Baba evine gidiyorum, bana bir akıl verin

Çocukta yokmuş , arada bir bağ olmayınca kolayca silersiniz mazinizden.

İlk aylar olsa tedavi olsun, sonra gelsin diyecektim ama bu zamandan sonra aranızda ki o bağ düzelmez. Çok zor.

Eline bıçak alıp yürüyen kişi onu bir gün saplarda Allah korusun .

Canım buna ancak bir psikiyatrist karar verebilir bir kaç gün ya da hafta geçince elbet bir yumuşama ya da seni arayıp sorma olacak o arayana kadar sakın arama mesaj vs de atma.O dönüş yaptığı zaman da artık bu ilişkiye olan inancını ve kendini ondan koruyacağına dair olan umudunu kaybettiğini,tedavi olmazsa geri dönüş olmadığını kesin bir dille anlat.Cunki ancak kararliysan bir erkek anlar önce bir kendin kararlı olmalısın.Siddet üzere bir yuva kurmak planların içinde hiç bir zaman olmasın sonra çocuk vs işin içine girince daha beter olur.Psikiyatri ile bir kaç seans sonra belli olur zaten düzelip düzelmeyeceği.Aksi taktirde boş vaatler özürler işe yaramaz bu sefer sürekli annenlere gel git meselesi oyuncağa döner.Bir kere gitmişsin çok iyi düşünmen lazım.Sen de bir danışmana gidebilirsin konuşmak iyi gelecektir yol gösterir.Allah yardımcın olsun

Ben de bunu anlamıyorum. Kv lerin ne zaman gelinlerden yana olduğunu duydunuz?
Herkes kendi evladını korur.
Niye annenize değil de kv ye anlatıp medet umarsınız ki?
Sizi bıçaklasa oğlunu değil yine sizi suçlardı kv.

Kendi annemden pay biçtim herkesi öyle zannettim. Annem ne olursa olsun oğullarını karşısına alır uyarır her şeyi gelir anneme anlatırlar yengelerim. Öyle olur sandım

Çok şükür ki manyak da olsa sizi istemiyormuş.
Yoksa size kalsa geri dönerdiniz çocuk yapmak için.

Çok teşekkür ederim zaten buradaki yorumlar olmasa üzülüyordum hata mı ettim acaba diye şüpheye düşmüştüm. İnsan her zaman doğruyu yanlışı göremiyor hele de o durumu yaşıyorsa. Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..

Kendi annemden pay biçtim herkesi öyle zannettim. Annem ne olursa olsun oğullarını karşısına alır uyarır her şeyi gelir anneme anlatırlar yengelerim. Öyle olur sandım
Madem anneniz o kadar adil, annenize de anlatacaktınız. Anneniz ayrıl der diye anlatmadınız muhtemelen.

Sindirme de zaten, hakaret eden adama gülde uzatma. Böyleleri sabredeni bulunca edepsizliği arttırır.
Hayal ettiklerini bulamadığın için üzül ama 1 yılda gerçekleri gördüğün için de sevin. Ya birde çocuk olsaydı tam anlamıyla bağını koparamayacaktın, iletişim sürecekti mecburen, belkide evladın için savaşa girecektin. Ailen arkanda, başına bela olmadan oda ayrılmayı kabul ediyor, tüm bu yazdıklarım ciddi artılar. Ne korkular yaşayan kadınlar var.

Şimdi sen bundan sonra ki hayatına odaklan, kendin için bir şeyler yap. O eski dertsiz tasasız, ailenin en kıymetlisi olduğun günlerine döneceksin. Ve hayatını istediğin gibi şekillendirmek için imkan ve bilince sahipsin artık. Eğitimin ne durumda bilmiyorum ama eksik bir şey varsa tamamla, sana göre yeterliyse kariyer yap, güçlen. Zaten sonrasında bırak üzülmeyi böyle bir adama kaç gömlek üstte olduğunu fark edeceksin, nasıl evlendiğine hayret edeceksin. Hakkında hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim çok haklısınız
Çok şükür atanmadan evlenmedim öğretmenim. Mesleğimi elime almadan evlenmemek bu süreçte en büyük iyikim oldu. Evleneceğim diye başka masraflar yüzünden yapamadığım çok şey oldu, keza evlendiğimden beri de öyle. Bi tatile çıkamadım mesela doya doya alışveriş yapamadım şimdi onları yapacağım bi rahatlama gelmedi değil..

Hala kendinizi sorgulamanız, acaba bu evliliği oldurabilir miyim diye düşünmeniz çok üzücü. Pisliğinde boğulsun. 1 tane hayatımız var bu dünya da, gençliğinizi yakmayın.
Benim merak ettiğim, 4 sene ilişkimiz sürdü diyorsunuz. Hiç mi sinyal vermedi?

Bı kere evden ayrılmakla yanlış mı yaptın doğru mu bilemem ama sağlıksız hastalıklı bir duyguyla karşı karşıyasın burda birçok yorum yapıp konulara bakıyorum maşallah hepsi benm evliliğimde varmış hepinizi o yuzden cok ıyı anlıyorum şükür boşandık. Gelelim sana başka çare yoksa yıne hayatı bır tehlike görmüşsen Kı bıcak olayını yazmasan detayları sorgula uzun vadede nasıl ki hakaretler anladığım kadarıyla havada ucusuyor bunu hangı kadın aılesıne ya da kendine söyletir evi terk etmen bu noktada doğru karar gıbı duruyor ama boşanma söz konusu olursa eş şahsı bunu kullanabilir bunlar hukuki boyutu. Sen de benim gıbı sağlıklı düşünemiyosun çünkü duygulaırnı uçlarda yaşayan bir adamlasın iyisi çok iyi kötüsü çok kötü. Benm konularıma bak yorumlara bak benden ders al affettikçe arsızlaşan adamlar karsısında affettikçe yıpranan bız kadınlar bunu asla haketmıyoruz. Benm kanaatimce bu şekilde bu evlılık yürümez defalarca şans verip bu hal devam ettiyse tekrar şans vermenin sana zarardan başka getirisi olamaz ama %70 zehır olan bır hayatın varsa düşünecek çokta bısey kalmamış

Lütfen geri adım atayım deme. Kufur, aşağılama ne demek? Bıçak çekmeyi saymak bile istemiyorum. Canını seviyorsan dönme. Ailen arkanda durmasa bile çalış dur kendi ayaklarinin üstünde dönme. Hayat birilerini adam etmek için kendi hayatindan taviz verecek kadar uzun değil.

Başına ne geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…