İnanamıyorum ya çok ilginç gerçekten çok ilgiliymiş eşiniz mantıklı bir açıklama yapmadı mı pekiSinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
Yok ben eve geldim aldim kizimi buyugu kresten almaya gittim.eve dondugumde oda kapidaydi ise gitmek.icinİnanamıyorum ya çok ilginç gerçekten çok ilgiliymiş eşiniz mantıklı bir açıklama yapmadı mı peki
Hala agliyo zaten ara araYuh yani. Pek aç değildi diyorsunuz ama açıkmıştır. Ayrıca korkar çocuk ya kıyamam. Kim bilir ne sandı ne düşündü. Yazık çocuğa. Sorumuzluk. Ben olsam küçük kıyamet kopardı o kadar net.
Hic cikti gitti ise 2 saat sonra gelicek ama ya gecistircek yada bilmiyorum konusmak gormek.bile icimden gelmiyosize ne gibi bi aciklama yapti
Kapıda konuşmadınız mı orayı anlamadım ben arardım kıyameti de koparırdım görmesem bile bir daha da asla emanet etmezdim çocuklarınızı ayırmayın bence yanınızdan daha kötü birşey olabilirdi.Yok ben eve geldim aldim kizimi buyugu kresten almaya gittim.eve dondugumde oda kapidaydi ise gitmek.icin
Gece 11de isten geliyo ama bu onu hakli cikarmaz beni yeri geliyo 3 saat uykuyla kosuyorum.her iseÖlüm uykusuna mı yattın be adam.
Yazık yavrum neler düşündü kimbilir ufacık dünyasında...
İnşallah birdaha olmaz , sorumluluklarını bilmeyen insanla yaşamak çok zor olsa gerek
yok firsat olmadiKapıda konuşmadınız mı orayı anlamadım ben arardım kıyameti de koparırdım görmesem bile bir daha da asla emanet etmezdim çocuklarınızı ayırmayın bence yanınızdan daha kötü birşey olabilirdi.
Kalksa bile hala odanin kapisi.kapali kizimda biraktigim yerde yatagin sag tarafindaydiOha arada kalkmıştır belki yasordunuz mu eşinize
Anlıyorum nasıl bir kurs yanınızda götüremez misiniz ben götürüyordum küçük olduğu için pek sorun olmamıştı.Babasına bırakmayın da aman.yok firsat olmadi
Bi sogudum.hic arayasim yok eve gelsin.bile istemiyorum
Malesef gittigim yere goturemiyorum.yaptigim zorunlu bi kurs ama rapor almayi dusunuyorum bakicak kimse yok baska
yurtdisindayiz zorunlu is bulma kursu cocuk goturemem. Kursada gitmezsem issizlik maasimi.kesicekler bilmiyorum nabicamAnlıyorum nasıl bir kurs yanınızda götüremez misiniz ben götürüyordum küçük olduğu için pek sorun olmamıştı.Babasına bırakmayın da aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?