Baba evine dönüs :(( mutsuzum cok

Sizin halen oturduğunuz ev eşinizin üzerine mi sanki ,aile apartmanı dediğinize göre kayınpederinizin üzerinedir kesin.acayip insanlar ,birlikteyken rahat huzur vermezler ,gitmeye kalkınca da türlü entrikalarla gitmenize engel olmaya kalkarlar.evin tapusu bahane ,maksat kendi hayatınız düzeniniz olmaması için tüm çaba,üzerinizde ki otoriteleri kalkmış olur ailenizin evine yerleşirseniz,yoksa onlarda biliyor tapusunu eşinizin üzerne verilmeyeceğini, kim vermiş damadının üzerine ev.kızınızı yatılı alıp vermeyecek böylece sizinde eve dönmenizi sağlayacak aklınca ,asla kızınızı yalnız bırakmayın eşinizle.

Çocuğu kesinlikle verme hem küçük hemde onu düşünen baba olsa konuşup insan gibi ayrılır hadsiz bi tarafları kalkmış allh yardımcın olsun hiç canını sıkma yoluna bak seni kapının önüne koyan adamla orta yol bulunmaz aç çekişmeli davanı o düşünsün başka biri var gibi hissettm sessiz sakin eşya toplamaz bi erkek hırsından yıkar ortalığı

Reactions: anu
17 aylık bebek yatılı verilir mi hiç sakin sakin çocuğu da alır iyice yüzünüze bakmaz olur. Hem anne sütü içiyor ne yedirip icirecekmis terbiyesiz pislik haberi var mı acaba çocuk bakımından. Altını mi alacakmis bırakacak anasının başına. Hem bu aklı anası vermiştir ona çocuğu al kadını boşa diye. Kafanı biran önce topla çocuğa da sahip çık. Adama bırakma

Bu adamın her dediğini yapmak zorunda mısınız ?
Git diyor gidiyorsunuz ,17 aylık bebeği yatılı alacağım diyor vereceğim diyorsunuz.
Sizin hiç söz hakkınız yok mu ?
Böyle tek kişinin kararı ile taşınma mevzusu yüzünden evlilik biter mi ?
Farkındamısınız ne kadar sindirilmişsiniz ?
Lütfen toparlayın kendinizi ve hayır demeyi öğrenin ve korkmayın ..Ne yaparsa cezasını ödeyecektir .

Her cümlenize katılıyorum. Tapu üzerinize değil diye evlilik bitmez. Eşinizin derdi başkaymış. Lütfen çocuğu yalnız bırakmayın, görmek istiyosa sizin ve ailenizin gözetiminde görsün. Geçmiş olsun tekrardan, allah yardımcınız olsun.

Reactions: anu
Sakin cocugunuzu vermeyin
Uyanik pislik tapuyu istiyor cunku evlilikte alinan mülk ortaktır bosanma durumunda senin ailenin aldigi eve ortak olmak istiyo

Gerekirse anne babana karsi da direneceksin. Ates olsa curmu kadar yer yakarlar, cocugunu bir daha gorememe ihtimalinden kotu daha ne olabilir acaba? Bir zahmet ailen de torunlarini dusunsunler. Dusunmuyorlarsa sen dusundurteceksin. 2 yas alti cocugu gorme suresi diye bir sure siniri yok. Anne sutu alan cocuk yatili kalmaz hicbir hakim buna izin vermez. Bosanma davasi acilsin, gorus talep ederler. Siz de cocugun hala anne sutu aldigini yatili birakilmamasini soylersiniz gun icinde bir sure ayarlar hakim. Hatta cocugu kacirma ihtimali varsa seni tehdit ederse, cocugun pedagog esliginde Aile ve sosyal politikalar il mudurlugunde gorusturulmesini talep edebilirsiniz. Yilma arkadasim ya simdiye kadar boyun egmissin cocugun icin dik durma vakti gelmis.

Sakın ama sakın vermeyin. Ne yatılı ne gündüz. Görmek istiyorsa anne babanızın evinde ve onların yanında görsün gitsin.

Yasal hakkı vs.nin hiç önemi yok bu aşamada. Kafanızı bunlarla karıştırmayın. Mahkeme bu hakkı ona tanımadıkça bir saatligine dahi vermeyin. Geri getirmezse uğraşır durursunuz.

Pazar günü bile vermeyin 1 kaç saat için bile olsa götürmesine izin vermeyin görücekse sizin babanızın evinde ailenizin yanında görsün sonra defolsun gitsin. Alır kaçırır sonra pişman olursunuz keşke saatlik bile görmesine izin vermeseydim diye. Sakıın !!!! Gerekirse polisi arayın.

Ah canim ne gereksiz bir sebepten 15 gundur evinden ayrisin kadini evden atmak nedir yaa şerefli insan kendi gider.gozdagi vermis bidaha bu mevzuyu acmaman icin.o mutlaka seni alacaktir.çunku ortada yuva yikacak sebep yok.cocugu sakin verme.aradigindada tlfnu acma az merak etsin ozlesin. Madem bu aşamaya geldi evini ayirmadan o eve geri donme canim.sanada yazik bak nasil arayi duzeltmek icin hepsi seferber olacak.

bende vermek istemiyorum hafta sonu geldiginde soylicem yatili olmaz diye ama gunduz icin vermek geeekiyor yukardada dedigim gibi ailemde kotu olmak istemiyor cunku iyi insanlar degiller
Mahkeme kararı olduktan sonra görüştürün. Ya da ortak bir yerde buluşun orda sevsin. Sakın şimdi verme

Yatili verme cnm ne yap ne et sakin verme o daha anakuzusu senden ayrılmasın travma yaşatma.

Gerci bole insanlarinda sagi solu belli olmaz canimyaa dikkatli ol olur mu.sen daha iyi tanirsin esini nelere nasil tepki verir.ona gore davran..ama cocugunu yatili verme

Öncelikle çok üzgünüm Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bebeğin 17 aylık ve 10 yıldır evlisin.sanırım bebek hasretine çektiniz. Başka çoçuğun yok anladığım kadarıyla.ya insan buyüzdendir karısını evladını atarmış ailesi de gelip ara yapmamı sonuçta çoçuk var ya ne kadar sorumsuzluk. Evi gerçekten üstüne olsaydı boşanırken yarıya düşen payından utanmadan alırdı iyiki üstünde değil ev.
Bebeğinize verme ilet de kaçırınca annen seni bıraktı diye biliyorum doldurmaları var senin haline kardeşim Rabbim saklasın bol bol oku dua et. Ama çocuğunu görmeden önce bence git bi beyanda bulun durum alamam henüz bu yalnız çocuğumu kaçırma korkum var diye çünki daha boşanma aşamasındaki başlamamış hala rahatlıkla herşeyi yapabilir. Dualarım seninle kardeşim

Seni oyle iyi anliyorum ki dibinde oturursun hayatinin icine ederler lanet olsun

Nasıl olsa bakamaz diye 17 aylık cocuk dengesiz insanlara (babası bile olsa) emanet edilmez, en azından ben etmem. Benim nezaretimde gelip sevebilirler. Ayrıca yasal olarak tayin edilmiş bir görüş günü vs de yok. Bu kadar ince olmak zorunda değilsiniz.

Kotu insanlar ve ailem cocugu vermem gerektigini soyluyor her ne olursa olsun babasi diye cnku vermezsem bana aileme pislik yaparlar ama ne hissesicegimi bilmiyorum
her ne olursa olsun babası olan insan 17 aylık bi bebeği ve annesini hiç olmayacak bi neden yüzünden boşamaya kalkmaz.böyle düşüncesiz bi baba o çocuğu şu anda görmeyi hak etmiyor.mahkeme kararı sonucu belirli günlerde görmesi yeterli olur bence

neye üzülüyorsun bacım yazdıkların okurken hazmedilmiyor yaşamışsın bir de. Üzülme o adama değmez. Çocuğunuzu vermeyin Allah aşkına 17 aylık bir yavrunun kafasına nasıl işler o insanlar.Seni görmek istemez, zararlı çıkarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…