valla ben eşimin hakkını asla ödemeyemem...
hamileliğim oldukça sıkıntılı bi döneme denk geldi. maddi açıdan yani, epeyce bi zor olan dönemde hamile kaldım ben.
hiçbir şeyini eksik etmeden, hiçbir şeyimizi eksik etmeden, halletti canımın içi.
hemen hemen her şeyini de eşim aldı kızımın. hamileyken pek çıkamadım ben, dinlenmem gerekiyordu.
büyük bir özenle, en iyilerini, en güzellerini seçe beğene alıp getirdi sürekli. fazla fazla aldı, değiştirmelik olur, zorlanmazsın derdi...
bana bile hamile kıyafetleri alıp gelirdi. bulup buluşturup alırdı sevgilim sürekli.
5 parasız bir dönemde olmamıza rağmen, hamileliğimi sıkıntısız geçirmem için elinden geleni yaptı.hakkını helal eder umarım.
gerçekten en iyi hastahanede ve en iyi koşullada doğum yapmamı sağladı. en iyi odalarda ayarladı hastahane meselesini.
allah gani gani razı olsun hakkatten.
hiçbir konuda bi tek sıkıntı sezdirmeden geçirdi o dönemi ve sonraki lohusalık dönemimizi..
doğum hediyesi olarak, elindeki neye yettiyse onu aldı. çok çok pahalı hediyeler, pırlantalar almak isterdi muhakkak gönlü. ama, o vakte kadar o kadar çok harcamamız olmuştuki...
taşsız maşsız bir kolye aldı... üstüne B harfi vardı. o dönem çok meşhurdu bi diziden ötürü. onu almış. canım benim.
'daha iyilerini almak isterdim ama..'' diye taktı boynuma doğumdan sonra.
ömrüm boyu unutmam fedakarlıklarını, yaptıklarını..
kızım şu an 2,5 yaşında.
Hala daha bana da kızımıza da, alıp alıp getirir sürekli.
Allah bir değil, binlerce kere razı olsun kocamdan.
iyki var..