Baba evine dönüş..

Size karşı nezaketimi bozmuyorum bi mesajını okudum bayanın bende kocama makas mı bıçak mı bsey çektim yazmış orasını burasınm çizdim demiş önce ki bi yorumumdada bahsettgm ayrıca bişey vardı bu bayan yazdklrndn belli ki kocasından daha hatalı ki öyle de eşine oruspu çocuğu dien zihniyet ona bıçak veya makas çeken zihniyet arayıp aileyi ortalığı karstrn zihniyet mi savunlck peki ??? Söyler mısın peki tamam küfür hakaret bir sürü şey olabilir ama bunada sorarlar mahkeme de sende az anann gözü degilmssn neler yapmissn ve demişsin hem cinsim die göklere ckrck değilim bu böyle hatalı olmasa kedi gibi yazmaz demez evim kocam özledim işinden olur anldnm dar zihniyet ???

Benim anldgm. Şu bu kocasını dövmş artık adam dayanamams her yerden hepsini silmiş engellemiş bunu da hiç aryp sormams peşine bile düşmemş ulan adam ii bi bok degldyse 5 yıllık beraberlk neden ??? Nisan sevgili olma üstüne birde evlilik neden ??? Hepiniz bu zihniyeti savnyrsanz boşann baba evinizde otrn bakalm burda yazmkla yaşamak aynı şey mi ??

Çünkü kendi bakın yazms darp raporu almdm bende bunu şunu yaptım vallaa bence bu kadın adamdan daha hatalı söyle söyle de gerçek ortaya çıksın bak bizlrde senin yüzünden günaha gryrz birbirmze yorum atar hale geldik sende de küfür var dayak var hakaret var birde mağdur edebiyatı yapysn hadi git işine yahu tövbe tövbe

Çünkü kendi bakın yazms darp raporu almdm bende bunu şunu yaptım vallaa bence bu kadın adamdan daha hatalı söyle söyle de gerçek ortaya çıksın bak bizlrde senin yüzünden günaha gryrz birbirmze yorum atar hale geldik sende de küfür var dayak var hakaret var birde mağdur edebiyatı yapysn hadi git işine yahu tövbe tövbe
Sanki olaylara bizzat şahit olmuşsunuz gibi yorum yapmışsınız.. hem "günaha giriyoruz" diyorsunuz hemde "mağdur edebiyatı yapiyorsun hadi git işine" diyorsunuz... sizin ki günaha girmek olmuyor mu??

Eee göz var nizam var herseyi yazmış ya oruspu çocuğu dedim demiş Adama kesici alet çektim çizdim ettim demiş neler neler yani? ?? Size bişey sorblrmym evliysnz allah korusun siz böyle bişey yasams olsnz eşinize o ağır küfürü edip bıçak veya neyse çekip yani bu tarz şeyler yapar misin? ?

Eee göz var nizam var herseyi yazmış ya oruspu çocuğu dedim demiş Adama kesici alet çektim çizdim ettim demiş neler neler yani? ?? Size bişey sorblrmym evliysnz allah korusun siz böyle bişey yasams olsnz eşinize o ağır küfürü edip bıçak veya neyse çekip yani bu tarz şeyler yapar misin? ?
Kusura bakmayında kadın kendi yaptıklarınıda açık açık söylüyor... kendi yaptıklarını söylememiş olsaydı herkes sadece adama yüklenirdi günahını almak buna denir...
Ama kendi yaptıklarınıda dürüstçe söylüyor...

Gelelim küfür olayına. Göz var nizam var diyorsunuzda sizde de nasıl göz var anlayamadım sadece kadının yaptıklarına gözünüz takılıyor..
Önce adam k.soyu diye küfür ediyor. Sonra kadın o.çocuğu diyor.. bu iki küfür arasındaki fark ne ki- kadının küfürü size daha ağır geliyor.. bence ikiside aynı anlama geliyor...

Şiddet mevzusunda da kadın ne yapsın kendini korumak adına tabikide oda tepki verecek.. ya ne yapsaydı "gel kocacığım gel sağ gözüme çok vurmuşsun bide sol gözüme vurda uyumlu olsun" mu diyecekti????

Evet bende evliyim çok şükür böyle bir olay yaşamadım.. Allah korusun yaşamış olsaydım aynısını yapardım...

Peki siz evliyseniz Allah korusun kocanız size k.soyu diyecek siz susar mıydınız??
Kocanız sizi yerlerde süreyecek, tırnaklarınız kırılana kadar dövecek tepkisiz mi kalırdınız???

Son düzenleme:
Ya konu sahibine zaten (demek istemiyorum gerci) mustehak da su 183782 tane yorum yazan comar sen ne korkunc bi varliksin ya. Aksam aksam elim ayagim titredi yemin ederim o lagim cukuru yorumlarını okuyunca. Kurdugun her cumle birbirinden les beyinsiz zavalli seni. Bi de sunu demeden geçemeyeceğim annesi hasta 18 yasindaki cocuktan bu kadar tirstigina gore sende komsu adam fantazisi var. Herkesi kendin gibi biliyorsun. Simdi beni banlayabilirsiniz adminler. Daha sayardim bu mahluga ama parmaklarima yazik.

Ya konu sahibine zaten (demek istemiyorum gerci) mustehak da su 183782 tane yorum yazan comar sen ne korkunc bi varliksin ya. Aksam aksam elim ayagim titredi yemin ederim o lagim cukuru yorumlarını okuyunca. Kurdugun her cumle birbirinden les beyinsiz zavalli seni. Bi de sunu demeden geçemeyeceğim annesi hasta 18 yasindaki cocuktan bu kadar tirstigina gore sende komsu adam fantazisi var. Herkesi kendin gibi biliyorsun. Simdi beni banlayabilirsiniz adminler. Daha sayardim bu mahluga ama parmaklarima yazik.
Ben bişey mi kaçırdım kim ne dedi ??? Tüm yorumları okuyamadım

Sanki olaylara bizzat şahit olmuşsunuz gibi yorum yapmışsınız.. hem "günaha giriyoruz" diyorsunuz hemde "mağdur edebiyatı yapiyorsun hadi git işine" diyorsunuz... sizin ki günaha girmek olmuyor mu??
Surekli konu sahibinin ettiği kufurden bahsedip duruyor .
Konu sahibinin kaynanasimi dir nedir dedirtti bana

Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Allah sana akıl fikir versin! Adam sana fiziksel ve sözlü şiddet uygulamış sen hala yuvamda yuvam diyorsun, ben daha ne diyeyim.

Nazsima isimli üyeden bahsediliyor galiba bende çok sinir oldum yorumlaştık biraz ama benim son yorumuma bişey diyemedi ban yemiş..
Burda sirf kadin diye savunma yapmıyoruz hic birimiz, kac tane kadini da hatalı bulup linç etmiştir bu kk :KK53:
Ama bu adamın nisanliliktan beri neler yaptigi ortada..
Kendi kaldiramayacagi laflari karisina ediyor ve karsiliginda bi sey duyunca tırnaklarını kirana kadar darp ediyor.. Normal bi insan mi var karsimizda ya..
Konu sahibi ister bosanir ister bosanmaz, herkes eksiyi artiyi soyler cekilir.. Nisan atmadi evlendi, cocuk yokken kurtulsun diye cirpiniyor burdaki insanlar da..
Bi de "18 yasinda cocugun ne isi var evinizde, adam rahat etmek ister evinde" demesi?? Sanki cocuk her gun yatiya geliyor o eve.. Nasil bi bakis açısıdır, cidden hayretler icindeyim..

Back
X