Baba evine donmek

Selam hanimlar. Bosandiktan sonra baba evine donenler nasil bir duygu yasadiniz? Nasil gecti ilk zamanlar? Evinizi ozlediginizde nasil bas ettiniz mesela? Ve baba evindeki gunler nasil gecti? Lutfen biraz bahsedermisiniz bosanmis ve baba evine donen hanimlar. Surekli bunlari dusunuyorum bana biraz yasadiklarinizdan bahsedermisiniz:(
Elin adam edemediği oğlunun pisligini çekmekten bana evi baş tacidir.İlk başta Evimi çok özledim o kadar mutsuz olduğumo evden bile ayrılınca cigerlerim yandi.Ama ne yapabilirsiniz? ŞU AN SUKREDIORUM

Selam hanimlar. Bosandiktan sonra baba evine donenler nasil bir duygu yasadiniz? Nasil gecti ilk zamanlar? Evinizi ozlediginizde nasil bas ettiniz mesela? Ve baba evindeki gunler nasil gecti? Lutfen biraz bahsedermisiniz bosanmis ve baba evine donen hanimlar. Surekli bunlari dusunuyorum bana biraz yasadiklarinizdan bahsedermisiniz:KK43:
Anne bbam bana sahip çıktılar herşeye rağmen ama çok farklı oluyo bu şekilde baba evine dönmek çok rahatsız edici fazlalık gibi hissediyorum gelen giden akrabaların komşuların bakışları insanı bitiriyo resmen.aşağılar gibi bakıyolar.bazen ölüp gitsem diyorum yada biri çıksa karşıma bu rezilliğimin içinden beni alıp götürse.zor birsey.

Anne bbam bana sahip çıktılar herşeye rağmen ama çok farklı oluyo bu şekilde baba evine dönmek çok rahatsız edici fazlalık gibi hissediyorum gelen giden akrabaların komşuların bakışları insanı bitiriyo resmen.aşağılar gibi bakıyolar.bazen ölüp gitsem diyorum yada biri çıksa karşıma bu rezilliğimin içinden beni alıp götürse.zor birsey.
Kac sene birtediydiniz esinizle? Ben bugun baba evine dondum ve morelim cok bozuk:( allahim pisman etmesin hepimizi

Kac sene birtediydiniz esinizle? Ben bugun baba evine dondum ve morelim cok bozuk:KK43: allahim pisman etmesin hepimizi
Üç yıl evli kaldım.yaşım 30.allhtan çocuk yok bide onla dönsem kafayı yerdim iyice.sen moralini bozma elin şizofrenleriyle yaşamaktansa buna katlanmak daha iyi.herşey iyi olur zamanla canını sıkma.:dua::KK50:

Üç yıl evli kaldım.yaşım 30.allhtan çocuk yok bide onla dönsem kafayı yerdim iyice.sen moralini bozma elin şizofrenleriyle yaşamaktansa buna katlanmak daha iyi.herşey iyi olur zamanla canını sıkma.:dua::KK50:
Yalvariyor butun gun, gece bile sabaha kadar sonra devam ediyor butun gun 24 saat. Cok pisman oldugunu soyluyor ve ailemden ozur bile diliyceni soyledi bana yaptiklari icin. Bende bana sunu yapimmi yada ne yapmam gerek diye sorma dedim. Dediklerini yapsan duzelirmiyiz onuda soyliyemem dedim oyle seyler olmadan. Okadar cok guzel seyler soyluyorki, agliyor telefonda bugun ilk kez actim telefonunu. Normalde e-mail yolluyor telnri blok etmistim oda beni etmisti daha evden ayrilmadan oylede kaldi. Gizli numaradan arayinca ariyabiliyor ama tabi. Ben cok uzgunum ve sanki ailem don dese hemen donerim gibi resmen. Ben neden boyleyim:( Onu hala cok seviyorum icim aciyor. KEske diyorum simdi bosansak bile bi kac sene sonra ailemin ve beni gonlumu alsa tekrar evlensek felan. Ne manyagim demi. Ben ona bisey duzeltmek istiyosan hic bir sorununun kalmamasi gerek, borclarinda olmamali dedim. Ama borclari okadar cokki, benim dedigimde imkansiz aslinda ama sanki sifir problem olsa anca ozaman cok guzel olur hersey gibi geliyor. Cok konustum kusura bakmayin. Cok cikmazdayim ve pisman olmaktan cok korkuyorum. Bize bi sure daha sans ver, eger o surenin sonunda bosanmak istersen yine bosan ama o sureyi ver lutfen dedi. Az bi sure versen belki hersey yoluna girecek ama o sureyi vermessen butun hayatimiz gidecek felan dedi:( napicam ben kizlar lutfen yardim edin. Aileme anlatmadim bunlari, ve onlarin yaninda aglamaktanda cekiniyorum yani aglamak istemiyorum

Yalvariyor butun gun, gece bile sabaha kadar sonra devam ediyor butun gun 24 saat. Cok pisman oldugunu soyluyor ve ailemden ozur bile diliyceni soyledi bana yaptiklari icin. Bende bana sunu yapimmi yada ne yapmam gerek diye sorma dedim. Dediklerini yapsan duzelirmiyiz onuda soyliyemem dedim oyle seyler olmadan. Okadar cok guzel seyler soyluyorki, agliyor telefonda bugun ilk kez actim telefonunu. Normalde e-mail yolluyor telnri blok etmistim oda beni etmisti daha evden ayrilmadan oylede kaldi. Gizli numaradan arayinca ariyabiliyor ama tabi. Ben cok uzgunum ve sanki ailem don dese hemen donerim gibi resmen. Ben neden boyleyim:KK43: Onu hala cok seviyorum icim aciyor. KEske diyorum simdi bosansak bile bi kac sene sonra ailemin ve beni gonlumu alsa tekrar evlensek felan. Ne manyagim demi. Ben ona bisey duzeltmek istiyosan hic bir sorununun kalmamasi gerek, borclarinda olmamali dedim. Ama borclari okadar cokki, benim dedigimde imkansiz aslinda ama sanki sifir problem olsa anca ozaman cok guzel olur hersey gibi geliyor. Cok konustum kusura bakmayin. Cok cikmazdayim ve pisman olmaktan cok korkuyorum. Bize bi sure daha sans ver, eger o surenin sonunda bosanmak istersen yine bosan ama o sureyi ver lutfen dedi. Az bi sure versen belki hersey yoluna girecek ama o sureyi vermessen butun hayatimiz gidecek felan dedi:KK43: napicam ben kizlar lutfen yardim edin. Aileme anlatmadim bunlari, ve onlarin yaninda aglamaktanda cekiniyorum yani aglamak istemiyorum

kizin olsa kocasi karisina yani kiziba o.....pu diyen adam bilmem nereni bilmem ne yaptirmaya gidiyorsun diyen adam olsa esi istermisin onu damat olarak?

Istemezdim ama ailem oyle kufurlerini bilmiyor hatta. Bide bilseler

ne bilim insanda az öz saygi olur, az kendini de sever insan,az da olsa artik yeter der. evde annen veya babam tüh tüh yazik oldu deseler, ufak cocuk gibi gidim miiiii annneeee hemen geri gidim miiiii nollluuurrsuuuuun diye kendi yerlere atacaksin neredeyse.

Siz o kadar yaşatılanlara rağmen akıllanmazsınız, iki güzel söze hemen yelkenleri indirmişsiniz. Size kimse yardımcı olamaz çekin, ezilin o zaman ne diyeyim.

Yalvariyor butun gun, gece bile sabaha kadar sonra devam ediyor butun gun 24 saat. Cok pisman oldugunu soyluyor ve ailemden ozur bile diliyceni soyledi bana yaptiklari icin. Bende bana sunu yapimmi yada ne yapmam gerek diye sorma dedim. Dediklerini yapsan duzelirmiyiz onuda soyliyemem dedim oyle seyler olmadan. Okadar cok guzel seyler soyluyorki, agliyor telefonda bugun ilk kez actim telefonunu. Normalde e-mail yolluyor telnri blok etmistim oda beni etmisti daha evden ayrilmadan oylede kaldi. Gizli numaradan arayinca ariyabiliyor ama tabi. Ben cok uzgunum ve sanki ailem don dese hemen donerim gibi resmen. Ben neden boyleyim:KK43: Onu hala cok seviyorum icim aciyor. KEske diyorum simdi bosansak bile bi kac sene sonra ailemin ve beni gonlumu alsa tekrar evlensek felan. Ne manyagim demi. Ben ona bisey duzeltmek istiyosan hic bir sorununun kalmamasi gerek, borclarinda olmamali dedim. Ama borclari okadar cokki, benim dedigimde imkansiz aslinda ama sanki sifir problem olsa anca ozaman cok guzel olur hersey gibi geliyor. Cok konustum kusura bakmayin. Cok cikmazdayim ve pisman olmaktan cok korkuyorum. Bize bi sure daha sans ver, eger o surenin sonunda bosanmak istersen yine bosan ama o sureyi ver lutfen dedi. Az bi sure versen belki hersey yoluna girecek ama o sureyi vermessen butun hayatimiz gidecek felan dedi:KK43: napicam ben kizlar lutfen yardim edin. Aileme anlatmadim bunlari, ve onlarin yaninda aglamaktanda cekiniyorum yani aglamak istemiyorum
Sen onu sevmiyorsun.
Sen bağımlısın.
Kocan eroin. Sen de eroin diye kendini paralayan bir uyuşturucu bağımlısısın.

Sevgi sandığın bu. Yani uyuşturucu krizi. Ve bunu tedavi olmadan aşman çok zor.

O yüzden o manyakla zaman kaybetmek yerine bir psikoloğa git artık. En azından bunu yap kendin için.

Sen onu sevmiyorsun.
Sen bağımlısın.
Kocan eroin. Sen de eroin diye kendini paralayan bir uyuşturucu bağımlısısın.

Sevgi sandığın bu. Yani uyuşturucu krizi. Ve bunu tedavi olmadan aşman çok zor.

O yüzden o manyakla zaman kaybetmek yerine bir psikoloğa git artık. En azından bunu yap kendin için.
Boyle durumlarda psikolog gercekten isr yararmi?:( tecrubesi olan varmi acaba hanimlar? Bana seni bari son bi kez bi kac dakikaligina gorim dedi son kez kokumu icine cekmek istiyormus. Ama ben bilmiyorum dedim. Korkuyorum cunku yine ayaklarima kapanirsa aglaya aglaya ve ne yapacagimi bilemessem diye kaciyorum aslinda boyle yaparak:( bi kac ay son kez bi sans daha ver diye yalvardi. Sonra yine bosanabilirsin ama bi kac ay deniyebilirsek sana herseyin degistigini gostericem. Bi kac ay denemek varken bi omuru heba etme diye agladi yalvardi. Ben ne dedim onu bile hatirlamiyorum. Ama guvenmiyorum felan dedim galiba off allahim yardim et

Boyle durumlarda psikolog gercekten isr yararmi?:KK43: tecrubesi olan varmi acaba hanimlar? Bana seni bari son bi kez bi kac dakikaligina gorim dedi son kez kokumu icine cekmek istiyormus. Ama ben bilmiyorum dedim. Korkuyorum cunku yine ayaklarima kapanirsa aglaya aglaya ve ne yapacagimi bilemessem diye kaciyorum aslinda boyle yaparak:KK43: bi kac ay son kez bi sans daha ver diye yalvardi. Sonra yine bosanabilirsin ama bi kac ay deniyebilirsek sana herseyin degistigini gostericem. Bi kac ay denemek varken bi omuru heba etme diye agladi yalvardi. Ben ne dedim onu bile hatirlamiyorum. Ama guvenmiyorum felan dedim galiba off allahim yardim et
Arkadaşım biz seni tanımıyoruz ama yazdıklarından normal düşünme yetinin zayıf olduğunu görüyoruz.
Şu adamı bırak da kendini iyileştir önce.
İyileştikten sonra o adamı çoktan unutmuş olacaksın.

Arkadaşım biz seni tanımıyoruz ama yazdıklarından normal düşünme yetinin zayıf olduğunu görüyoruz.
Şu adamı bırak da kendini iyileştir önce.
İyileştikten sonra o adamı çoktan unutmuş olacaksın.
Oylemi dersiniz:( Isi birakmis ben hep isini birakmasini biyere girip calismasini isterdim ve yapmis. Ve bana annenin babanin onunde senden ozur dilerim dedi ve konusup istedigim herseyi yapacagina, takipte edebilecegime felan herseyi duzeltecegine, kufur kavga olmiycagina felan sozler verdi ama ben inanmadigimi soyledim. Korkuyorum cunku. Insallah pisman olmam ilerde yapayalniz kaldigimda ve etrafimdakileri mutlu mesu aile kurmus gordugumde. Ben erkek olsaydim bosansamda sevdigim icin herseyi yapardim, bosansam bile onu geri kazanmaya calisirdim. Benim esim bu hafta evden ayrilinca beni tamamen kaybettigine inanacagini soyluyor. Son dakkaya kadar kopek gibi umut edicem dedi. Lutfen bana iyi biseyler soyleyin icim sIkIliyor yanlis yapma korkusundan

Oylemi dersiniz:KK43: Isi birakmis ben hep isini birakmasini biyere girip calismasini isterdim ve yapmis. Ve bana annenin babanin onunde senden ozur dilerim dedi ve konusup istedigim herseyi yapacagina, takipte edebilecegime felan herseyi duzeltecegine, kufur kavga olmiycagina felan sozler verdi ama ben inanmadigimi soyledim. Korkuyorum cunku. Insallah pisman olmam ilerde yapayalniz kaldigimda ve etrafimdakileri mutlu mesu aile kurmus gordugumde. Ben erkek olsaydim bosansamda sevdigim icin herseyi yapardim, bosansam bile onu geri kazanmaya calisirdim. Benim esim bu hafta evden ayrilinca beni tamamen kaybettigine inanacagini soyluyor. Son dakkaya kadar kopek gibi umut edicem dedi. Lutfen bana iyi biseyler soyleyin icim sIkIliyor yanlis yapma korkusundan
15-16 yıldır bir yanlışı devam ettirdiğin için doğru-yanlış algıların çalışmıyor.
O yüzden tedavi ol.

Yillardir degismemis insanin bir günde degistigine inanmak. Umut fakirin ekmegi..
Sen ugruna bi omur savasacak birini hak ediyon. Je bent altijd te goed voor mij geweest hakkim helal olsun tekrar yazdi en son. Ben sen herzaman pes eden biriydin zaten felan yazmistim. Cunku buralardan gidecegini soylemisti, ve evimizden gittigi an herseyin biticegini. Hayatini kaybedecegini yani beni. Ben hem pisman olmaktan korkuyorum hemde denesemmi diyorum ama deneyincede pisman olmaktan korkuyorum denemesemde. Oda denersen yine bosanirsin demisti, denemeden yoksa bi omur ayri kalacagimizi. Bi kac ay son kez denemedigim icinde pisman olacagimi. Cok korkuyorum pisman olmaktan. Kalbim baska bisey diyor aklim baska bisey

Oylemi dersiniz:KK43: Isi birakmis ben hep isini birakmasini biyere girip calismasini isterdim ve yapmis. Ve bana annenin babanin onunde senden ozur dilerim dedi ve konusup istedigim herseyi yapacagina, takipte edebilecegime felan herseyi duzeltecegine, kufur kavga olmiycagina felan sozler verdi ama ben inanmadigimi soyledim. Korkuyorum cunku. Insallah pisman olmam ilerde yapayalniz kaldigimda ve etrafimdakileri mutlu mesu aile kurmus gordugumde. Ben erkek olsaydim bosansamda sevdigim icin herseyi yapardim, bosansam bile onu geri kazanmaya calisirdim. Benim esim bu hafta evden ayrilinca beni tamamen kaybettigine inanacagini soyluyor. Son dakkaya kadar kopek gibi umut edicem dedi. Lutfen bana iyi biseyler soyleyin icim sIkIliyor yanlis yapma korkusundan

sen dönersin, sikma canini. adam da bundan emin, iki güzel lafla duymak istedigin seylerle seni kandiracagini biliyor. karisini defalarca evden kovan or....pulugu yakistiran orasini burasini bilmen ne yaptirdin diyen adan karisini sevmiyordur. sevse ne bunlari der ne parasina göz diker nede aldatir.

Back
X