Baba olmayi beceremeyen koca

Tum yorumlari okudum kimi konu sahibini haksiz bulup yerden yere vurmus ama ben o adamin cocuga goz ucuyla bakmak disinda birsey yapmadigina eminim.
Kizim 19 aylik sabah belli saatte kalkar babasi asla uyanmaz, uyansada gozunu acar bakar o kadar ben evde isem kalkar alirim onu alt degisimi ust bas degisimi kalvalti vs ilgilenirim beyfendi iyur ancak dogdugundan beri bir gun babaya teslim edip gitmemisimdir , asla da gitmem cunku hep yorgun hep bir miskin modda oynar arada ama fazlasini yapmaz, yaptigindada yer lafi gonulsuzce yapar. O nedenle ben kizimi biraksam esime benzer bir goruntu ile karsilasirim buna eminim. Ama oldu da mecbur kaldim biraktim ve boyle bir manzarayla karsilastim fena haslarim esimi bu kesin.

Hayır gayet de doğru bir ilişki kurdum çalısan bir kadın olduğum için kızım ve ben birbirimizi özlüyoruz iş dışında onu asla mecbur olmadıkça bırakmıyorum beraber vakit geçiriyoruz çünkü henüz cok küçük.

Biz bebek sahibi olmak icin nasil ugrasiyoruz olmuyor... hayaller kuruyoruz soyle yapariz bilmem ne... imrenerek bakiyiruz cocuk sahibi ciftlere ne sanslilar diyoruz... sizinkide bulmus bunuyor.. hayat iste nankor bi esiniz varmis.. Allah akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…