canım bir laf vardır 'annenin duasını al babanın bedduasını alma 'diye
ama bu adam sana hiç babalık yapmamışki 'baba' bedduası olsun![]()
babanin bedduasi tutar denilirde..
ama yazdigina göre ortada bir baba yok..Allah bilirde duasi bile kabul olmaz böyle bir babanin
Böyle babanın bedduası tutmaz.. Aman Allahım ne adamlar var
Beddua ve bela okumak çok günahh..
Rabbim hesap sorar hemde evladına beddua..
Kendi yavruna..
Takılmayın böle şelere
Bende babamla tartışma yaşamıştım
Benim babamda içer har vurur harman savurur çinsden..
Naptın bise sen anca içtin yedin gezdin gibi şeler sonucu yok benim evladım felan demiştii..
Kendi bilir dedim ardından..
Hiçde takmadımm
50 yaşındaki adam içmeye değil camiye gider gitmelii
Haklıydımm o utansınn..
Bazıları böyle adı baba oluyor ama o mertebeye erişmemiş oluyor..
Onların hiç bişe kabul olmas merak etme sen..
bedduaya sormuşlar nereye gidiyosun diye, geldiğim yere demiş. herkesin ağzı var konuşuyo işte, öyle babanın da bedduası tutarsa ohoo.. korkma sen bişeycik olmaz.
babanın annenin bedduası tutar ama bence seni sokaklara düşüreceğim bir babanın bedduası tutmaz..sen dogru olanı yapmıssın.Allah bundan sonra annenin ve senin yardımcın olsun
bazılarınız da vur dedik öldürdü cinsten davranmışsınız :) üzülme güzelim, annenin babanın bedduası elbette tutar ama bir ata sözü daha var "alma mazlumun ahını" diye... ortada mazlum ve mağdur siz varsınız. bir ailede, herkesin belirli görevleri vardır. üstüne düşeni yapmayana ekmek de vermezler... ben zannetmiyorum ki, sen hırpalanmamış olsaydın, anne ve babanın kavgalarının sadece arasında kalan ya da şahit olanı olsaydın bu yola baş koyacağını.
Baba babaysa, Babalık görevlerini yerine getirip çocukları sevgi, saygıyla, şefkatle bağrına basmışsa aç açık bırakmadıysa onlara kol kanat gerdiyse,O babanın yapacağı beddua tutar diye biliyorum. Ama senin Babanın yapacağı beddua; anca annesiyle kendine tutar inşallah.Annenle sana hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum.
doğurmakla ana doğurtmakla baba olunmuyor...
o yüzden hiç korkma bedduaymış bilmem neymiş...
sen Allaha karşı dürüst ol, vijdanınla hareket et yeter... kim sana beddua ederse etsin Rabbim korur...
ben de duydum babanın bedduasının tuttuğunu; ama baba cefa çeken, eve ekmek getiren, sorumluluk alan evin reisi vs.olduğu için tutar diyebiliyorum ben... sizin babanız öyle değil ki, bazlarının duası kabul olsaydı... derler :) kusura bakmayın. bence içiniz raht olsun, babanızın bedduası tutmaz...
Baba olanın bedduası tutar elbette. sen bi yalnış yapmışsan tutar. Ama senin başındaki adam sana babalık mı yapmış ki bedduası tutsun? sen bi kötülük mü yapmışsın ki bedduası tutsun ? Sen içini temiz tut Allah a İnancını kaybetme onun ettiği beddualar döner dolaşır o adamı bulur. Sen sıkma canını umarım annenle beraber mutlu bi hayat yaşarsınız
Allah hakli olanin yanindadir kardesim.. icin rahat olsun ... sen gercekleri soylemissin.. o beddualar donup dolasipta babanin basina gelecek gor bak.. o zamanda sen elinden geleni yapki dersini iyice alsin.. rabbim yardimciniz olsun..
CANIM BU YORUMLARIN HEPSINE KATILIYORUM SOYLENECEK BISEY KALMAMIS BABAN BABALIKMI YAPMISKI BEDDUASI TUTSUN...HIC TAKMA KAFANA SU AKAR YOLUNU BULUR MERAK ETME BABANIN BEDDUALARIDA ELBET BIGUN KENDINE DONER ALLAH SENIN VE ANNENIN KARDESIN VARSA KARDESININ YAR VE YARDIMCISI OLSUN ANNENI SIZIN SENIDE ANNENLERIN BASINDAN EKSIK ETMESIN SAGLIKLI HUZURLU BI OMUR NASIP ETSIN INSALLAH