Doğuma Hazırlık Baba adaylarından eşine ve bebeğine hediye alan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulayengin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
129
150
103
hep anne adayları yapar hazırlıkları.. anne adayı öğrendiği ilk günden beri kıpır kıpırdır içi. sürekli eksiklerini tamamlama endişesindedir. baba adayları da genellikle işin maddi kısmında. merak ettiğim şu: şimdiye kadar eşiniz ,kendi başına hiç bebeğiniz için alışweriş yaptı mı ? mesela sizden habersiz bir gün kıyafet alıp gelip bak bebeğimize ne aldım dediği oldu mu? vee doğum yapmışlar için : eşinizden hediye aldınız mı ? almış olanlar için doğum hediyeleri nelermiş bekliyorum :)

37 haftalık hamileyim şuana kadar hediye anlamında birşey almadı.çoğu kıyafetini ben aldım hatta nerdeyse hepsini,o da dolabı beşiği,ateşölçer vs. aldı.ama hediye süpriz bişey göremedim henüz :( yani özellikle bana bişey almadı doğum hediyesi anlamında.alacağını da zannetmiyorum. :( alan arkadaşlarım var ama.kimisi tek taş kimisi beş taş yüzük almışlar kocalarından :)

37 haftalık hamileyim şuana kadar hediye anlamında birşey almadı.çoğu kıyafetini ben aldım hatta nerdeyse hepsini,o da dolabı beşiği,ateşölçer vs. aldı.ama hediye süpriz bişey göremedim henüz :( yani özellikle bana bişey almadı doğum hediyesi anlamında.alacağını da zannetmiyorum. :( alan arkadaşlarım var ama.kimisi tek taş kimisi beş taş yüzük almışlar kocalarından :)

aynen :) ateş ölçer demişken benimki de bir tek onu aldı o da çok ucuza denk gelmişte öyle :)) Ya tek taşı filan geçtim ,sadece hamile kaldığımda bir çiçek alıp gelmişti ondan sonra tık yok, bebeğimize de ne eksik neyi var ben söylersem öyle bilir, üstüne dalga geçer bir de sana bıraksam çocuğun 10 yaşına kadar kıyafetlerini alacaksın diye. . oysa ki şimdiye kadar kıyafetlerinin çoğunu kaynanam aldı ben üç beş tane zıbın tarzı şeyler aldım hepsi o.. bu erkekler neden böyle yaa ...
doğum yaptığımda çiçek almadan gelirsen bebeği göstermem bak diye tehdit ettim :)) bari onu alsın bebek istiyorum diye başımın etini yiyen oydu çabuk unuttu :)

Benim eşimin de bebeğimize aldığı ilk eşya ateş ölçer..:1:ama sağolsun bebeğim ve benim için doğum hediyesi almış,benimkisi sürpriz ama kızımınkini gördüm,uğurböcekli omuza takmak için altın iğne(nazarlık tarzında)..:nazar::nazar::nazar:

Benim eşimin de bebeğimize aldığı ilk eşya ateş ölçer..:1:ama sağolsun bebeğim ve benim için doğum hediyesi almış,benimkisi sürpriz ama kızımınkini gördüm,uğurböcekli omuza takmak için altın iğne(nazarlık tarzında)..:nazar::nazar::nazar:

Erkeklerin ilgisini çeken tek şey elektronik şaşırmamak lazım :) Canım gerçekten senin ki iyiymiş darısı bizimkilere :)

valla ben eşimin hakkını asla ödemeyemem...

hamileliğim oldukça sıkıntılı bi döneme denk geldi. maddi açıdan yani, epeyce bi zor olan dönemde hamile kaldım ben.
hiçbir şeyini eksik etmeden, hiçbir şeyimizi eksik etmeden, halletti canımın içi.
hemen hemen her şeyini de eşim aldı kızımın. hamileyken pek çıkamadım ben, dinlenmem gerekiyordu.
büyük bir özenle, en iyilerini, en güzellerini seçe beğene alıp getirdi sürekli. fazla fazla aldı, değiştirmelik olur, zorlanmazsın derdi...
bana bile hamile kıyafetleri alıp gelirdi. bulup buluşturup alırdı sevgilim sürekli.

5 parasız bir dönemde olmamıza rağmen, hamileliğimi sıkıntısız geçirmem için elinden geleni yaptı.hakkını helal eder umarım.
gerçekten en iyi hastahanede ve en iyi koşullada doğum yapmamı sağladı. en iyi odalarda ayarladı hastahane meselesini.
allah gani gani razı olsun hakkatten.
hiçbir konuda bi tek sıkıntı sezdirmeden geçirdi o dönemi ve sonraki lohusalık dönemimizi..

doğum hediyesi olarak, elindeki neye yettiyse onu aldı. çok çok pahalı hediyeler, pırlantalar almak isterdi muhakkak gönlü. ama, o vakte kadar o kadar çok harcamamız olmuştuki...
taşsız maşsız bir kolye aldı... üstüne B harfi vardı. o dönem çok meşhurdu bi diziden ötürü. onu almış. canım benim.
'daha iyilerini almak isterdim ama..'' diye taktı boynuma doğumdan sonra.
ömrüm boyu unutmam fedakarlıklarını, yaptıklarını..

kızım şu an 2,5 yaşında.
Hala daha bana da kızımıza da, alıp alıp getirir sürekli.

Allah bir değil, binlerce kere razı olsun kocamdan.
iyki var..

valla ben eşimin hakkını asla ödemeyemem...

hamileliğim oldukça sıkıntılı bi döneme denk geldi. maddi açıdan yani, epeyce bi zor olan dönemde hamile kaldım ben.
hiçbir şeyini eksik etmeden, hiçbir şeyimizi eksik etmeden, halletti canımın içi.
hemen hemen her şeyini de eşim aldı kızımın. hamileyken pek çıkamadım ben, dinlenmem gerekiyordu.
büyük bir özenle, en iyilerini, en güzellerini seçe beğene alıp getirdi sürekli. fazla fazla aldı, değiştirmelik olur, zorlanmazsın derdi...
bana bile hamile kıyafetleri alıp gelirdi. bulup buluşturup alırdı sevgilim sürekli.

5 parasız bir dönemde olmamıza rağmen, hamileliğimi sıkıntısız geçirmem için elinden geleni yaptı.hakkını helal eder umarım.
gerçekten en iyi hastahanede ve en iyi koşullada doğum yapmamı sağladı. en iyi odalarda ayarladı hastahane meselesini.
allah gani gani razı olsun hakkatten.
hiçbir konuda bi tek sıkıntı sezdirmeden geçirdi o dönemi ve sonraki lohusalık dönemimizi..

doğum hediyesi olarak, elindeki neye yettiyse onu aldı. çok çok pahalı hediyeler, pırlantalar almak isterdi muhakkak gönlü. ama, o vakte kadar o kadar çok harcamamız olmuştuki...
taşsız maşsız bir kolye aldı... üstüne B harfi vardı. o dönem çok meşhurdu bi diziden ötürü. onu almış. canım benim.
'daha iyilerini almak isterdim ama..'' diye taktı boynuma doğumdan sonra.
ömrüm boyu unutmam fedakarlıklarını, yaptıklarını..

kızım şu an 2,5 yaşında.
Hala daha bana da kızımıza da, alıp alıp getirir sürekli.

Allah bir değil, binlerce kere razı olsun kocamdan.
iyki var..
lwr

gözlerim doldu okurken , mesele zaten pahalı bişiyler değil , içinden ne gelirse , küçük bir jest bekliyor insan küçücükte olsa.. çok sanşlısın

valla benim esimin duygulari da yeter..ilk duydugunda telefonda konusamadi bile heycandan sonra kizimizin olacagini ogrendik aglamaya basladi sonra ofise geldim bir cicek uzerinde not kizimin guzel annesine tesekkur ederim diye..hediye konusunda herseyi beraber yaptik..magazaya gittik ben baska seyler baktim o hep cicili bicili pembe renkli elbiselere ve o sekilde hep aldik..daha dogum olmadigi icin ne alir ne yapar bilmem ama o babaligi o duygusalligi yeter..gelip gelip karnimi opmesi kizimla simdiden konusmasi..onemli olan bizimle olmasi bu 9ay boyunca bana da kizima da sadik kalmasi..iyiki var..

Merhaba kızlar benim eşimde ilk öğrendiğimizde bir gül getirmişti.. kızımız olacağını öğrendiğimizdede küçük kırmızı kalp bi kutuda çikolata..içindede bi bebek vardı biblo. şehir dışına çıktığındada rengarenk bi kutu çikolata getirdi kızıma diye..hala yiyoruz :) onun haricinde bebeğimin alışverişine annemle çıktım kocamda ben olmayacakmıyım dedi ama ikimizde ne alacağımızı bilmediğimiz için hiçbirşey alamazdık herhalde.. babamızda bebek odamızı aldı şimdilik.. onu almadanda pazarlığımızı yaptık evlilik yıldönümü hediyesi yerine geçer mi demişti bende çok istediğim için evet dedim :) çünkü bizde ev yaptık ev taşıdık borçlarımız var çokta zorlamak istemiyorum.bakalım doğuma daha 3 buçuk ayımız var.erkekler çok fazla ince düşünemiyorlar malesef.. halbuki bebeğine alacağı küçücük birşey bile bizi mutlu eder.. onun ilgisini gösterir..ama doğumda durumumuzu toparlarsak bi hediye bekliyorum..

Benim eşim hamileyken bebeğimize hediye anlamında pek bisey almadı.odasini,eşyalarını hep beraber aldık.neden sen kendi kendine bisey almıyorsun diye söyleniyordum doğsun ben neler alırım diyordu.banada hamileyken dogum hediyesi olarak araba aldı sagolsun kizimla arabanla rahat rahat heryere git dedi.hastanedeykende guzel bir çiçek bana guzel bir bilezik kizimada tatlı bir bebek bileziği aldı.eve çıktığımızın ertesi Günü'de hic ihtiyacı yokken hep markalı guzel bir sürü kıyafet aldı.ne zaman bir yerde görse kızımıza hep ciciler alıp gelirdi.simdi bile alışverişe çıktığımızda ben alırım kıyafetlerini oda kendi kendine en az 5 takım alır getirir kasaya kizim icin.sagolsun imkanları ölçüsünde bizi hep mutlu eder ozel gunleride hic atlamaz.Allah basımızdan eksik etmesin.:nazar:

bizde bebisin esyalarini filan birlikte aldik...zaten bir cok kiyafeti hediye geldi :16:

hamile kaldiktan bir sure sonra da tek tas almisti, simdiden dogum hediyesi veriyorum diyerekten :9:

birsey almasada olur, varligi yeter.. yanimizda olmasi buyuk mutluluk zaten...

birde dogum zamaninda kismet olurda yanimda olup ellerimi tutarsa bana yeter :16::16:

ben hamile kaldığımda çok istediğim bir takı seti vardı kolye ucu ve küpe 18 ayar taşlı birşey onu almıştı birtanem daha bebeğimizin cinsiyeti belli olmadanda eğitime gitmişti istanbula oradan gelirken çok tatlı tokalar almıştı erkek içinde baktım ama ona göre birşey bulamadım demişti sonuçta bizim o kırmızı tokaları takabileceğimiz bir kızızmız olacak :)

Eşim doğum hediyesi olsun diye şimdiden bilezik yapmış bana:) Oğlumuza henüz birşey almadı zaten herşeyi birlikte beğenip alıyoruz.

Bizde 20 gün önce bebişimizin bütün ihtiyaçlarını alışverişini eşimle beraber yaptık... daha öncesinde ikimizde hiç birşey almamıştık hazırlık yapmaktan korktuk açıkçası geçen yıl hamile kaldığımda erkenden alışverişe başlamıştık sonrasında ikiz bebeklerimizi kaybedince o eşyalar elimde öylece bomboş kalakaldı sonrasında ihtiyacı olan birilerine vermiştim görmek istemiyorum diye:43: ama Allah var hakkını yiyemem oğlumuzda eşim o kadar hevesli ve heycanlıydı ki gördüğü herşeyi üçer beşer almak istiyordu sürekli kendiliğinden bişiler alır getirirdi 3-4 yaşına kadar giyeceği kıyafetleri bile almıştı banada doğum hediyesi olarak yüzük küpe ve kolye ucu almıştı birde kocaman bir çiçek yaptırmıştı :17: şimdi kızımız olacak nasip olursa bunda kendiliğinde çok fazla şey aldığını söyleyemem geçen hafta bulunduğumuz şehirde yeni bir alışveriş merkezi açıldı kızımıza çok şirin çok güzel tulum ve pijama takımı almış şimdilik tek başına aldığı hediye bu bana ne hediye alacak açıkçası hiç bir fikrim yok bende hiç birşey söylemedim çünkü isteyerek sipariş eder gibi bişiler almasından hoşlanmıyorum inşallah kendisi düşünür bişiler almayı:31: almasada canın saolsun derim napim:1:

dogum yaptim 3 ekimde..hep derdim ona saka ile karisik bana 7sira trabzon hasir al diye..ama vazgectim..bizim hep esimle bir izmir planimiz var..normalde istanbulda yasiyoruz..hep izmirde yasayalim cocugumuz da rahat eder diye..simdi esime sure verdim..2014 nisan mayis gidelim para biriktir dedim senden hic bisi beklemiyorum dedim sadece izmir planimizi cabuk gerceklestirelim bana yeter dedim..

Bu yuzden de herhalde bana dogum icin bir sey almaz..alirsa gercekten de supriz olur.. ;)

Back
X