b hcg hakkında..

bora bey merhaba,

bu ayki adet günüm 3 gün gecikti 21 mayıs adet olmam gerekirken 24ü oldum yanlız ilk gün çok fazla kanamam olmamasına karşın 5 gün boyunca lekelenme tarzında bişi oldu son iki günü hiç gelmedi gibi bişi oldu yanlız adet olmadan önceki sabahı kan aldırmıştım gebelik için 2.6 çıktı beta hcg hemşire olabilir belki üzerine görmedir diye uyardı 3 gün sonrasında yine kanda 4.8e çıktı 5in altında hcgnin hamile sayılmadını biliyorum yanlız yükselme ihtimali varmı merak ediyorum şu an için beklemem sölendi evde yaptığım idrar testinde bişi çıkmadı yükselmişmidir acaba 1 haftayı geçti kanda baktıralı en son pazartesi yeniden kanda baktırıcam.karnımda çok fazla gaz oluo ve kasıklarımdada zaman zaman batmalar oluo.

hocam en son 4mayısta adet gördüm 3 haziranda doktora gittim kan testinde 458 beta hcg çıktı herhangi bir bilgi vermediler kesede gözükmedi normal bi durummu hamilemiyim anlamadım??

bora bey merhaba,

bu ayki adet günüm 3 gün gecikti 21 mayıs adet olmam gerekirken 24ü oldum yanlız ilk gün çok fazla kanamam olmamasına karşın 5 gün boyunca lekelenme tarzında bişi oldu son iki günü hiç gelmedi gibi bişi oldu yanlız adet olmadan önceki sabahı kan aldırmıştım gebelik için 2.6 çıktı beta hcg hemşire olabilir belki üzerine görmedir diye uyardı 3 gün sonrasında yine kanda 4.8e çıktı 5in altında hcgnin hamile sayılmadını biliyorum yanlız yükselme ihtimali varmı merak ediyorum şu an için beklemem sölendi evde yaptığım idrar testinde bişi çıkmadı yükselmişmidir acaba 1 haftayı geçti kanda baktıralı en son pazartesi yeniden kanda baktırıcam.karnımda çok fazla gaz oluo ve kasıklarımdada zaman zaman batmalar oluo.

kan testini tekrarlamanızı öneririm

hocam enfeksiyon kaynaklı hcg yükselirmi hiç doktorum öle dedi saçma gelio bana hiç bir şikayetimde yok yanma akıntı yada acıma

doktoruma sorabilseydim size sormazdım merak etmeyin. kusura bakmayın sorularımla rahatsız ettim.fisfisfis

Doktorunuzun hangi ilacı, ne için önerdiğini bilmem mümkün değil. Sizi takip eden doktorun önerdiği tedaviyi bana sormanız ve benim buna cevap vermem etik değil. Benim verdiğim ve nedenini anlattığım bir tedavi şeklini başka bir doktorla paylaşan hastalarıma önerim benim takibimden çıkarak yorum yapan doktorun takibine girmeleridir. İkinci görüş muayene olmadan verilemez.:1no2:

mrb son adet tarihim 6 mayıs 7 hazıranda kan testim 29,63 çıktı.9 haziranda ise 31,53 çıktı biraz leke oldu kimyasal gebelik oldu ve düşük yapıyorum anlamına mı geliyor bu değerler.4,5 yıl sonra olmuştu .şimdi benim tekrar gebe kalmam için ne kadar beklemem gerekiyor

mrb son adet tarihim 6 mayıs 7 hazıranda kan testim 29,63 çıktı.9 haziranda ise 31,53 çıktı biraz leke oldu kimyasal gebelik oldu ve düşük yapıyorum anlamına mı geliyor bu değerler.4,5 yıl sonra olmuştu .şimdi benim tekrar gebe kalmam için ne kadar beklemem gerekiyor

İlk adetinizle birlikte GEBE KALABİLİRSİNİZ

geçmiş olsun canım.İnsaallah bir dahaki sefere saglıklı bir gebelik gerçekleşirsin.kimyasal gebelik nasıl oluyor.ben bilmiyorunmda

Back
X