Yalvariyor butun gun, gece bile sabaha kadar sonra devam ediyor butun gun 24 saat. Cok pisman oldugunu soyluyor ve ailemden ozur bile diliyceni soyledi bana yaptiklari icin. Bende bana sunu yapimmi yada ne yapmam gerek diye sorma dedim. Dediklerini yapsan duzelirmiyiz onuda soyliyemem dedim oyle seyler olmadan. Okadar cok guzel seyler soyluyorki, agliyor telefonda bugun ilk kez actim telefonunu. Normalde e-mail yolluyor telnri blok etmistim oda beni etmisti daha evden ayrilmadan oylede kaldi. Gizli numaradan arayinca ariyabiliyor ama tabi. Ben cok uzgunum ve sanki ailem don dese hemen donerim gibi resmen. Ben neden boyleyim

Onu hala cok seviyorum icim aciyor. KEske diyorum simdi bosansak bile bi kac sene sonra ailemin ve beni gonlumu alsa tekrar evlensek felan. Ne manyagim demi. Ben ona bisey duzeltmek istiyosan hic bir sorununun kalmamasi gerek, borclarinda olmamali dedim. Ama borclari okadar cokki, benim dedigimde imkansiz aslinda ama sanki sifir problem olsa anca ozaman cok guzel olur hersey gibi geliyor. Cok konustum kusura bakmayin. Cok cikmazdayim ve pisman olmaktan cok korkuyorum. Bize bi sure daha sans ver, eger o surenin sonunda bosanmak istersen yine bosan ama o sureyi ver lutfen dedi. Az bi sure versen belki hersey yoluna girecek ama o sureyi vermessen butun hayatimiz gidecek felan dedi

napicam ben kizlar lutfen yardim edin. Aileme anlatmadim bunlari, ve onlarin yaninda aglamaktanda cekiniyorum yani aglamak istemiyorum