Azmdaki yaraya aresi olan var m?

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
156
43
Diğer
Ağzımın alt kısmın en son dişimin etinde yara var önce şişti şimdi yara oldu çok fazla sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Gecede sızladı.mafoldumben Ne yapılır böyle yaraya, ne fayda eder bileniniz varmı arkadaşlar. senağlama

disinin etinde ise,disin iltihaplanmis ve yara olmustur bence,ama bi doktora gitmem daha iyi olur senin icin,,,gecmis olsunyerimseniben

arkadaşlar ağız yaralarına adaçayı birebiir bi kaç yaprak atın fincana kaynar suyu döküp demlenmesini bekledikten sonra ağzınızı çalkalatın tükürün sonrasında biraz bekletin birebir bendede çok sık oluyor anca böyle atlatabiliyorum...

Dişinizde yara diye nitelendirdiğiniz şeyin ne olduğunu tam olarak bilmemiz lazım.Önce şişti diyorsunuz,bu dişinizde bir iltihaplanma olabileceğini de gösterir.Tedavi seçeneği sunmamız için kesin teşhis gerekiyor bunun için de :
Mutlaka bir diş hekimine gidin ve muayene olun.

dişte deilde sadece ağız yarasıysa bendede olur hep ağzına karanfil at devamlı ağzında bulunsun 1 gunde gecer

sağol cnm koku için fayda ettiğini bilirdim hiç ağız yarasına faydası olacağını aklıma gelmezdi.bundan sonra yara olduğunda deneyecğm.

agız yaralarının dermanı kısnıs otudur
agızda cıynemelısın
ama o yoksa maydonoz kısnısın amcaogludur onuda deneyebılırsın
gecmıs olsun

Back
X