İşten cıkarsanız daha kötü hissedebilirsiniz. Şahsen su an işsizim bikaç aydır birde boşandığm için psikolojim cok iyi değil. Belki ücretsiz izin vs düşünebilirsiniz bi süre öyle bi imkan varsa. Böylece iyi gelecek mi bakmış olursunuz biraz kendinizi dinlersiniz. Şu ekonomide daha kaygılı olma ihtimalinizde cok yüksek35 yaşındayım. İyi bi kariyere sahibim ama kariyerimde başarılı değilim. Sürekli stresliyim, aklımda hep yapılacak işler. Ev iş çocuk yoruyor bi yerden sonra. Onca emeğin üstüne başarısız olmak, b.k gibi hissettiriyor. Özgüvenim zaten düşük. Ne evim dört dörtlük ne kendim öyle bakımlıyım, ne kariyerimde iyiyim. Ne halt ettim bunca sene bende bilmiyorum. Tv izlemem, gezip tozmam. Anlayamıyorum.
Hayat çok boş geliyor. Sanki istifa etsem çok rahatlayacakmışım gibi ama çok fazla emek verdim yıllarca. Maaşım fena değil, saygın da bir mesleğim var ama mutlu değilim. Tatmin etmiyor yaptığım iş. Başarı duygusunu tadamadım ondan sanırım. Çok yoğun stresli bir iş, yılların emeği sabretmeli mi, yoksa hayat kısa yat evinde mi arasındayım ama cesaretim de yok çünkü hayat çok pahalı. Kafamda deli sorular. Çok yoruldum. Koşturup durup, sonuç alamamaktan. Dertleşecek kimsem olmadığını farkedip buraya yazmak istedim.
Aaaa içimdekıleeı yazmışınız. 32 yaş yıllarca verdıgım emek yoğun olan iş temposu boşandım ne evım var nede başka bır sey. Ayrıca artık işin bana zarar verdıgını düşünüyorum. Benı inceden inceye oyuyor gıbi35 yaşındayım. İyi bi kariyere sahibim ama kariyerimde başarılı değilim. Sürekli stresliyim, aklımda hep yapılacak işler. Ev iş çocuk yoruyor bi yerden sonra. Onca emeğin üstüne başarısız olmak, b.k gibi hissettiriyor. Özgüvenim zaten düşük. Ne evim dört dörtlük ne kendim öyle bakımlıyım, ne kariyerimde iyiyim. Ne halt ettim bunca sene bende bilmiyorum. Tv izlemem, gezip tozmam. Anlayamıyorum.
Hayat çok boş geliyor. Sanki istifa etsem çok rahatlayacakmışım gibi ama çok fazla emek verdim yıllarca. Maaşım fena değil, saygın da bir mesleğim var ama mutlu değilim. Tatmin etmiyor yaptığım iş. Başarı duygusunu tadamadım ondan sanırım. Çok yoğun stresli bir iş, yılların emeği sabretmeli mi, yoksa hayat kısa yat evinde mi arasındayım ama cesaretim de yok çünkü hayat çok pahalı. Kafamda deli sorular. Çok yoruldum. Koşturup durup, sonuç alamamaktan. Dertleşecek kimsem olmadığını farkedip buraya yazmak istedim.
Hayır bir devlet Üniversitesinde akademisyenim.Bankaci misiniz?
OvvHayır bir devlet Üniversitesinde akademisyenim.
Aslında bu süreçte en büyük destekçim eşimdir ve hiç olmadığımız kadar iyi dönemdeyiz. Yani evde mutluyum, eşim sağolsun özgüvenimi yükseltmeye olumlu tarafları görmeme yardımcı olmaya çalışıyor ama ben kendimi biliyorum işte. Hırslanıyorum daha iyi olacak diyorum tam sonra yine tökezliyorum bi yerlerde. İşlerim kolay yürümüyor. Bazı insanların işleri aksine çok kolay akıyor.Ozel hayatinizda mutsuz musunuz? Partneriniz varsa sorunlariniz var mi, size kendinizi yetersiz hissettiren bir partner mi?
Ben ozel hayattaki sorunlarin is hayatimiza olan bakis acimiz uzerinde etkili oldugunu dusunuyorum. Belki de kendinizi basarisiz hissetme sebebiniz bile icteki mutsuzlugunuz.
neydi bu yaş aralığımız, üretkenliğe karşı durgunluk evresi… bir şey üretmek durumundayız bu yaşlarda eskiden ben de hissetmezdim şimdi duramıyorum. Ha ben çocuk da üretemedim o da tetikliyor sanırım, siz o gelişim görevini yerine getirmişsiniz en azından35 yaşındayım. İyi bi kariyere sahibim ama kariyerimde başarılı değilim. Sürekli stresliyim, aklımda hep yapılacak işler. Ev iş çocuk yoruyor bi yerden sonra. Onca emeğin üstüne başarısız olmak, b.k gibi hissettiriyor. Özgüvenim zaten düşük. Ne evim dört dörtlük ne kendim öyle bakımlıyım, ne kariyerimde iyiyim. Ne halt ettim bunca sene bende bilmiyorum. Tv izlemem, gezip tozmam. Anlayamıyorum.
Enee akademisyenmişsiniz ben de yl-doktora diyorumneydi bu yaş aralığımız, üretkenliğe karşı durgunluk evresi… bir şey üretmek durumundayız bu yaşlarda eskiden ben de hissetmezdim şimdi duramıyorum. Ha ben çocuk da üretemedim o da tetikliyor sanırım, siz o gelişim görevini yerine getirmişsiniz en azındaniş değişikliği, yüksek lisans, kişisel gelişiminze dair kurslar falan.. katkısı okur belki, ama yine iş konusunda cesaret ister belki bırakmanız gibi..
Aslında bu süreçte en büyük destekçim eşimdir ve hiç olmadığımız kadar iyi dönemdeyiz. Yani evde mutluyum, eşim sağolsun özgüvenimi yükseltmeye olumlu tarafları görmeme yardımcı olmaya çalışıyor ama ben kendimi biliyorum işte. Hırslanıyorum daha iyi olacak diyorum tam sonra yine tökezliyorum bi yerlerde. İşlerim kolay yürümüyor. Bazı insanların işleri aksine çok kolay akıyor.
Manevi yönden namaz kılıp ibadet edin.Manevi yönden ihtiyacınız olabilir.35 yaşındayım. İyi bi kariyere sahibim ama kariyerimde başarılı değilim. Sürekli stresliyim, aklımda hep yapılacak işler. Ev iş çocuk yoruyor bi yerden sonra. Onca emeğin üstüne başarısız olmak, b.k gibi hissettiriyor. Özgüvenim zaten düşük. Ne evim dört dörtlük ne kendim öyle bakımlıyım, ne kariyerimde iyiyim. Ne halt ettim bunca sene bende bilmiyorum. Tv izlemem, gezip tozmam. Anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?