Baba evine gidiyorum, bana bir akıl verin

Aman geri dönme bu adam seni öldürmezse sakat bırakır !

Allah yardımcınız olsun .Hepımız sınırlenıoruz .Ama bucak almıoruz .

Konu geçen seneninmiş. Ondan sonrada daha girmemiş. Dönüp durum guncellerse sevinirim. En azindan bilelim harmanda tırpan yiyen sıpa sahiden unutmuyor mu yıllar geçse de acısını, yoksa erimdir döver de sever de mantığı mı var?

7 yıllık evliyim. Esiminde benmde evliliğe alışma sürecimiz oldukça fazla uzun sürdü İlk 2 yıl ciddi anlamda kavgalar ettik birbirimizin üzerine yürüdük laf soylerek ama asla bicak cekmedik bu seni öldürürüm demek farkındasınız dimi

Bugün bıçakla üzerinize yürüyen, ertesi gün kullanır o bıçağı. Bence gereken yerlere şikayette de bulunun.

Bıçakla yürümek nedir? Asla affı olmaz, sonrasını düşünmek bile korkutucu. Böyle sevgi olmaz, ailenize söylemekle de iyi yapmışsınız bir gaflete düşüp affedecek olursanız sizi durdururlar.

Uzun zamandır yorum yapmıyordum ama bu konu onemlı benım ıcın. Eskı sevgılımın kuzenı esıyle tartısma yasardı. Anı sınır patlamaları. Bır gun bıcakla ustune yurumus adam. Kadıncagız korkup evıne gıttı ama ilk kez oldu dıye aılesı ikna ettı gerı döndu. Zaten bısı yapmazdım senı sevıyorum dedı esı özurler aglamalar nasıl buna ınanabılırsınler. Aradan altı ay gectı. Yıne bır kavga oldu adam bıcagı alıp kadının ustune yurudu. Saplar mıydı amacı korkutmaydı bılmıyoruz ama kadın da kendını korumak ıcın elını tuttu adamın o arbedede adamın gogsune gırıp cıkmıs bıcak. Adam salona gecıp yıgılmıs kadın anlamamıs bıle bıcagın gırdıgını. Sonra adam mezara, kadın kendını savunamadıgı ıcın de mahkemede uzun bır ceza aldı. Cocugu da ortada kaldı. Bak bu durum kocam tokat attı napıcam olayı degıl. Onun kocasının da ne sabıkası var ne baska bısı normal evınden ısıne gıden adam. Ama o bıcak cıktıysa ortaya sonun ıyı gorunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…