Merhaba, gelismeler neler ? Insallah güzel haberler almissinizdirgelişmelerden yine haberdar eder misiniz ? Allah'ım kolaylaştırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, gelismeler neler ? Insallah güzel haberler almissinizdirgelişmelerden yine haberdar eder misiniz ? Allah'ım kolaylaştırsın inşallah
Merhaba Mesut hocaya mı gidiyorsunuz ne seviyedesiniz ?Şunu görmüş oldum ki; erkeklerden kaynaklı problem genellikle çözülebiliyormuş. Azfa yada azfb gibi ağır genetik eksiklik harici.
Bizim de son birkaç günümüz kaldı. Yeniden a lifeye gidip durumumuza bakacağız
İnşallah bizde o seviyedeyizSd4 aşamasına geldik bugün itibariyle. Allah herkese nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun azosperm olup doğal mı gebe kaldınız ?Bence güzel şeyler yapıyorsunuz biz de o şekilde şeyler yapıyoruz beslenme düzeninde. Zamanında impryl diye bir ilaç kullanmıştı takviye yani. Bir de klomeni gün aşırı almıştı. Şuan baska urologa gittik o baska takviye önerdi ama adını unuttm şimdi, içerik olarak ama gerçekten aynılar imprylle. Çörek otu yağı ne işe yarıyormuş? Litfen kendinizi yıpratmayın bizler üzüldükçe olan bize oluyor ben de cok düştüm moral olarak o yüzden sizi çok çok iyi anlıyorum inanınki.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
Hayır tam olarak azo denilemezdi eşim o zamanlar oligaspermi gibi bir tanı almıştı ama sonradan azoya döndü ben oliga iken kalmıştım.Merhaba hayırlı olsun azosperm olup doğal mı gebe kaldınız ?
Doktorunuz kımdı acaba bızde sperm var ama az ve hepsı hareketsızMerhaba herkese, bebeğimi kucağıma alınca buraya yazmaya söz vermiştim kendime. Çok şükür o günleri gördük. Çocuk isteğimiz olduktan sonra kontrole gittiğimizde eşimin sonuçlarında sıkıntılar olduğunu gördük. Normal yolla bebek sahibi olamayacağımız söylendi. Endişe dolu günlerdi. Sonrasında tedaviye başladık. Benim opu günümde eşim de mikro tese ameliyatı oldu çok şükür sperm bulundu ve 5 tüp donduruldu. Biz çok şanslıydık ilk transferimizde başarılı sonuç aldık. Şimdi bebeğimiz karşımda uyuyor. Bunları buraya yazıyorum çünkü birilerine umut olursa çok sevinirim. Zamanında bana da çok iyi gelen mesajlar olmuştu çünkü. Diyeceğim o ki azospermi zor bir yolculuk da olsa asla imkansız değil. Asla umudunuzu yitirmeyin. Umarım herkesin bu durumdaki yolculuğu kolaylıkla güzellikle sonuçlanır. Dualarım sizlerle![]()
Merhabalar, bizde de 1-2 tane maksimum çıkıyordu sperm. Prof dr. Erkut attar ile ilerledik bizDoktorunuz kımdı acaba bızde sperm var ama az ve hepsı hareketsız
Sonuc aldınız mıMerhabalar, bizde de 1-2 tane maksimum çıkıyordu sperm. Prof dr. Erkut attar ile ilerledik biz
Evet bebeğimize kavuştuk çok şükürSonuc aldınız mı
Merhaba kızlar gerçekten bu yolda çok sıkıntı çekmiş bir insan olarak size söylüyorum ki Allah'tan ümidinizi kesmeyin.Benim eşim de azosperm.di varikosel ameliyatı da oldu düzelmedi ve biz direkt tüp bebeğe başladık. 5 defa denedik ve eşim üroloji doktoruna bile gitmeyen bir insandı yalvar yakar otlar karışımlar şu bu yedirip içirdim. En en ümidimi kestiğim anda Bursa bahçeciye gittim toplam sayı bilmiyorum ama 300.000 gibi bir spam çıkışı oldu sanırım o şekilde son tedavimde hamile kaldım hala mucize gibi yani neler çektim anlatamam ne sıkıntılar çektim ve eşim zaten normalde de çok zor ve çok duygusal bir insan.Ama istemekten hiç vazgeçmeyin ve güzel bir laboratuvar da deneyin bir kere olsun temiz olsun çok kandirildik biz