- Konu Sahibi Antepligelin
-
Unutulmaz bir gündü. Şehrin ortasında davullu zurnalı, hocalı dualı bir gelin alma oldu benim ki..Kayınvalidem ve kayınpederim yapmaları gerekeni fazlasıyla yaptılar, her gelenek her tören hakkıyla yerine getirildi.
Benim aileme gelince hüzün falan yoktu kimsede, son derce mutluydular, benden kurtuldukları için:)))
Mutluydular çünkü öyle ya da böyle çıkacaktım o ovden, mecburi hizmetim vardı. Yalnız gitmem yerine eşimle olmam onları mutlu etti.
Şimdi bir oğlum var, henüz 12 yaşında ama. Ben de gelinime rüya gibi bir düğün, nişan balayı dönemi yaşatmak istiyorum. Bunun için bir fon oluşturmaya başladım bile..
Bravo valla şimdiden böyle düşündüğüne göre ilerde senin gelin kayınvalidesinden derdi olanlar bölümüne uğramıycak. senağlama
benim için en kötü anılardan biri baba evinden çıkmadım.senağlama.babam ve annem öldüğü için dedemler büyüttü beni.düğün günüde kuaföre gidecemiz zaman dedem kapıya geldi ve şimdi çıkıyorsun bir daha giremezsin bu eve anca kefenle girebilirsin demişti.senağlama kuaförden çıktıktan sonra annemin mezarına gitmiştim ordan gelip aldılar beni mezarlıktan.o an anlamıştım aslında giydiğim gelinlik değilde bir kefen olduğunuu...senağlama
allah herkesi mesut etsin.allah hepinizin yuvasına sağlık ve mutluluk lar versin...[/Q
çok kötü oldum canım benim okurken.senin adına üzüldüm.allahım insanoğlu ne zorluklarla sınanıyor.zaten çıkması zor;belliki senin acın ikiye katlanmış.üzülme allahım senın yuvanada sağlık mutluluk versin.inşallah burdan sonra herşey çok güzel olur senin için:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?