Tabi her evlilikte birbirine alışma böyle olmuyor.Lütfen yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Ben konu sahibinin yazdıklarında tereddüt sezdim.
Evine özlem hissetmenin yanında pişmanlık yaşıyor gibi hatta bir üyenin darp raporu alıp şikayet edebilirsin yorumuna karşılık bende onun her yerini çizdim gibi birşey yazmış.
Bana göre boşanmayı isteyen kişi ne olursa olsun darp raporunu alıp.Karakola şikayet eder ve soluğu adliyede alir.
Konu sahibi gibi yazanlara artık bırakma bari diye yazıyorum.Çünkü eşinin yaptıklarını sanki örtmek için bende ona küfür ettim,ona zarar verdim ,hala ailesinden kimse beni aramadı ve sosyal medyadan beni silmiş diyerek aslında benim yazdığım cevap gibi yorumlar bekliyorlar.
...ve eklemek istiyorum konu sahibi bosanmayacak biz ne yazarsak yazalım. .
Aynen..Burda o kadar benzer konu okuyoruz ki hala kadınlarımız aynı şeylerı defalarca yaşıyor üstüne üstlük burda konu üstüne konu açıyorlar yaşadıkları da cabası. İnanın okurken içim acıdı diğer yorumlara yazdıklarından bırakmayacağını döneceğini anladım gerçi eşi yasattiklarina rağmen daha gözü kara...O da karşılık vermiş doğru ama nefsi müdafa olarak görüyorum ben onu.Öylece durup dayak bitsin diye beklememiş.Kaldı ki ne kadar karşılık verse yine bir erkeğin gücü gibi olmaz verdiği karşılık.
Ben sizi anladım.Evet bence de boşanacak gibi durmuyor ama yine de barış demem diyemem.Dilim varmaz elim yazmaz.
Aynen aslında buraya konu açan çoğu kadının da duymak istediklerinin başka şeyler olduğunu biliyorum.Hatta iş öyle raddeye geliyor ki aynı kadınlar yorum yapanlara hakaretler yağdırıyorlar.Lakin ben yine de şaşmıyorum doğru bildiğimden.Sormuşsa bize,ben üstüme düşeni yapıp doğru olduğunu düşündüğüm yönde yorumumu yapar cevabımı veririm.Dinleyip dinlememek onlara kalmış.Sonuçta o evliliği ben yaşamıyorum.
Siz biraz ironi de yapmak istemişsiniz sanırım."Duymak istediğin bu ise al"gibi.
Aynen..Burda o kadar benzer konu okuyoruz ki hala kadınlarımız aynı şeylerı defalarca yaşıyor üstüne üstlük burda konu üstüne konu açıyorlar yaşadıkları da cabası. İnanın okurken içim acıdı diğer yorumlara yazdıklarından bırakmayacağını döneceğini anladım gerçi eşi yasattiklarina rağmen daha gözü kara...
Adamdan hala barış teklifi mi bekliyorsunuz zaten gözden çıkarmış sizi söylediğiniz sey de normal bir şey vicdan yoksunu ne diyeyim ki.s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi,
Darp raporu alamadim cunku bende onu darp ettim cizdim heryerini ve de kendisi polis ve kucuk bi sehirde yasiyoruz hemen duyulacak bi yer, daha sonra olurda barisirsak diye o an dusunmedim raporu, cunku 15 gun hapis cezasi varmis ve devlet memurlari meslekten men edilebiliyomus.. Nasil alisicam nasil toparlanicam bilmiyorum
Sen hala barismayi dusunuyosun farkindamisin kötü bı evlilik hemde çok kötü bu şekilde surdurebileceginimi zannediyosun evini yuvanın özleme onunla yuva olmamis yani hiç olmamis bu evlilik sürse bile hep böyle devam edecek seni dövmüş farkindamisn dayak yemissin oluru varmı sende ailesininde aramasini bekleme onu yetistirenler ayni onun gibi susup oturmadin sen kadınsın sende küfür ettin darp ettin oysa susman dayagini Yemen yinede kocam demen gerekliydi öyle dusunuyolar oluru yok at kafandan bitir hiç düşünme yazık ya kendine acida geri donmeDarp raporu alamadim cunku bende onu darp ettim cizdim heryerini ve de kendisi polis ve kucuk bi sehirde yasiyoruz hemen duyulacak bi yer, daha sonra olurda barisirsak diye o an dusunmedim raporu, cunku 15 gun hapis cezasi varmis ve devlet memurlari meslekten men edilebiliyomus.. Nasil alisicam nasil toparlanicam bilmiyorum
ailenden nefret eden, sülalene küfreden, sana kum torbası muamelesi yapan bir odunu hala sevmek enteresan.Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Malesef her mesleğin içinde çürük elma var ama sanırım en çokta emniyet güçlerinde hep mi psikopat hep mi sorunlu olur! Çok duyuyorum ve bende aynı sizin gibi düşünüyorum polisimiz de böyleyse vah halimize..bosanicaksiniz
bu nasil bir zalim adamdir
hem size yaptigi hem komsunun cocuguna yaptigi , ne kadar ayip yaa , ne kadar kotu insanlar var , bir de polis olacak daha komsu cocuguna yardimdan aciz adam , karisini doven adam bizi , benim cocugumu koruyacak sokakta oyle mi??
cok sinirlendim
Darp raporu alamadim cunku bende onu darp ettim cizdim heryerini ve de kendisi polis ve kucuk bi sehirde yasiyoruz hemen duyulacak bi yer, daha sonra olurda barisirsak diye o an dusunmedim raporu, cunku 15 gun hapis cezasi varmis ve devlet memurlari meslekten men edilebiliyomus.. Nasil alisicam nasil toparlanicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?