- 5 Şubat 2017
- 6
- 0
- 36
Diyetsiz hicbir şeyin faydasi yok.%80 diyet,%20 spor.bu oran degisebilir üc aşağı beş yukarı.Bfite eylülde yazıldim.diyet yapmadan kilo vermek mümkün değil bfitte.hocalar sürekli değişiyor.gittiğim bfit zemin katta.kapı direk caddeye açılıyor.kapaliyim ama kapiyi kapatmamakta ısrar ediyorlar.parami ödediğim halde bırakti.rahatlayacağıma stres olup geliyorum.
Diyetsiz hicbir şeyin faydasi yok.%80 diyet,%20 spor.bu oran degisebilir üc aşağı beş yukarı.
İçerisi sıcak oluyor diye açılıyordur.benim salonda da kapalı bir bayan vardı.ama o açık yapıyordu sporunu.sonra giyinip gidiyordu.ben faydasinı gördüm 1 ayda.1 haftadir hastayım diye gidemiyorum.benim salon da kapanacakmış.baska yer bulucam.devam etmeyi düşünüyorum.bence başka yer bak kendine.
Platesi evde de yapabilirsin .ustelik paran cebinde kalır.al malzemelerini,ebru şallının dvdlerini.hen gun 1 tanesini yaparsın.ben 1ay yapmıstım 2 sene önce.etkisini gormustum.ama bıraktım tabiPlatese gidicem.diğer bfitlerde de durum ayni.bfitte çalişan kiz bile plateste ne kadar inceldiğinden bahsediyordu.param da yandi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?