Baba evinden son ktnz gn....

kızlar evet çok zor baba evinden ayrılmak benim günlerim hep ağlamakla geçti okadr bunalıma girmiştim ki babam bizim 6sene çıktığımızı öğrenince çok zorluklar çıkardı istemeye gelcekler uzattıda uzattı çok zor günlerdi gecem gündüzüm ağlamakla geçiyodu eşimle 2hafta falan görüşemedik en sonunda bi şekilde çıktım evden eşim beni bırakmadı tamam gitmiyosun dedi başka yapcak bişey yok dedi ben yine ağla zırla onu ikna etmey çalıştım olmaz herşey düzelir babamı ikna edriz diye, fayda yok bi saate bakarım ki 11.30olmuş o saatten sonrada ewe gidemezdim sonra hersey düzeldi allaha şükür 1ay içinde düğünümüz oldu ne ewden çıkarken ne kına gecemde ağlayamadım hiç ben ki sulu gözün tekiyimdir şaşıyorum hala kendime ama düğün bitti ewe geldik beni herşey değişti ben salya sümük ağladım çok zorluklardan geçtik ama sonunda kavuştum tontişime......

:mymeka:Yahuu bu nee yaaa,beni bile ağlattın yaasenağlama
Şimdi mutlusundur inşallah canım benim
Senhep mutlu ol emi:Saruboceq:

ben de evden gelin alınması yapılsın çok istedim ailem de ve öyle de oldu hihoyyyt
kuafördü fotoğrafçıydı derken çok geç kaldık salonda misafirleri arkadaşlarımız karşıladı
illa ki gelin alması diye tutturunca geç de olsa babaevine geldik annem köpürdü herkes sizi bekliyo nerdesiniz diye klava:
neyse ki evden babamın hayır duasıyla allı kurdeleli çıkmak nasip oldu davullu zurnalı tek hayalimdi o zamanlar hihoyyyt
babamda beni aşşağıya indiriken hüngür hüngür titreyrek ağladı :a015:
tabii benim duygusal eşimde babamın ağlamasına dayanamadı o da ağladı alın altında zor tuttum kendimi makyajımda bozulacak diye :a015:
neysa ki geç de olsa salona yetiştik nikah memuru gelmiş ortada gelin ve damat yok az daha gidiyomuş başka nikaha yetişicem diye arkadaşlar zor tutmuşlar yoldada zırt pırt telefon çabuk olun diye :teytey: sositososito

ama en çok anneme üzülüyorum kına gecemde yüz felci indi hala etkisi var yüzünde senağlama senağlama senağlama

Ben yasadigim kötü tecrübelerden dolayi ne dügün günümü nede dügünümle alakali hicbirseyi hatirlamak istemiyorum maalesef. Hep o gün benim en mutlu günüm olacagini hayal ederdim ancak oglan evinin baska planlari vardi. Benim herseyim dögüslü kavgali gecti adetlerimiz ayni oldugu halde üzerine düsen hicbirseyi yapmadi esimin ailesi.

Ceyizimi almaya geldiler Bahsis vermemek icin kavga cikardilar... Gelin cikarmaya geldiler ama oglan evinden kimse eve bile girmedi bahsis vermemek icin. Esimin yaninda da para olmadigi ve sadic da üzerine düsen hicbir görevi yapmadigi icin yine kavga cikti. Hatta bahsis istendi diye esim herkezin icinde bagirip cagirmaya basladi yeter artik ben almiyorum kizi diye hatta küfür bile etmis ama MAALESEF ben bunlari duymadim eger duysaydim o is o an biterdi....

Kuaföre bile gelin olarak tekbasima gittim bizim adetimizde gelinin yaninda bacilari ve bir büyügü gider ve oglan evi öder bunu. Kaynanam diger gelinlerinin hepsine yapdigi halde bende sart kostu bütün günümünü tek basima gecirdim kuaförde

Sonra dügünde görümcem sadicimla anlasip uruplarimi almaya calisti bunu duyunca sadicimdan uruplari istedim, oda vermeyince annemi cagirdim. Annem sadicimla kavga etti sonra esimin abileri annemin üzerine gitmisler annem dügün bitmeden salonu terk etti bu icimde bir uktedir.

Sevgili esim dügünden sonra annesine sarilip aglarken benim vedalasacak hickimsem yoktu. Dügünden sonra resim cekerken görümcem resmi anneme gönderecegini söyledi birde giciklik olsun diye. Üzerine düsenleri yapdirmak icin annem hep kavga etti.

Evlendigim günü düsünmek bana cok aci verir, hic kinci bir insan olmadigim halde birden bir nefret gelir icimden onlara karsi. Ne diyeyim onlarin daha cok kiz torunu var allahta onlarin basina getirsin ayni olaylari.

canım en çok sana agladım 21yasındayım okuyorm evlenmek istedigim biri var ama inan ben çok sulu gözlüyüm ne yapıcam bilmiyorum bayılırım aglarken heralde:çok üzgünüm:
ama yıne allah telimle duagımla çıkmasyı nasipo etsin evimden.. buun genç kızlarıda öyle:asigim:

yaaa kızlar mahvoldum burda yaa... sevgilim askerde zaten onu özledim bi yandan ailem i düsündüm annem zaten beni evlendirmek istemiyo hala küçük kızıyım onun 25 yasına geldim essek kadar oldım halbuki :):) ama o anı düsündüm de çok zor yaa annemin migreni tutar ayy mahvolur kadın.. bide ikiz erkek kardesim var zaten 2 kardesiz hiç ayrılmadık 25 senedir o ne olur düsünmek bile istemiyorum babaö desen sulugöz ayyyyyy kızlar moralim bozuldu çok yaa... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yaşadıkların gerçekten çok üzücü, umarım aynı tavır hâlâ devam etmiyordur.

Antepligelin urup ne demek?

evet ya antepli arkadaşım urup ne demek?çok merak ettim..yaşadıkların gerçektende çok kötü,kayınvalidene de gıcık oldumklava:.allah hepsini unuttursun umarım sana..hatırladıkça hep o günü yaşayıp üzülüyorsundur,umarım çok mutlu olur geçmişi unutursun..:teselli:

Ya ne guzel acisiyla tatlisiyla yasamissiniz.Benim son gunum hepinizden cok farkli sanirim.Ben amerikada tanistim esimle ozamanlar au pairlik yapiyordum burda esim turkiyeye gitti ve beni ailemden istedi.Soz gunumde ben yoktum cunku gidememistim vize programin gitmeme engel olmustu yasala olarak yasiyordum ama osira vize statumu deismek zorunda oldugumdan gidememistim.Esim donduktan bir ay sonra benim au pairligim bittigi icin esimin bulundugu eyalete geldim ve hemen nikahimiz yapildi ve ben gelinlik giydim.Ama dugun icin 1.5 ay sonra yapilacakti cunku kardesim de ayni zamanda evleniyordu hatta benim dugunumden bir hafta once.Ne yazikki ben tek kardesimin dudgunu goremedim oda benimkini tabi.cunku buraya vize almasi cok zor neyseki anne ve babam vize aldilar da dugune geldiler.Zaten esim soz icin turkiyeye gittiginde vizelerini almislardi.
Benim kina gecesini esimin kizkardesinin evinde yaptik hatta cok komik gene ayni gorumcemin evinde gelinlik giyip ciktim.Kismet boyleymis turkiyede olsaydim cok kalabalik bir dugunum olabilirdi ama bunlarin hepsi bos diyorum esim dunyanin en iyi insani ve ben evlendigim ay ikizlerime hamile kaldim.
Simdi esim,ben ve ikizlerim Turkiyey gidiyoruz nisanda ben bundan 3.5 yil once bekar ciktigim eve evli ve 2 cocuklu gidicem inanilmaz mutluyum nerden nereye.

müthiş güzel ve sıradışı bir hikaye rüzgarım
bazen hayat çok farklı sürprizler sunabiliyor bize
hatta bu gece bu konu ile ilgili bir film seyrettim
sandra bullock- ismi -sen uyurken -95 yapımı
izlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim kızlar
bebişlerin ve ailenle beraber çok mutlu ve huzurlu yıllar geçirmenizi dilerim.

cok saol canim bahsettigin filmi seyretmistim.Bazen filmlerde rastliyicagimiz seyler basimiza gelebiliyor.Ben sansliyim sanirim benim filmimde guzel bir sonla bitti.

benim ailem evlenmeme razı değildi ve çok karşı çıktı ilk başlarda.....
ben eşimi deli gibi seviyorum ama ailemd vazgeçilmezdi benim için.....
ama hem mutlu olacağımı düşündüğüm ve güvendiğim insanla hayatımın aşkıyla ömrümü geçirmek istiyordum....
hem ailemi kaybetmemek onları hep arkamda hissetmek onların sevgisinden mahrum olmamak istiyodum....
kolay olmadı hiçbişey.......
mücadele ettik........
söz verdik birbirimize hiç bırakmayacağız diye.....
ama asla ne annemi ne babamı yok saymadan ve onları üzmeden ......
başardık, kazandık,......
rabbime şükürler olsun kavuştuk birbirimize canımın canıyla....
mutluyuz şimdi ailemde artık eşimi benden çok seviyor ve düşkün.....
biraz sabır, anlayış saygı ve sevgi......
bunlar mutluluğun temel taşları bence.......
gelelim konumuza
işte evden çıkarken ağlaya ağlaya çıktım ....
ama babam huzurluydu ve kırgın değildi bana....
kırgın olsa gidemezdim onu bırakıp....
ve şimdi hiçbişey böle olmazdı asla.......

ah babacım ah ben aileden evlenen ilk çocuk ve ilk torunun kuaförden sonra evimize sonkez bekar olarak gittim bizim burda kırmızı kurdelayı kardeş takar taktı tabi canım benim gözleri nemli nemli sonra salonda buluşmak üzere evden ayrılacağız tabi el öpmeler başladı annem bir köşede ağlıyor babam bahçeye gitti beni o şekilde görmemekiçin yada ağladığını kimseye göstermemek için mi bilmiyorum ama zorla getirdiler kapıda bir an gözgöze geldik ve boynuma öle bir sarıldıkı ağlayarak anlatamam onun o şekilde ağladığını gören herkes feryat fiğan ağlamaya başladı. sonra herzaman her konuda senin arkandayım yavrum çekinmedn her şeyini söyle bana dedi allaha emanet ol dedi ve eşime sarıldı kızım sana emanet ona çok iyi bak dedi ve tekrar çıktı dışarıya herkesle vedalaştıktan sonra biz salona gitmek üzere evden çıktık babamı bahçamizdeki elma ağacının altında yüzünü gizliyor şekilde gördüm ağlıyor hala yanına gitmak istedim işaret ederek bana arabaya binmemi söyledi bende öle yaptım onu daha fazla üzmemek için o gün yemek yememiş uyuyamamış annem öle söyledi salana gittiğimizde hiç alamadı gayet mutluydu canımbabam o anı ömrüm boyunca unutmayacağım

offffffffffffffffff dagıldımmm kızlarr yaa mahfettınız benı heee..
bende anlatmak ısterdım bnmde pekte guzel olmayan ama dunyanın en ıyı erkegı ıle kavustugum bır gunum var.. ama bnm mınık yaramaz bakmam gerek sımdı .. belkı sorna yazarım

ben düğün günü sakinleştirici içtiğim için ağlamadım.kına gecemde çok ağlamıştım ama .düğün günümde de geç kalmak üzereydik salona hep bi telaş vardı.Düğün bitti eve geldik hoca getirdiler nikahımız kıyıldı işte o zaman ağladım herkes gitti yalnız kaldık anneciğimi aradım sesini duydum 3 ay oldu evleneli hala ağlarım senağlama

valla ben son gündne bişey anlamadım kızlar babam rahatsızdı psikolojik bir rahatsızlığı vardı davetiyelerde dağıtılınca mecburen düğün oldu ama gözüm hep babamdaydı haliyle çok üzgündüm yani pekte sevinemedim aşkımla evlendiğime..

MALESEF BABA evinden çıkma gibi bir lüksüm olmadı...anamsız babamsız eşimin bir akrabasının evinden gelin çıktım....evden son çıktığım gün babacığım görevde idi.kaçarmıyım bana ders olsun:butun bir düğün babamın gelmeyeceğini biliyordum ama sevmediğim amcamı bile aradı gozlerım belkı gelır dıye

yazdıklarınızı okudum okudukça da gözyaşlarımı tutamadım
iş yerinde böle konulara bakmayacağım bir daha senağlama
birden o güne gittim...
ben babamın ağladığını görmedim son evden çıktığım gün bende ağlamamıştım ama bugün acısı çıktı galiba..
eşimi o kadar çok seviyorum ki ona kavuşmanın ve gelin olmanın verdiği heyecanla o gün hiç ağlamadım halbuki o kadar sulugözümdür ki olur olmadık herşeye ağlarım ama o gün ağlayamadım o kadar heyecanlıydım ki sürekli gülüyordum yalnızca kuaförde yaşanılan tartışma ve tatsızlık beni ağlattı o kadar.
annem ve halam gelinliğimi giydirirken çok duygulandım ama elim ayağım titriyordu heyecandan
eve gittiğimizde bütün akrabalarım benim için yanıbaşımdaydı anneannemler babaannemler dedelerim dayılarım teyzelerim halalarım kuzenlerim yengelerim annecim babacım kız kardeşim herkes
eşimle girdik eve herkes benimle fotoğraf çektirmek istedi o fasıl bitene kadar oturmadık zaten eşim mutafağa gitti bi ara bişiler yedi ama ben yiyemedim babaannem çok ağladı arkamdan halam çok ağladı ama babamı görmedim
evden çıkmadan benim odama aldılar beni babam duvağımı kapattı belime kurdelamı bağladı dualar okundu ve ben son kez odama evime bakıp çıktım babamın evinden sevgilimin kollarında :a015:
kuaföre fotoğrafçıya nikaha tekrar fotoğrafçıya oradan yemeğimizin verildiği yere derken koştur koştur geçti zaten
gece evimize geldik bavulumuz hazırdı ama son ana bıraktığım şeyler vardı diş fırçası şampuan makyaj malzemeleri eşimin traş takımı kıyafetleri gibi onları ayarlarken uyumadım zaten saat 5te evden ayrıldık bi iki saat içinde dinlenemedim bile ev soğuk doğalgaz yok sıcak su yok biz tatildeyken babacım hepsini halledicekti
tokaları duvağı çıkardım ama saç kazık gibi saçımda o spreylerle yola çıkmak zorunda kaldım makyajımı bile doğru düzgün silmeye fırsatım olmadı ev buz gibi ben koştur koştur bavul hazırlamaya çalışıyorum eve çeyiz geldiğinde kuzenim teyzelerim halalarım annecim evi yerleştirdiler sağolsunlar heyecandan neyin nerede olduğunu bulamıyorum ayy çok fenaydı yola çıkıcaz balayı heyecanı var tatile gidiyoruz ya uçuyorum sırnaşık şey
küçük görümceceğim canımın içi ve eşi gelip aldılar bizi sabaha karşı havalimanına götürdüler. gelin arabamız da onların arabasıydı bütün gün beraberdik zaten yolculuk öncesi de tek bırakmadılar bizi sağolsunlar.
rüya gibi bir gün geçirdim derken o gün bitti yola çıktık yine rüya gibi bir balayı ve tatilde bitti eve döndük
işten ayrılmışım yeni iş arıyorum ( tabii bir iki ay istediğim gibi iş bulamayınca çalışmadım nisanda evlendik mayıs sonu iş başı yaptım hala aynı yerdeyim ) pazartesi eşimin izni bitti sabah kalktık beraber kahvaltımızı yaptık bitanecik sevgilim beni bırakıp işe gitti. cama çıktım hemen, arkasından baktım, kaybolana kadar birbirimize el salladık. :a015:
sonra ben şöle baktım etrafımda kimse yok yabancı bi ev annem yok oturdum ağladım ama nası sonra bu her gün tekrarladı durup durup ağlıyordum evin içinde her gün anneme gittim sabah erkenden eşimle kalkıp kahvaltı ediyorduk o çıkınca ben temizliğe girişiyordum yemeğimi yapıyordum anneme gidiyordum sevgilim gelip beni alıyordu evimize gidiyorduk iş bulana kadar hep böle oldu annemde sık sık geldi bana yalnız kalınca insan anlıyo ahh dedim ben naptım burada napıyorum ama akşamları sevgilim gelince bi sarılırdı biterdi herşey.. O herşeye değer o benim herşeyim, gözmün nuru, nefesim, bitanem benim...:asigim::asigim::asigim:

ben kına gecesinde ağlamadım,babama söz vermiştim,ağlamayacaksın demişti bana ,bende ağlamam baba senin için ağlamam demiştim,sözümü tuttum,taki düğün bitip babamlar eve bizde kendi ewine gitmek için vedalaştığımız ana kadar,baktım babaçığımın gözleri dolmuş,onu öyle görünçe tutamadım artık kendimi sarıldım babama baya bi ağladım babam sonunda dayanamadı,oda ağladı,onu ilk ve son defa ağlarken gördüm arkasını döndü hiç geriye bakmadan çıktı salondan,şimdi hala ne zaman düğün kasetini izlesem ağlarım,babamı düğünümden 2 sene sonra kaybettim,keşke diyorum 2 sene daha evlenmeseydim,son anına kadar yanında olsaydım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…