Baba demeye dilimi vardiramadigima

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Kendimi bildim bileli bizi hic dusunmedigin, sinirli, agresif,laflari kalbi paramparca eden biri oldugun icin

Bakmakla hükümlü oldugun evlatlarin oldugu halde sirf tembelligin ve arizaligin yuzunden canin sıkıldığında isyerindekilerle kavga dayak isten kendi kendini attirdigin, tum yuku anneme yukleyip bizi mahfettigin halde kolani, biranı, gunde 2 paket sigarani eksik etmedigin icin

Yuzunu gormemek icin odamdan cikmadigimda bile biseylere sinirlendiginde sirf bana catmak icin odama gelip sacma sapan konusup tersledigin, karsinda genc bir kiz, öz kızın degil de sanki seni isirmis kuduz kopege konusur gibi konustugun icin

Kendin televizyon izlerken annem ben kardesim odada olup kisik sesle iki kelime konussak saygisizsiniz diye cirlayip bagrindigin halde biz bir dizi izlesek elimizden kumandayi aldigin ya da kisin sunun sesini diyip son ses internette tanistigin varos kadin arkadaslarinla goruntulu sohbet yaptigin icin

5 yasimdan 13 yasima gelene kadar etlerimi morartana, yerden kalkamaz hale getirene kusana kadar dovdugun icin

Baban olacak adam anneni hayat kadinlariyla aldatirken, liseli kiz videolari izledigi halde ben 12-13 yasinda goguslerim yeni cikmaya basladiginda benim namusuma saydiginda, hayat kadinlarinin kabacasina benzedigimi soylediginde dedendir kusluk olmaz kizim diye utanmadan beni aglata aglata kavga ede ede bayramda kandilde onlarin o pis ellerini opmeye goturdugun icin

Isten gece gec ciktigimda bu torbaci ve suriyelilerin oldugu mahallede degil duraktan karsilamak, merak edip cama bile cikmadigin icin

Sacma sapan olayda sevindiginde uzuldugunde sasirdiginda her duygunu yeni bir dil cikarilabilecek kadar genis hazneli kufurlerinle belli ettigin icin

Annen babanin bize yapmadigi halt kalmazken sana ters yaptilar diye yasladiklirinda direk huzurevi ben bakamam diye kufurler edip kendin hakkinda acaba bende mi babami huzur evine verirdim diye dusundurup kendimi vicdansiz hissettirdigin icin

Aglaya hickira sigarayı hic ettigim gunlerde neyin var diye bile sormadigin, sabahlari bir gunaydini esirgedigin icin

Aksam vakti erkek arkadaslarimin adini verip disari cikmak icin izin istedigimde kiz mi onlar diye gevrek gevrek gulup kim olduklarini sorma geregi bile duymadigin icin (biliyordun size yalan soylemedigimi senden dolayı erkeklere karsi hep net tavirli oldugumu)

Sevgiden mahrum birakip sacma sapan insanlara sana veremedigim sevgiyi verip, senden alamadigim sevgiyi onlardan almaya calistigim icin (hep yanlislar yapa yapa disarida kimler var kimler beni harcadi diye gore gore dogruyu buldum, sana kizamadigim tek sey bu)

Tum bunlar icin sana kizmiyorum aslinda kiziyorum ama kizilmayi bile hakettigini dusunmuyorum. Sayende cok guclu kimseye eyvallahi olmayan bana zarar verecek insanlari en ufak şeyde anlayan biri oldum. Babalik sifatini haketmedigin baskalarinin babasina bakip imrendirdigin gunler cocuklugumda kaldi. Kizmiyorum sana ama o yuzune karsi bunlari diyip rahatlayamiyorum da

Özellikle babalara cıkmalı o sınav.

Cok tesekkur ederim insallah ileride benim cocugumun da boyle dusunecegi birine donusmez hayatimdaki erkek

İste çocuk yapmak bişey değil yetistirebilmek ona anne baba olabilmek asıl meziyet. Böyle serefsizlerde var hayatta

içimi parçaladın resmen
dilerim bundan sonrası için, çok mutlu bir hayatın olur,
baban içinde, şükürler olsunki allahın adaleti var
diyecek söz varda neyse..

her olumsuz durumun birde olumlu tarafı vardır siz güçlü olmayı o babaya borçlusunuz

Evet bende boyle dusunuyorum. Aski daha fazla yasadim, cok daha fazla onem verip cok cok uzuldum zamaninda ama bu acilar suana kadar goremedigim baba sevgisi kadar aci degildi. Çabuk atlattim bunlari sonunda Allah karsima duzgununu cikardi

Evet bende boyle dusunuyorum. Aski daha fazla yasadim, cok daha fazla onem verip cok cok uzuldum zamaninda ama bu acilar suana kadar goremedigim baba sevgisi kadar aci degildi. Çabuk atlattim bunlari sonunda Allah karsima duzgununu cikardi
en güzel günler sizlerin olsun

içimi parçaladın resmen
dilerim bundan sonrası için, çok mutlu bir hayatın olur,
baban içinde, şükürler olsunki allahın adaleti var
diyecek söz varda neyse..

Çok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :) :*

İste çocuk yapmak bişey değil yetistirebilmek ona anne baba olabilmek asıl meziyet. Böyle serefsizlerde var hayatta

Maalesef hep dusunurum uzulsem de sinirle annemi suclarim bu yuzden ara sıra neden bu adami baba yaptin diye :/

Allah düşürmesin. Konu sahibinden cokta farklı değil durumum dayak yoktu bizde sadece. Bişey olsa yine bakcak olan bizleriz. Allah elimixe düşürmesin yerşn sapolsun.

Suan yok ama cocuklugumda siddet gordugum takdir edilmedigim ne yapsam suclu oldugum icin surekli mukemmel olmayi arayan basarisizligi yediremeyen biri oldum. Dediginiz gibi Allah elimize dusurmrsin

Suan yok ama cocuklugumda siddet gordugum takdir edilmedigim ne yapsam suclu oldugum icin surekli mukemmel olmayi arayan basarisizligi yediremeyen biri oldum. Dediginiz gibi Allah elimize dusurmrsin
Benim tek sansım annemin onu bosamıs olması. Suan babam yok diye kabullendirdim kendime. Arada arar inandırır, umutlandırır ben sil bastan. Hayatımı bi düzene soksam artık öldü bilcem. Su asamada cesarwtim yok

Benim tek sansım annemin onu bosamıs olması. Suan babam yok diye kabullendirdim kendime. Arada arar inandırır, umutlandırır ben sil bastan. Hayatımı bi düzene soksam artık öldü bilcem. Su asamada cesarwtim yok

Bosanacaklardi da annemin ailesi de sorunlu benim ben liseye gectigim sene 15 yasinda falandim iste cok buyuk kavga ettiler annemle yine dayak feryat figan... Annemin annesine gittigimizde o adamin cocuklarini* (adini anmayacagim o 3 harfli kelime) birak babasi baksin bu yasa kadar sen baktin yetmedi mi biz mi bakicaz simdi yollu kizina digeri de oyle diye bagrindi. Annem ise gittiginde bizi bahcesinde kitli birakti teller var kacmayalim diye. Bu kadinla adam her seneye umreye hacca gider ama beni kucucuk kizken oyle cok uzduler ki kalbim temizdir hakkim helal degil hangi dua hangi ibadet temizler bu gunahlari bilemem

Evleneceğin adamın babana benzememesi gerekir bunda dikkatli olman şart ne yazık ki anne ve babamızı seçemiyoruz
ama hayatın adil yönüde var çocukluğu çok berbat geçen bir bireyin sonraki hayatı daha mutlu geçenleride gördüm o yaşadıklarınıda tecrübe olarak al ki ilerde ufak tefek sıkıntıları görmemezlikten gel ve ufak şeylerden daha mutlu ol , her yaşanan olayı bir nedeni vardır ,
bunlar seni daha güçlü kılar
çok kırılgan insanlar dayanıksız mızmız ve çok şımartılmış olanlardır zaten çoğunluğu evde oturur hayatta mücadele etme gücü yoktur sen hayata +1 başlamışsın iyi yönünden bak , hep karanlık olanlara yoğunlaşma ,

Tesekkur ederim ben de olumlu yonune bakip guclu, mantikli kararlar verebilen, herkese guvenmeyen biri olmamin sebebini bu yasadigim tecrubelere baglayip olgunlastigim icin sukrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…