- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür diyetimi uygulayamıyorum kızımın rahatsızlığından dolayı hastanelerdeydik,bu sabah tartıldım 400 gr almışımben de hergün tartılırım sabah akşam aklıma her geldiğinde :) ayrıca hiç üşenmem tartılmadan önce kıyafetlerimi falan da çıkarırım acaba biraz daha gitmiş mi diye
3 gündür diyetimi uygulayamıyorum kızımın rahatsızlığından dolayı hastanelerdeydik,bu sabah tartıldım 400 gr almışım( birde çok halsizim,yorgunum,uykusuzum bırak egzersizi koltuktan kalkmaya mecalim yok...offf enerji istiyorum
geçmiş olsun canım3 gündür diyetimi uygulayamıyorum kızımın rahatsızlığından dolayı hastanelerdeydik,bu sabah tartıldım 400 gr almışım( birde çok halsizim,yorgunum,uykusuzum bırak egzersizi koltuktan kalkmaya mecalim yok...offf enerji istiyorum
evet sebze varda diğer yediklerinle dengelensin diye öyle dedimbugün dışardaydım geç girebildim
bugün salata dışında sebze yiyemedim
yarın telafi etmem lazım
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmm
teşekkür ederim arkadaşlar
kızım gece sabaha kadar kustu sabaha karşı acile gittik 3 serum aldı tahliller falan kum döküyor dedi doktor pazartesi ultrason çekilecek böbreklerinden ,daha 2 yaşında ne kumu anlamadım inşallah bir problem yoktur
bilmiyorum ben hergün yazmaya çalışıyorumda arkadaşlar vazgeçti sanırım gelmez oldular
lale sen zaten benim kastıldığım diğer günlüğüde geliyorsun ordan devam ederiz
ben istediğim kiloya inmeden vazgeçmiyeceğim
birkaç günde diyetimi bırakmam diyenlerin günlüğündeyimbende bugün yoğurtlu müsli yedim eşim şu yarı yaş yarı kuru olan şu karışık meyvelerden almış ben içine bide yulaf karıştırdım öyle işte..ya ben akşamları çekirdeksiz duramıyorum özelliklede sevdiğim bi dizi varsa 1 erkek 1 kadın gibi çıt çıt götürüyom vallanolucak benim bu durumum çok kalori yapıyomudur..