- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi vayvayvaybe
-
Teşekkür ederim.. annesi de kendi de dünden razı gibi görünüyor hiç üzgün değildi ayrılırken eşim. Hatta kendi eliyle bıraktı terminale. Geri de dönme dedi dönmek istiyormuşum gibi. Ben kendim terk ediyorum istesen de dönmem falan dedim yine haklıymış gibi dünyalar kadar lafı söyledi öyle gönderdi. Bu gidişle en yakın zamanda dava açacağım..
Canım buna ancak bir psikiyatrist karar verebilir bir kaç gün ya da hafta geçince elbet bir yumuşama ya da seni arayıp sorma olacak o arayana kadar sakın arama mesaj vs de atma.O dönüş yaptığı zaman da artık bu ilişkiye olan inancını ve kendini ondan koruyacağına dair olan umudunu kaybettiğini,tedavi olmazsa geri dönüş olmadığını kesin bir dille anlat.Cunki ancak kararliysan bir erkek anlar önce bir kendin kararlı olmalısın.Siddet üzere bir yuva kurmak planların içinde hiç bir zaman olmasın sonra çocuk vs işin içine girince daha beter olur.Psikiyatri ile bir kaç seans sonra belli olur zaten düzelip düzelmeyeceği.Aksi taktirde boş vaatler özürler işe yaramaz bu sefer sürekli annenlere gel git meselesi oyuncağa döner.Bir kere gitmişsin çok iyi düşünmen lazım.Sen de bir danışmana gidebilirsin konuşmak iyi gelecektir yol gösterir.Allah yardımcın olsunİkisi de aslında. Boşanmak düşüncesi, yani bir gün bu noktaya geleceğim düşüncesi hep vardı. Daha dün dedim ben de bu evden bir gün gideceğim diye. Çünkü mutsuzum ağzı açılınca sana şunu yaptım bunu aldım diyor oysaki ikimizde çalışıyoruz aldığımız her şeyi birlikte ödüyoruz, kendi mutluluğumu hiçe sayıp seni mutlu etmeye çalıştım diyor. Ama istediğim maddiyat değildi ki benim hiçbir zaman olmadı. Huzurum olmadıktan sonra saraylarda yaşasam ne fayda. Gözdağı vermek konusuna gelince destek alıp tedavi olacağını bilsem (ki bunu ona hep söylüyordum) Ah keşke.. ama problem çözülür mü ondan emin değilim işte
Ben de bunu anlamıyorum. Kv lerin ne zaman gelinlerden yana olduğunu duydunuz?Daha önceki tartışmalarımızda aradım söyledim. Ama annesi asla toz kondurmuyor erkektir sen sus cevap verme bilmem ne. Hiçbir zaman yanımda olmadı ailesi de bu konuda. O yüzden ben de çektim kendimi kimseye anlatamadığım için bu haldeyim
Kendi annemden pay biçtim herkesi öyle zannettim. Annem ne olursa olsun oğullarını karşısına alır uyarır her şeyi gelir anneme anlatırlar yengelerim. Öyle olur sandımBen de bunu anlamıyorum. Kv lerin ne zaman gelinlerden yana olduğunu duydunuz?
Herkes kendi evladını korur.
Niye annenize değil de kv ye anlatıp medet umarsınız ki?
Sizi bıçaklasa oğlunu değil yine sizi suçlardı kv.
Çok şükür ki manyak da olsa sizi istemiyormuş.Teşekkür ederim.. annesi de kendi de dünden razı gibi görünüyor hiç üzgün değildi ayrılırken eşim. Hatta kendi eliyle bıraktı terminale. Geri de dönme dedi dönmek istiyormuşum gibi. Ben kendim terk ediyorum istesen de dönmem falan dedim yine haklıymış gibi dünyalar kadar lafı söyledi öyle gönderdi. Bu gidişle en yakın zamanda dava açacağım..
Çok teşekkür ederimCanım buna ancak bir psikiyatrist karar verebilir bir kaç gün ya da hafta geçince elbet bir yumuşama ya da seni arayıp sorma olacak o arayana kadar sakın arama mesaj vs de atma.O dönüş yaptığı zaman da artık bu ilişkiye olan inancını ve kendini ondan koruyacağına dair olan umudunu kaybettiğini,tedavi olmazsa geri dönüş olmadığını kesin bir dille anlat.Cunki ancak kararliysan bir erkek anlar önce bir kendin kararlı olmalısın.Siddet üzere bir yuva kurmak planların içinde hiç bir zaman olmasın sonra çocuk vs işin içine girince daha beter olur.Psikiyatri ile bir kaç seans sonra belli olur zaten düzelip düzelmeyeceği.Aksi taktirde boş vaatler özürler işe yaramaz bu sefer sürekli annenlere gel git meselesi oyuncağa döner.Bir kere gitmişsin çok iyi düşünmen lazım.Sen de bir danışmana gidebilirsin konuşmak iyi gelecektir yol gösterir.Allah yardımcın olsun
Madem anneniz o kadar adil, annenize de anlatacaktınız. Anneniz ayrıl der diye anlatmadınız muhtemelen.Kendi annemden pay biçtim herkesi öyle zannettim. Annem ne olursa olsun oğullarını karşısına alır uyarır her şeyi gelir anneme anlatırlar yengelerim. Öyle olur sandım
Ben susmuyorum tartışmalarda hakaret ederken Gül uzatamıyorum ne yazıkki. Hele kendimi geçtim konu ailem olunca saygı falan kalmıyor arada ne söylüyorsa aynısını söylüyorum ama hiçbir cevap bıçakla yürümesine sebep olamaz haklısınız. Bu yüzden o gün de terk ettim o an çaresiz kaldığımdan geri döndüm. Şimdi de gidiyorum bi de üzülüyorum içim soğudukça elimde değil. Ama yaptıklarını da sindiremiyorum
Birbirlerine cephe alıp gergin hissetmelerini istemedimMadem anneniz o kadar adil, annenize de anlatacaktınız. Anneniz ayrıl der diye anlatmadınız muhtemelen.
Eminim öyledir.Birbirlerine cephe alıp gergin hissetmelerini istemedim
Teşekkür ederim çok haklısınızSindirme de zaten, hakaret eden adama gülde uzatma. Böyleleri sabredeni bulunca edepsizliği arttırır.
Hayal ettiklerini bulamadığın için üzül ama 1 yılda gerçekleri gördüğün için de sevin. Ya birde çocuk olsaydı tam anlamıyla bağını koparamayacaktın, iletişim sürecekti mecburen, belkide evladın için savaşa girecektin. Ailen arkanda, başına bela olmadan oda ayrılmayı kabul ediyor, tüm bu yazdıklarım ciddi artılar. Ne korkular yaşayan kadınlar var.
Şimdi sen bundan sonra ki hayatına odaklan, kendin için bir şeyler yap. O eski dertsiz tasasız, ailenin en kıymetlisi olduğun günlerine döneceksin. Ve hayatını istediğin gibi şekillendirmek için imkan ve bilince sahipsin artık. Eğitimin ne durumda bilmiyorum ama eksik bir şey varsa tamamla, sana göre yeterliyse kariyer yap, güçlen. Zaten sonrasında bırak üzülmeyi böyle bir adama kaç gömlek üstte olduğunu fark edeceksin, nasıl evlendiğine hayret edeceksin. Hakkında hayırlısı olsun.
Bir saniye bile düşünmeden kaçın kurtulun bu adamdan. Seviyorumlara, güllere kanmayın sakın. Unutmayın tüm kadın cinayetleri hayatlarındaki erkek onları çok sevdiği(!) için olmuştur.sinirden bıçakla üzerime yürüdü.
Bı kere evden ayrılmakla yanlış mı yaptın doğru mu bilemem ama sağlıksız hastalıklı bir duyguyla karşı karşıyasın burda birçok yorum yapıp konulara bakıyorum maşallah hepsi benm evliliğimde varmış hepinizi o yuzden cok ıyı anlıyorum şükür boşandık. Gelelim sana başka çare yoksa yıne hayatı bır tehlike görmüşsen Kı bıcak olayını yazmasan detayları sorgula uzun vadede nasıl ki hakaretler anladığım kadarıyla havada ucusuyor bunu hangı kadın aılesıne ya da kendine söyletir evi terk etmen bu noktada doğru karar gıbı duruyor ama boşanma söz konusu olursa eş şahsı bunu kullanabilir bunlar hukuki boyutu. Sen de benim gıbı sağlıklı düşünemiyosun çünkü duygulaırnı uçlarda yaşayan bir adamlasın iyisi çok iyi kötüsü çok kötü. Benm konularıma bak yorumlara bak benden ders al affettikçe arsızlaşan adamlar karsısında affettikçe yıpranan bız kadınlar bunu asla haketmıyoruz. Benm kanaatimce bu şekilde bu evlılık yürümez defalarca şans verip bu hal devam ettiyse tekrar şans vermenin sana zarardan başka getirisi olamaz ama %70 zehır olan bır hayatın varsa düşünecek çokta bısey kalmamışMerhabalar. Ailemden başka anlatacak kimsem olmadığı için ve objektif yorum duymak istediğim için buraya yazıyorum. Eşimle 1 yıldır evliyiz. %30 güllük gülistanlık geri kalanı zehir gibi geçti. Öncesinde de 4 yıllık mazimiz var. Neden zehir gibiydi anlatayım. Eşimi çok seviyor(d)um ama sonu gelmeyen bitmek bilmeyen tartışmalardan dolayı artık sevgimi sorgular oldum. Maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok. Tek sıkıntı ani parlamaları, sinirlenince gözünün dönüp ağzına gelen hakaretleri saydırması. Hiç yapmamıştı daha 2 hafta önce sinirinin şiddeti yüksek bir raddeye ulaştı sinirden bıçakla üzerime yürüdü. Yaşadığımız ve korktuğum en kritik nokta buydu. Her tartışma sonrası olduğu gibi özürler diledi güller aldi kendini affettirmeye çalıştı, çok sever sevdiğini hissettirir ama sevgi bu mu? O tartışma anında ettiği hakaretleri küfürleri aileme yaptığı aşağılamaları duymayayım yeter ki sevmesin diyecek noktaya geldim. En son yine benzer bir tartışma yaşadık ve evden valizimi toplayıp ayrıldım aileme gidiyorum. Sizlere danışmak istedim bu tarz şeyler affedilir yenilir yutulur cinsten şeyler mi? Fikir alacak biri olmadığından çevremde, sürekli internetten bakıyorum benzer şeyler yaşayan var mi diye. Her evliliğin şartları farklıdır kıyaslanmaz biliyorum ama çok daha kötü şeyler yaşayanlar da Var biliyorum. Anneme de söyledim dün ilk kez bıçak mevzusunu. Yanlış mi yaptım Söylemekle, evden ayrılmakla bana bir akıl verin ne olur
Başına ne geldiDaha ust seviyeden benzer durumlarla karsilasmis, gecenin bir yarisi ambulans ve polisler esliginde turlu hadiselerden sonra aile evine donmus bir kisi olarak soyluyorum ki bu insanla guzel bir hayat yasanmaz. Her an acaba sinirlenecek mi? Bana zarar verecek mi? Bu kez ne yapacak? vb. korkularla, endiselerle evlilik hayati olur mu bir dusunun derim. Affettikce bir dahaki sefere dozunu arttiriyordu benim es kisisi. Tedavi vs. de ise yaramadi. Neden mi? Cunku bu, erkeklerin isine geliyor, istedigi gibi hakaret, kufur ediyor, yeri geliyor siddet uyguluyor, yeri geliyor o kufur ettigi kadindan cinsellik istiyor, butun istediklerini o ruhsal dengesizligi icinde bir kurban (es) bularak yapiyor.
Karakter asla degismez, hep ayni kalacaktir. Sadece bunu hatirlayin. Gecmis olsun.
Tadsiz ve sevimsiz oldugu icin uzatmadim acikcasi. Ama ne gelmedi ki..Başına ne geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?