Baba evinden son ktnz gn....

babamın beni kapıdan çıkarırken elinin soğukluğunu hale daha kolumda hissederim. daha 2 yıl oldu ama eminim hiç birzaman unutmayacağım.

babam kurdalemi bagladigi an koptuk ikimizde elleri titredigi icin bi türlüde baglayamadi zaten ama en kötüsü ben hem agladim hem gitdim ama ben cikdikdan sonra babam bayilmis evde o anini görseydim cikabilirmiydim bilmiyorum cünkü babama asiri düskünlügüm var dügün kasetimde görüntü olarak yok ama ben cikdikdan sonra sesleri duydum vahit noluyo yapma sakin diye falan seslenisleri.....
onun haricinde hersey 4 dörtlüktü
ve halada cok mutlu ve huzurluyum
allahim herkeze mutluluk ve huzur versin tabii saglikda insallah

benim düğün günümde herkes kendi havasındaydı
bende ev temizleme telaşında
sanki arkada adam yokmuş gibi dip köşe heryeri temizledim gitmeden-tatlicadiarzu-
en son gelinliği giydim beklerken karnımdan accaip sesler gelmeye başladı
ablam bana karnın açmı dedi
bende en son 2 gün önce bişeyler yemiştim dedim herkes gülmeye başladı
gelinliğime dökülmeden yedirdiler
erkek evinden beni almaya geldikleri zaman kimse kendini tutamadı
hepsine dayandımda babamın sesi titredi ona dayanamadım o zaman ağladım azıcık
nikah salonundada sakinleşmiştim keyfim yerindeydi
az ağladım ben ağlatamadılar beni:lepi:

çok kotuydu...hiç asla unutamayacagim bir an
Allahim ben ne yaptim dedim babam kusagimi baglarken
Aglaya aglaya canim çikmisti kimse beni susturamadi
Hele birde annemin babamin o gozyaslarina sahit oldum ya dokunmayin bana
Aglaya aglaya gittim bu evden, o an pisman olmustum bile ne kadar kotu bir duygu
Dugun boyunca babacigim yanima gelmedi ama hep uzaktak izledi beni
Anacigim...bitanem benim...mahfolmustu
Dugun kasetime bakmiyorum pek...içimi acitiyor...
Cok zor oldu evimden ayrilmak çokk
Ve pazar gunu kendi evimde uyandigimda da çok aglamistim resmen yabanci geliyordu o ev bana
Daha henuz alisamadim.

benimde kurdelemi abim bağladı biz ev halkı olarak annem ben halam falan herkes salya sümük apladık ama gittikte tabi ay çok zor anlar o anlar

benimde kurdelemi abim bağladı annemin babamın abimin elini öptümm ama neye üzülürüm hala biliyormusunuz evden çıkarken kimseyi öpmemişim geri dönüp öpmek istedim sonradan kalabalıkta olmadıı annemde üzülmüşş 3 sene yi geçtiii daha üzülürümmm

Ay kıslar şimdi bile gözlerim dolsu aklıma gelince çünkü çok düşkünüm anneme babama, işte sabahtan kuaför işini hallettik sonra eşim geldi aldı beni eve bıraktı bi yarım saat sonra konvoyla geldiler gelin almaya çıkarmadan evin içinde dualar falan okundu sonra helalleşmeler falan oldu annem zaten ağlıyordu istendiğim günden beri ama babamın elini öptüğüm an babamın mendilini eline alıp ağlamaya başlaması çok koydu bana hemen kapıyı kapattım gözlerini silmesini bekledim bakamadım ağlamaya başlasam kimse susturamazdı çünkü beni her neyse babamın koluna girdim üstümüsden şekerler falan atıldı çocuklara hatta resmim bile var tam babamın kolunda yakın plandan çok severim o resmimi ama kınamda da ağlamadım evden çıkarkende salondan çıkarkende annemin babamın beni ağlarken görmesini istemedim annemi üzemezdim tansiyon ve kalp hastası olduğu için bu kötülüğü yapamasdım ona ama evime girdim nasıl ağladım nasıl ağladım hüngür hüngür annemim yıkadığı çarşaflara sarılıp anneme kokuyor bunlar diyerek ağlaya ağlaya uyudum öyle işte hala bile eve gidesim var eşimle çok mutluyum ama ne bilim çok düşkünüm işte.

hayatımda yaşadığım en kötü anlardan bir tanesi..
ikincisi de düğün salonundan çıkarken....
babacığım belime kuşağımı zorla bağladı
elleri öyle bir titriyordu kiii ...
sonra sarıldım ona orda koptum zaten başladım ağlamaya
babamın da sesi titriyordu gözlerine bakamadım...
anneciğime sarıldım öptüm...
herkes tamam yeter öpmeyin ağlatmayın diye bağırıyordu...
başkada kimseyi öpmedim...
babacığım elimi tutup yavaş yavaş tekbir eşliğin de beni aşağıya indirdi...
o kapıdan çıktım yaaa içimden birşeyler kopup gitti sanki....
daha da zoru salondan çıkarken oldu
babacığımı anneciğimi kardeşlerimi öptüm doya doyaa
ama kimse susturamadı beni arabaya bindik hala ağlıyorum
bir yandan da ben şimdi napıcam diye düşünüyorum o an
sanki pişmanlık vardı biraz...evimize girdik baya bi süre evdede ağladım...
1.5 sene oldu hala zaman zaman ağlıyorum alışmak gerçekten çok zor..
allah pişman etmesin hiçbirimizi...

benm iki düğünüm oldu ilki benim memleketimde 2. si eşimin..
evlendik nikah bizim orda oldu erkek tarafı eşimi de alıp döndüler evlerine 3 gün ben gene kendi evimizde kaldım...
sonra 2. düğün için gittik gidiş o gidiş...
ama ne ağladım yaaa...
şimdi hatırlıorum da...
bi de herkesi de ağlattım..
dayuımın kızzı bi sarıldı bana başladı ağlamaya millet çekiştirio kolundan ki
bıraksın die...
yavrum bırakmak istemedi benii..
dayılarıma zor oldu çünkü bizim aileden (anne tarafımdan) ilk evlenenim de...

Ağladıklarını ve titrediklerini görebilmeniz bile sizin için büyük mutluluk olmalı bence..
Düğünüme bir hafta kala babam psikolojik rahatsızlık yaşadı ve hepimiz darmadağındık.Babam düğünden bişey hatırlamıyor çünki kendinde değildi annemse onun derdine düşmüştü ama malesefki davetiyeler dağıtılmış hazırlıklar yapılmıştı arkamdan annem ağlamış olabilir ama görmedim yanımda dirençli gözükmeye çalışıyordu babamın hiçbirşey anlamadan saf saf bakışlarını hala unutabilmiş değilim.Eminim kendinde olsaydı ağlamaktan kendini alamazdı babamlka aramız daha iyiydi çünki..
Evlendiğim gün ayrıldığım için üzülüp ağlasamda bana en çok koyan babamın düğünümden bişey hatırlayamaması... ((

Hatırladığımda oturur ağlarım salonda bile en mutlu olmam gereken zamanda bile üzüntüden ve babamı izlemekten kendimi alamadım...

Ailemi çok seviyorummmmmmm......
Her insanın bir derdi vardır benim derdim ise Allah beterinden saklasın ailemdeki psikolojik rahatsızlıklar ve ben bunu 10 yaşımdan beri yaşadım böle bir ailede büyüdüm kendim içinde korkuyorum açıkcası (

İnşaallah babama ve anneme bir daha hastalık uğramaz!...(Amin) (((((((((((((((

yazdıklarınızı ağlayarak okudum (( evin tek kızıyım zaten alt tarafı iki kardeşiz ben ve abim.babam vefat etti .ben annemi nasıl bırakıcam ya ( yedi ay sonra dğünüm olucak Allahın izniyle ben şimdiden düşünüorum nasıl evden çıkacağımı

bende bi evin bi kızıyım.kardeşimi 1buçuk hafta önce bulgaristana gönderdik,5 sene orda kalıcak okumak için.şimdi hepten annemin babamın evdeki tek çocuğu ben kaldım.sülalede tek kız benim zaten,başka kız torunu yok babannemin.nişanlanıcam diye aylardır bekliyorum.bi hevesliyiz bi hevesliyizama daha istemeye gelen yok tabi:1closedeyes:çok meraklıyım nişanlanmaya da Allah için,şööle bi hayal ediyim diyorum bazen,babam daha istemeye geldiklerinde kabul ederken bile sesi titrer ya.adettenmiş babamın bana bi bilezik gibi bişiy takması gerekirmiş annem öyle söyledi,o sahneyi düşünmek bile istemiyorum.sıra bana sarılıp öpmeye gelince babam hüngüz hüngür ağlar,onu öyle gören ben hepten açarım musluklarısenağlamabırak evlenmeyi nişan bile bu kadar ağlamaklı geçer yani.evlenince zaten kimbilir hangi şehre gidicez yaşıycaz,bilmediğim yerlerde annemden babamdan uzak.sırf sevdiğimin yanında olayım diye.kıymetimi bilsinler beni üzmesinler ona da razıyım.ama şuda varki,eller kadir kıymet bilmiyor anne,hiç kimse senin gibi sevmiyor annesenağlama

kardeşlerim vallahi ben yazılanları okurken ağlamamak için kendimi çook tuttum çünkü işyerindeyim yoksa ağlardım
ben baba evinden çıkarken ağlamadım düğünümdede ağlamadım ama eve gelince bir garip oldum o gecenin sabahında gözümü başka yerde açınca herşeyin farkına vardım ben evlenmiştim o zaman ağladım vede aradan 9 yıl geçmesine rağmen halada anneme gidince bir hoş olurum
benim kız kardeşim evlenecek yakında annem o evlenince ne yapacak bilmiyorum bende boşluğu o doldurmuştu ama şimdi ne olacak bilmiyorum ama işte kardeşim evden çıkarken ben kesin ağlarım ya

ben bekar evimden gelin çıktım:))))))
ailem izmir de yaşıyor ama bizim düğünümüz ankarada oldu,
benim evim de ankaradaydı o zaman,herkes oraya geldi düğün için...
erkek tarafını beklerken gelip alsınlar diye ben boş bir odada burn (enerji içeceği) içiyordum
bir ara halam girdi çıktı
bira içiyorum sanmış :içelim:
bu arada dilim kıpkırmızı olmuş burn'den
2 saat falan ağzımı açamamıştım tam olarak :teytey:

bu arada benim babam da hiç tutamaz gözyaşlarını
ben ankarada okudum onlar izmirdeydiler
her izmire gelişimin dönüşünde babam hep ağlardı,halbuki kısa süreli ayrılıklar yaşanırdı o zaman
ayda 1 giderdim çünkü
evlenirken o evden çıkışta siz düşünün babamı ((
eski ayrılıklar neymiş ki,en azından ankara-izmir ayda 1 gidiyordum
şimdi adana-izmir bir de bebek var, senede 4-5 kez anca görür olduk birbirimizi
GURBET YAŞAMAK ÇOK ZOR

babaevinden ben zaten liseden sonra üniveriste için ankaraya gelince cıkmış oldum.
düğünüm de zaten ankarada olunca sembolik dahi olsa öyle babaevinden cıkma hadisem olmadı..

Allah hepimize ömür boyu mutluluklar versin arkadaslar..:Saruboceq:
ßen daha evlenmedim nişanlıyım ama inanın yazıları gölzerim dolu dolu okudum :a015:
içimi şimdiden bi öfke kapladı nasıl ayrılırım ailemden diye benneyaptımki
Düğün günümde hiç bi sıkıntı dert verme yarabbim hayırlısıyla kavgasızz gürültüsüzz herşeyim olsun :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim hepimize huzur dolu ömür boyu mutluluklar versin :Saruboceq:

ben nişanlıyım, şuan sizin yazılarınızı okurken bile ağladım kınada düğünde kimse tutamaz beni herhalde. ağlamak istemem düğünde ama annemi düşününce bile ağlıyorum(( nasıl tutcam kendimi o an bilmiyorum.

Bu konuyu ikinci okuyuşum, ilkinde bir daha okumayacağım diye söz vermiştim kendime.

Dayanamıyorum çünkü, çok üzülüyorum, çok ağlıyorum.. :a015:

Evlenmeye niyetim yoktu zaten, yazdıklarınızı da okudum olmayan hevesim iyice kaçtı. Okulu bitirip anamın babamın dizinin dibinde oturcam ben..

Bırakın kendi nikahımı, evliliğimi düşünmeyi, uzak akraba evlense ya da bir imam nikahında bulunsam mahvoluyorum ağlamaktan :bbo: kendi aileme çok düşkün olduğumdan herhalde.. Arkadaşlarımın düğünlerine sakinleştiricilerle gidiyorum, doktorum veriyo. Mahvediyo düğünler, kızın evden son çıkışını görmek beni.. Hele bir de küçüklüğünü biliyorsam, çocukluk arkadaşım ya da kuzenimse, gelinden, gelinin ana babasından önce ben başlıyorum ağlamaya.. Kız evlat olmak da zor, kız babası olmak da.. Dağıttınız beni yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…