Kalksa bile hala odanin kapisi.kapali kizimda biraktigim yerde yatagin sag tarafindaydi
Geçici olarak oyun grubuna verin o zaman en mantıklısı o benceyurtdisindayiz zorunlu is bulma kursu cocuk goturemem. Kursada gitmezsem issizlik maasimi.kesicekler bilmiyorum nabicam
Evet aynen öyle... Tek başımıza yapmıyoruz o çocukları , herşeye anneler koşamaz ki malesef...Gece 11de isten geliyo ama bu onu hakli cikarmaz beni yeri geliyo 3 saat uykuyla kosuyorum.her ise
Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
Haftada iki gun gidiyor ama maddi olarak bu bile zorluyo elim kolum baglandi sankiGeçici olarak oyun grubuna verin o zaman en mantıklısı o bence
Kalksa bile hala odanin kapisi.kapali kizimda biraktigim yerde yatagin sag tarafindaydi
Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...
Aynı şeyi yapıo olmanız..büyütsün sonra gidip çalışsın dedim. Sonuçta neler okuyup neler izliyoruz.. sorumsuzluğun dik alası... sırf eve 3kurus fazla girsin diye çocuğu sorumsuz babaya emanet etmek akıl karı mı acaba... Herkes sizinle aynı düşünce de olmak zorunda değil..Üf eleştirmek için eleştirmeyin insanları ya ..
Erkek sonuçta ne alaka,çocuğu yapmayı biliyor ama ..
Oturun evinizde çocuğunuzu büyütün nsıl bi zihniyet..
İşte bu yüzden bi adım ileri gidemiyoruz biz.
Bunu bide hemcinsimiz söylüyor cok yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?