorsun ordan devam ederiz
ben istediğim kiloya inmeden vazgeçmiyeceğim

bugün öğlen yoğurt müsli
akşam yemeği olarakta
tavuklu ıspanak yedim pul biberli
kalori sepetinden hesaplayınca bayağ bir eksilerdeyim bakalım sonuç ne olacak

hangisine katıldın kıs ben bikaç yere yazmıştım..valla bende vazgeçmicem inşallah ama girdiğimiz topikler aktif herkesin katıldığı yer olamlıki motive olalım değilmi canım..

bende bugün yoğurtlu müsli yedim eşim şu yarı yaş yarı kuru olan şu karışık meyvelerden almış ben içine bide yulaf karıştırdım öyle işte..ya ben akşamları çekirdeksiz duramıyorum özelliklede sevdiğim bi dizi varsa 1 erkek 1 kadın gibi çıt çıt götürüyom valla nolucak benim bu durumum çok kalori yapıyomudur..

birkaç günde diyetimi bırakmam diyenlerin günlüğündeyim
çekirdek bir avuç sanırım 600 kalori olmalı
ozaman boşa aç kalıyorsun çünkü çekirdek çok kalorili
bende eşim ülkerde çalıştığından bu abur cuburlar yüzünden kilo aldım başımızın belalrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…