- Konu Sahibi Sensesense
-
Sizin halen oturduğunuz ev eşinizin üzerine mi sanki ,aile apartmanı dediğinize göre kayınpederinizin üzerinedir kesin.acayip insanlar ,birlikteyken rahat huzur vermezler ,gitmeye kalkınca da türlü entrikalarla gitmenize engel olmaya kalkarlar.evin tapusu bahane ,maksat kendi hayatınız düzeniniz olmaması için tüm çaba,üzerinizde ki otoriteleri kalkmış olur ailenizin evine yerleşirseniz,yoksa onlarda biliyor tapusunu eşinizin üzerne verilmeyeceğini, kim vermiş damadının üzerine ev.kızınızı yatılı alıp vermeyecek böylece sizinde eve dönmenizi sağlayacak aklınca ,asla kızınızı yalnız bırakmayın eşinizle.@Quixx dogru soyluyosunuz bunlar kotu insanlar herseyi yaparlar iste cok kotu olduklari icin pislikleri sicramadin diye babasi gorsun dedi ailem ama bu dusuncelerden sonra yatili kusura bakmasin ancak pazar gunu gorur sonra teslim eder bu arada butun kavga evin tapusu benim uzerime degil diye cikti
Her cümlenize katılıyorum. Tapu üzerinize değil diye evlilik bitmez. Eşinizin derdi başkaymış. Lütfen çocuğu yalnız bırakmayın, görmek istiyosa sizin ve ailenizin gözetiminde görsün. Geçmiş olsun tekrardan, allah yardımcınız olsun.Adamın derdi belli oldu eve göz koymuş yok millet ne demişte evi uzerinize alın da hepsi yalan millete ne başkasının evinden o millet ailesi oluyo herhalde sakın evi üstüne yapma kızıda verme , çakala bak sen (Özür )
Mahkeme kararı olduktan sonra görüştürün. Ya da ortak bir yerde buluşun orda sevsin. Sakın şimdi vermebende vermek istemiyorum hafta sonu geldiginde soylicem yatili olmaz diye ama gunduz icin vermek geeekiyor yukardada dedigim gibi ailemde kotu olmak istemiyor cunku iyi insanlar degiller
Yatili verme cnm ne yap ne et sakin verme o daha anakuzusu senden ayrılmasın travma yaşatma.Nerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
her ne olursa olsun babası olan insan 17 aylık bi bebeği ve annesini hiç olmayacak bi neden yüzünden boşamaya kalkmaz.böyle düşüncesiz bi baba o çocuğu şu anda görmeyi hak etmiyor.mahkeme kararı sonucu belirli günlerde görmesi yeterli olur benceKotu insanlar ve ailem cocugu vermem gerektigini soyluyor her ne olursa olsun babasi diye cnku vermezsem bana aileme pislik yaparlar ama ne hissesicegimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?