- 5 Ekim 2016
- 36
- 23
- 3
- 37
- Konu Sahibi Sensesense
-
Kotu insanlar ve ailem cocugu vermem gerektigini soyluyor her ne olursa olsun babasi diye cnku vermezsem bana aileme pislik yaparlar ama ne hissesicegimi bilmiyorum
bende vermek istemiyorum hafta sonu geldiginde soylicem yatili olmaz diye ama gunduz icin vermek geeekiyor yukardada dedigim gibi ailemde kotu olmak istemiyor cunku iyi insanlar degilleryatılı vermeyin sakın çocuğunuzu..
boşandıktan sonra mahkeme kararına göre hareket ederiz deyin.. çok istiyorsa gelsin görsün..
hem çocuğunuz ufak yatılı olmaz hemde kocanıza güven olmaz.. taşınalım deyip kandırıp arabaya bindirip ayrılıyoruz diyen adam çocuğuda kaçırır göstermez herşey beklenir böyle sinsi bir adamdan..
Gunduz kac saat bu yastaki cocukta yasal hakki bilginiz varmikötü insanlar oldukları belli işte tamda bu yüzden vermeyin sakın ..
bende vermek istemiyorum hafta sonu geldiginde soylicem yatili olmaz diye ama gunduz icin vermek geeekiyor yukardada dedigim gibi ailemde kotu olmak istemiyor cunku iyi insanlar degiller
Gunduz kac saat bu yastaki cocukta yasal hakki bilginiz varmi
2 yasindan ufak cocuklar icin yatili gorus yok ,gelsin sizin yaninizda 2 saat gorsun,ayrica resmen sizi evden atmis ,
Once bosanma davasini acsin ,
Sonrasinda gecici velayet verilir ona gore devam edersiniz
Küçücük çocuk ne yatisi.
Mahkeme kararı belli olana kadar sizin yerinizde olsam sadece kendi gozetimimde görmesine müsade ederdim.
yasal olarak saat konusunda bilgim yok ancak sizin gözetiminizde olması gerektiğini biliyorum..
ayrıca yasa şu an önemli değil dava açılmamış..
açsın davayı görüş için ne kadar saat belirlerler o zaman belli olur..
Eşin belliki blöf yapıyor da asıl önemlisi senin ne istediğin?Nerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
Allah aşkına dağ başı mı burası?3nity ailemde onlar bize kotuluk yapmasin diye ver kalsin cocuk bisey olmaz diyolar
Yapmayın. Kaçırır çocuğu, mahkemeye de bıraktı gitti der.3nity ailemde onlar bize kotuluk yapmasin diye ver kalsin cocuk bisey olmaz diyolar
Ben olsam bir saatliğine bile vermem. Görecekse gelip benim yanımda görüp gider.
Çocuğu alıp size göstermeseler,bir daha vermeseler eşler arasında çocuk kaçırma suçu oluşmayacağı için hiçbir şey yapamazsınız. (Ta ki boşanma davası açıp velayeti alana kadar bişey yapamazsınız) .
Taşınacağız diyerek sizi kandıran adama güvenmeyim derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?