B12 Kullananlar iştah açtı mı ?

yasak_elma

cicoz
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
91
10
48
Merhaba kızlar

• Yorgunluk
  • Baş dönmesi
  • Hafıza kaybı, unutkanlık
  • Kulaklarda çınlama
  • Çarpıntı
  • Nefesin daralması

Bu maddelerin hepsini yaşıyorum ve bunlar B12 eksikliğinin belirtileri. Bu sebeple bir süre B12 hap kullandım ama gözlemlediğim kadarıyla yatmadan önce içiyor olmama rağmen bende iştah açtı. Bende bıraktım. :( Zaten kilolarımdan rahatsızım... Sizde de aynı etkiyi yaptı mı ? Bana mı öyle geldi yoksa. :44:

Bende bi ara kullanmistim inanilmaz kilo yapti bende surekli yemek yiyordum sonra biraktim elime yuzume kan gelmisti resmen :) toparlak bir insan olmustum.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bende bi ara kullanmistim inanilmaz kilo yapti bende surekli yemek yiyordum sonra biraktim elime yuzume kan gelmisti resmen :) toparlak bir insan olmustum.

Evet ya kesin kilo yapıyor. :/ sabah normalde hiç aç uyanmazdım. haptan sonra mide kazıntısıyla uyanıyordum.

Evet ya kesin kilo yapıyor. :/ sabah normalde hiç aç uyanmazdım. haptan sonra mide kazıntısıyla uyanıyordum.

Evet bende 15 kilo almistim bildigin toparlak olmustum biriside bana hamilemisin demisti :)) dusun yani sisko biriydimm

Ayy çok soğudum şuan b12den :D:D

Haftaya bi kan testi yaptırayımda bari eğer çok ihtiyacım yokmuşsa daha ağzıma sürmem B12 falan. :)

Eheheh :) mesela benim hala kan degerim dusuk ama kullanmiyorum tabii saglik icin kullanmak gerek siskoda olsak :)))

bende de b12 vitamin eksikliği vardı doktor bemiks tablet , metofer ciğneme tablet , zinco tablet ve balık yağı tablet verdi yaklaşık 1 ay boyunca balık yağı tableti ise 45 gün boyunca kullandım ancak aşırı bi iştah açıklığı yaşamadım normaldi herşey eğer ilaç kullanmak istemiyosan yoğurt suyu içmelisin

Doktor bana da onerdi B12 ama kilo yapip yapmadigini sormak aklima gelmedi. Sac dokulmesi yasayan var mi aranizda? Benim saclarim inanilmaz dokuluyor dedim. Kan testinin yani sira B12 veririm demisti, kilo daha buyuk sorun :1:

iştah açar gece yatmadan önce öneriyorlar o nedenle..

Back
X