- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Ahh yaa içim cız etti, inşallah artık çok mutlu olur hepsini unutursun. Allah o babanı bildiği gibi yapsın. Ebeveynlik sınavı çıkarsınlar artık çocuk yapmak isteyenlere yemin ederim, bu burada okuduğum kaçıncı heder olmuş çocukluk.
Ahh yaa içim cız etti, inşallah artık çok mutlu olur hepsini unutursun. Allah o babanı bildiği gibi yapsın. Ebeveynlik sınavı çıkarsınlar artık çocuk yapmak isteyenlere yemin ederim, bu burada okuduğum kaçıncı heder olmuş çocukluk.
Cok tesekkur ederim insallah ileride benim cocugumun da boyle dusunecegi birine donusmez hayatimdaki erkek
her olumsuz durumun birde olumlu tarafı vardır siz güçlü olmayı o babaya borçlusunuz
en güzel günler sizlerin olsunEvet bende boyle dusunuyorum. Aski daha fazla yasadim, cok daha fazla onem verip cok cok uzuldum zamaninda ama bu acilar suana kadar goremedigim baba sevgisi kadar aci degildi. Çabuk atlattim bunlari sonunda Allah karsima duzgununu cikardi
içimi parçaladın resmen
dilerim bundan sonrası için, çok mutlu bir hayatın olur,
baban içinde, şükürler olsunki allahın adaleti var
diyecek söz varda neyse..
İste çocuk yapmak bişey değil yetistirebilmek ona anne baba olabilmek asıl meziyet. Böyle serefsizlerde var hayatta
cehenneme kalmayip cezalarini once bu dunyada cekmelerini diliyorum surunurler insallahcehennem bunlar için yanıyor şükür .Böyle insanlar için tek umudum cehennem . Eğerki cehennemi düşünmesem içim soğumazdı ...
Allah düşürmesin. Konu sahibinden cokta farklı değil durumum dayak yoktu bizde sadece. Bişey olsa yine bakcak olan bizleriz. Allah elimixe düşürmesin yerinde sapolsun.cehenneme kalmayip cezalarini once bu dunyada cekmelerini diliyorum surunurler insallah
Allah düşürmesin. Konu sahibinden cokta farklı değil durumum dayak yoktu bizde sadece. Bişey olsa yine bakcak olan bizleriz. Allah elimixe düşürmesin yerşn sapolsun.
Benim tek sansım annemin onu bosamıs olması. Suan babam yok diye kabullendirdim kendime. Arada arar inandırır, umutlandırır ben sil bastan. Hayatımı bi düzene soksam artık öldü bilcem. Su asamada cesarwtim yokSuan yok ama cocuklugumda siddet gordugum takdir edilmedigim ne yapsam suclu oldugum icin surekli mukemmel olmayi arayan basarisizligi yediremeyen biri oldum. Dediginiz gibi Allah elimize dusurmrsin
Evet bende boyle dusunuyorum. Aski daha fazla yasadim, cok daha fazla onem verip cok cok uzuldum zamaninda ama bu acilar suana kadar goremedigim baba sevgisi kadar aci degildi. Çabuk atlattim bunlari sonunda Allah karsima duzgununu cikardi
Benim tek sansım annemin onu bosamıs olması. Suan babam yok diye kabullendirdim kendime. Arada arar inandırır, umutlandırır ben sil bastan. Hayatımı bi düzene soksam artık öldü bilcem. Su asamada cesarwtim yok
Evleneceğin adamın babana benzememesi gerekir bunda dikkatli olman şart ne yazık ki anne ve babamızı seçemiyoruz
ama hayatın adil yönüde var çocukluğu çok berbat geçen bir bireyin sonraki hayatı daha mutlu geçenleride gördüm o yaşadıklarınıda tecrübe olarak al ki ilerde ufak tefek sıkıntıları görmemezlikten gel ve ufak şeylerden daha mutlu ol , her yaşanan olayı bir nedeni vardır ,
bunlar seni daha güçlü kılar
çok kırılgan insanlar dayanıksız mızmız ve çok şımartılmış olanlardır zaten çoğunluğu evde oturur hayatta mücadele etme gücü yoktur sen hayata +1 başlamışsın iyi yönünden bak , hep karanlık olanlara yoğunlaşma ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?