Baba evine dönüş..

Ne yuvası bunun neresi yuva Allah için ? Kıyamet yeri gibi,bir misafir için şu diyaloglara,olaya bakın.Ki misafir demek bile doğru değil 18 yaşında annesi hastanede,dışarıda kalmış bir çocuk,gel abiciğim diyeceği yerde dediklerine bakın.Karşımdaki insandan,şu olay için verdiği tepkiden soğurdum ya bırakın şiddeti falan.Merhamet her insana az da olsa gerek ya.

Ama siz eşinizin sizi aramasını,geri dön demesini falan istiyorsunuz ve bunu da geri dönebilmek için istiyorsunuz sanırım.Ne bileyim buna da ayrı üzüldüm.

O da karşılık vermiş doğru ama nefsi müdafa olarak görüyorum ben onu.Öylece durup dayak bitsin diye beklememiş.Kaldı ki ne kadar karşılık verse yine bir erkeğin gücü gibi olmaz verdiği karşılık.
Ben sizi anladım.Evet bence de boşanacak gibi durmuyor ama yine de barış demem diyemem.Dilim varmaz elim yazmaz.
Aynen aslında buraya konu açan çoğu kadının da duymak istediklerinin başka şeyler olduğunu biliyorum.Hatta iş öyle raddeye geliyor ki aynı kadınlar yorum yapanlara hakaretler yağdırıyorlar.Lakin ben yine de şaşmıyorum doğru bildiğimden.Sormuşsa bize,ben üstüme düşeni yapıp doğru olduğunu düşündüğüm yönde yorumumu yapar cevabımı veririm.Dinleyip dinlememek onlara kalmış.Sonuçta o evliliği ben yaşamıyorum.
Siz biraz ironi de yapmak istemişsiniz sanırım."Duymak istediğin bu ise al"gibi.

Aynen..Burda o kadar benzer konu okuyoruz ki hala kadınlarımız aynı şeylerı defalarca yaşıyor üstüne üstlük burda konu üstüne konu açıyorlar yaşadıkları da cabası. İnanın okurken içim acıdı diğer yorumlara yazdıklarından bırakmayacağını döneceğini anladım gerçi eşi yasattiklarina rağmen daha gözü kara...

Benim de içim acıyor ama dediğim gibi öyle tepkiler veriyorlar ki,aynı hızla soğuyor yüreğim.Halbuki,amacımız sadece yardımcı olmak.Ben bu sayfayı kapatıp çıkınca hiç kimse hayatımda değil ki."Ammaann niye uğraşayım"diyemiyorum ona rağmen.Neyse:)Ne diyeyim Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
Eşi gözü kara mı bilmem ama gözü dönmüş,o belli.Bu adamı affetse yarın artarak devam edecek bu gözü dönmüşlük.Söylemesi bizden,karar vermek ondan.
Sevgiler:)

s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi,
Adamdan hala barış teklifi mi bekliyorsunuz zaten gözden çıkarmış sizi söylediğiniz sey de normal bir şey vicdan yoksunu ne diyeyim ki.
Başlarım meslegini çok seviyorsa meslegini bunları yapmayacaktı.
Darp raporu alın tabi ki siz karşılık verseniz bile kendinizi korumaya çalışmıssınız napsaydı vursamıydı sizi ya da dayak yerken öylece beklesemiydiniz.
Olay duyulmasın diyorsunuz da zaten duyulmuştur merak etmeyin.

Adam arasa siz hemen affetmeye meyillsiniz, keşke o zaman kavga anında daha kontrollü davranabilseydiniz.

Tırnaklarınızı bile kıracak şiddete maruz kalıp boşanmak istememeyi de gerçekten anlayamıyorum.

Sen hala barismayi dusunuyosun farkindamisin kötü bı evlilik hemde çok kötü bu şekilde surdurebileceginimi zannediyosun evini yuvanın özleme onunla yuva olmamis yani hiç olmamis bu evlilik sürse bile hep böyle devam edecek seni dövmüş farkindamisn dayak yemissin oluru varmı sende ailesininde aramasini bekleme onu yetistirenler ayni onun gibi susup oturmadin sen kadınsın sende küfür ettin darp ettin oysa susman dayagini Yemen yinede kocam demen gerekliydi öyle dusunuyolar oluru yok at kafandan bitir hiç düşünme yazık ya kendine acida geri donme

ailenden nefret eden, sülalene küfreden, sana kum torbası muamelesi yapan bir odunu hala sevmek enteresan.

madem boşanmayı düşünmüyorsun. en azından sabret. ilk o arasın, özür dilesin. yoksa daha çok dayak yersin.

Kapıda kalan bi çocuğa yardımcı olmamış zaten burdan anla ne kadar merhametsiz olduğunu ne bekliyorsunki dönersen devamıda gelecek birbirinize dediğiniz şeyler aynı zaten bu konuda suçluyum deme hiç ayrıca öyle lank diye mesleğinden falan olmuyor merak etme al darp raporunu istemezsen şikayetçi olmazsın onada bişey olmaz ama gün gelir o darp raporunu almadığına pişman olursun onda çizikler var demişsiin tabiki olacak hoş sabit durmayacaktın karşısında dayak yerken kendini savunacaktın aklını başına al ve git darp raporunu al...

Malesef her mesleğin içinde çürük elma var ama sanırım en çokta emniyet güçlerinde hep mi psikopat hep mi sorunlu olur! Çok duyuyorum ve bende aynı sizin gibi düşünüyorum polisimiz de böyleyse vah halimize..

şuan olayın sıcaklığıyla duygusal bakıp çok üzülüyorsunuz tabi ki haklısınız eviniz yuvanız ama konunuzu başkasının ağzından dinleseniz siz de böyle bir evliliğin yürüyemeyeceğini barışsanız bile bu yaşadıklarınızın unutulmayacağını anlardınız.
zamanla soğursunuz ve lütfen barışmak gibi bir kötülük yapmayın kendinize

Konuyu okurken kendi hayatımı okudum sandım bu sefer değilse de 10. 20. Seferde bosanacaksin o yüzden coluk çocuk yokken uzatma boşa gitsin. Olan coluga çocuğa oluyor düzelme hicbirsey olmuyor ya sen alisiyorsun mutsuzluga ya da çocuğunu da madur ediyorsun kendinle birlikte

Evim mi ?? Eşim mi ?? O kadar seyden sonra nasıl unutacaksınız ?? Hadi mesaj attı barıştınız .. söylediği o kadar laf size attığı tokatlari nasıl unutacaksiniz.. Otur ve dua et bence o şeyden çocuğun olmadığı için ve muhteşem bir ailen olduğu için .

Çocuğu bahane etmiş çocuk eve gelse ona abilik etse 1 2 saat biraz sevecen olsa olurdu.Ama bence eşiniz dolmuş nedense , bu olayda da patlamış.Sebep başkadır.Belki daha önceden kafasına koymuştu bazı şeyleri.Bunu da düşünmelisiniz.

Birinci yol darp raporundan geçer. Aklın evde değil canında olmalı. Sokakta bulmadın canını. Boşanırken lazım olacak olan rapordur. Geçmiş olsun.

İnsan eşinden dayak yedikten sonra aklı nasıl eşyada kalır anlamıyorum. Belim tutuldu valla gözüm dünyayı görmedi. En sevdiğim tatlı bile önümdeyken gözüm görmedi o derece

Acılar hiç bir zaman taze kalmaz.cnm seni dövmüş bu adam ve zerre pişman değil baba evinde durman senin için en hayırlısı kapıda kalmış birine yardım eli uzatmak bu kadar mı zor yaptığı yanlis ve yanlış üstüne yanlış yapmis ve inan çocuğun olmaması büyük şans inşallah pişman olur donmesen bile pişman olup yalvardigini gör isterim

Hala bu adami dusundugunuze, ustune barisma ihtimalinden soz ettiginze inanamiyorum
Insanlar boyle 3. Sayfa haberi oluyor demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…