Baba evine dönüs :(( mutsuzum cok

@turuncupijama dedikleriniz dogru haftasonu bi olaun konusucam

Kesinlikle çocuğu yatılı olarak vermeyin öncelikle. Aileniz neden kötülük yaparlar diye korkuyor ki? Size destek değiller mi? Çocuğu kaçırsa size göstermese ne olacak? 2 yaş altı yatılı verilmez zaten. Korkutmak istemem ama bi arkadaşımın 10 aylık bebeğini bu şekilde aldılar, mahkeme polis vs derken bebeğin tekrar anneye dönmesi beş ayı buldu. O arada çocuk sütten kesildi, çocuğa hep inek sütü vermişler, çocukta reflü hastalığı başladı. Mahkeme yok bi şey yok, sakın çocuğunuzu vermeyin. Pislik yaparlarsa polis çağırın.
Evliliğinizde tek sorun aynı apartmandan taşınmak istemeniz miydi? Bundan dolayı mı sizi babanızın arabasına bindirdi?

O zaman geldiğinde resti çek öküze kendine gelsin biraz.
Çocukla görüşme Zaman'larını belirlemek için mahkemeye ne Zaman kim başvuracak sorun?
Ama ben pek inanmadım bu Ada'mda ayrılacak döt yok

C cikonunannesi ailesi anlatilamiyacak kadar cok kotuluk yapti ve esim ailesine cok duskun oldugu icin surekli beni ezdi babamlarda bana ev aldilar bende boyle bi imkanim oldugu icin tasinmak istedigimi soyledm esim once kabul edermis gibi yapti sonra ailesile ne konustular noldu bilmiyorum iste 2 hafta once tasinalim artik dedikten aonra ben benim olmayan eve tasinmam cumlesyle basladi hakaretler beddular boyle uzayi gitti sonrasinda topla esylarini dedi bin bedduayla yari yola kadar goturdu yaridan babam aldi bide gecenlerde kizim icin aradiginda ailenle konustunmu dedim cunku cikarken bilgileri yoktu evet soyledim daraldim bunaldim esyalarini toplayip babasinin evine yolladim demis ailesine onlar bisey dememisler Bu kadar konusma oldu sadece aramizda

O zaman geldiğinde resti çek öküze kendine gelsin biraz.
Çocukla görüşme Zaman'larını belirlemek için mahkemeye ne Zaman kim başvuracak sorun?
Ama ben pek inanmadım bu Ada'mda ayrılacak döt yok
S Sinem989 cok ustune dusuyomus gibi yapmicam sadece simdilik kizim memede uyudugu icin ve geceleride meme istedigi icin yatili imksnsiz oldunu soylicem onun disinda ayrilip ayrilmamssi onu ilgilendirir ben hafta sonuna kadar silerim gonlumden

Çok geçmiş olsun. Şu an oturduğunuz ev kira mıydı? Anladığım kadarıyla eşiniz sizin ailenize muhtaç olma durumunu hazmedememiş. Ailesi doldurmuştur, içgüveysi mi olcaksın vs diye; gururuna dokunmuştur errrkkeeeeekkkk(!) ya! Kusura bakmayın ama 10 yıllık eşini çocuğunun annesini böyle saçma bi nedenden evden kovar gibi gönderen bi adama saygı duyamıycam. Ailenizin maddi durumu iyi sanırım onlara göre, onu da çekememişlerdir. İnşaallah size alınan ev tapuda sizin üzerinize değildir. Bu müsvettenin hakkı olmayan bi şeyde hak iddia etmesini istemem.
Siz üzülmeyin sakın, bebeğiniz hisseder. Bebeği de vermeyin sakın. Haftasonu konuşup durumu netleştirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.

Bence de amaç çocuğu sana bir daha geri getirmemek. Gerçekten kızını düşünen bi baba olsa emen çocuğu yatılı almanın yanlış olduğunu düşünür. Mahkeme de çocuğu evi bırakıp gitti deyip hem nafakadan yırtacak hemde size zulum etmiş olacak. Cidden iğrenç insanlar. Anne babanızın onlardan korkmasına anlam veremedim açıkçası sorun çıkmasın siye çocuğu ver denir mi hiç? Yazık değil mi o yavruya. Şakın çocuğu vermek gibi bi hata yapmayın sonu pişmanlık. Artık alttan almanız kötü sonuçlar doğurur sesinizi çıkarın

Eşit: eviniz üstünüze ise hemen babanızın yada annenizin üstüne geçirin

O kadar üzüldüm ki okurken... Verecek teselli bulamıyorum...
Allah yardımcınız olsun, sabır versin...

Bir tanıdığım yıllarca kocasından cekti ve sonunda cocugunu alıp evi terketti, belli bi süre sonra kızın anne babası cocugu ver babasına nasıl olsa sensiz yapamaz cocuk senin için ağlar kocanda pişman olur yaptıklarına dediler ve kadın vermek zorunda kaldı(ailesi damatla sorun yasamamak için verdi cocugu)
Sonuç cocuk anneyi unuttu babaanneye anne diyor, kendi annesinin yanındayken babaannesini arayıp gel beni al diye aglamıs

Sen sen ol cocugunu verme,annene babana de basımıza baska ne gelebilir benim sucum günahım yokken babaavine yollayan adamdan ne korkuyosunuz, asıl o korkmalı bizden bebekli kadın evden atılırmı? Bide bebeği görecekmiş çorabını gösterme

Reactions: anu
C cikonunannesi ev kira degildi aile apartmaniydi bizim tartismamizin baslangici onun tapuyu uatune al demesile oldu cunku cevresindeki insanlar tapusu sizde olmayan eve gitmeyin diyolarmis guya bundan basladi tartisma

elifbektas aynen bn temelli vermek asla olmaz ama bebegi hafta sonu yatili bile vermem artik o zihniyeti bozuklardan hersey beklenir

Quixx dogru soyluyosunuz bunlar kotu insanlar herseyi yaparlar iste cok kotu olduklari icin pislikleri sicramadin diye babasi gorsun dedi ailem ama bu dusuncelerden sonra yatili kusura bakmasin ancak pazar gunu gorur sonra teslim eder bu arada butun kavga evin tapusu benim uzerime degil diye cikti

ona neymis.

Bence öncelikle sakinliğiNizi korumaya çalışın.
Ayrıca bir avukatla görüşüp haklarınızı öğrenin. Yok öyle 10 yıllık evlilikte , insanı bir valizle kapının önüne koymak
O evde ne varsa yarısı sizin. Paşa keyif yapacağını sanmasın

Adamın derdi belli oldu eve göz koymuş yok millet ne demişte evi uzerinize alın da hepsi yalan millete ne başkasının evinden o millet ailesi oluyo herhalde sakın evi üstüne yapma kızıda verme , çakala bak sen (Özür )

Gunduz kac saat bu yastaki cocukta yasal hakki bilginiz varmi
Canım çok geçmiş olsun . Üzülmeni istemem ama çocuğu gündüz dahi babaya verme. İstedikleri kadar kötü olsunlar zaten ipleri koparmışlar. Seni böyle eve gönderen adam çocuğu da alır bir dahada vermez..tabi ki yinede sen eşini daha iyi tanırsın.

Ah o eşinde akıl olsa 10 yıl sonra size bunu yapmazdı. Aile nasıl bir aile ki birşey dememişler .Bak kardeşım ailen yanındaysan bırak bu adamı yok bunalmış ta seni göndermiş bu çok onur kırıcı.
Kızını sakın verme o hatalı,sakın dönme canım mis gibi otur evinde,işe başla düzenini kur.

Bebegi babasına bırakma götürür getirmez ayrica yatili kalmasiyla gündüz alıp götürmesi arasında fark yok senin gözetiminde bir kac saat görür gider su durumda zaten sen haklısın seni evden gönderen kendisi lütfen biraz ketum olun eşinize karşı hiçbir şey yapamaz istedikleri kadar pislik olsunlar sen daha fazlasını ol hem yuvamı dağıt hem çocuğumu almayla sina beni,yok oyle yağma boylelerine pabuç bırakmayacaksın biran önce davani ac kurtul su pisliklerden

diğer konulara bişey diyemeyeceğim ama annesütü alan bebeği yatılı asla vermeyin. hatta lütfen vermeyin. o müthiş gıdadan asla mahrum koymayın. hatta uzun saatler bile vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…