Baba olmayi beceremeyen koca

O değil de 1.5 yaşında çocuk ortalığı nasıl ayağa kaldırmamış
Ne vicdansız adam günah yahu sabiye o ladar saat ıslak bezin içinde bir de aç.
Pess

Kıyamam minnoşa nasıl korkmuştur.Maşallah yine de sakin bir bebek galiba.İnsan bir gözünü açıp yoklamaz mı ayol çocuğunu.Şaştım kaldım.

Bu konuyu mutlaka konuş eşinle.Böyle sorumsuzluk olmaz.İçimden gelmiyor deme.Tekrarlanmaması için ne gerekiyorsa yapmalısın.

5.5 saatte koca insan acıkıyor. Sütle çocuk doyar mı ya? Hiç mi ağlamamış çocuk? Hiç mi rahatsız olmamış kocanız? Napmış o kadar saat oyuncal yok gidicek yer yok? Gerçekten içim acıdı.

Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...

valla pes doğrusu.
eşimle çok büyük tartışıp küs olmamıza rağmen dün bütün gece hiç susmadan ağlayan bebeğimize hep o baktı neredeyse. adamın karnına kramplar giriyor çocuk aç olunca falan. böyle bir durumda ne yapsanız haklısınız bana göre.

Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...

Üf eleştirmek için eleştirmeyin insanları ya ..
Erkek sonuçta ne alaka,çocuğu yapmayı biliyor ama ..
Oturun evinizde çocuğunuzu büyütün nsıl bi zihniyet..
İşte bu yüzden bi adım ileri gidemiyoruz biz.
Bunu bide hemcinsimiz söylüyor cok yazık..

Çocuk sesini çıkarmamışsa belki bir sorun yok sanmıştır sizi görünce de özlediğinden ağlamıştır. Babası sonuçta birşey olsa ağlasa bakardı diye düşünüyorum. Ağlamadığı için de acıkmadı sanmıştır bizim gibi düşünmüyorlar herşeyi sonuçta. Siz de çıkarken süt vermişsiniz. Keşke imkanınız olsa da 5.5 saat çocuğunuzu babasıyla da olsa bırakmasanız. Eşinize çocuğunuzun babasına bu kadar acımasız gözle bakıyorsanız neden evlisiniz? Güvenmiyorsanız ayrılın yani.

Bence oturun evinizde bakın yavrunuza.
Baba böyle yaparsa elalem ne yapmaz diye düşündüm şimdi, üzüldüm.

Çok sorumsuzca.
Sabrınıza da şaşırdım.
Ben olsam çok tepki verirdim eşime.
Haklısınız görmek istememekle ama tepkinizi koyun. Bu saçma durumun bir açıklamasını yapsın bakalım, varsa...

Aynı şeyi yapıo olmanız..büyütsün sonra gidip çalışsın dedim. Sonuçta neler okuyup neler izliyoruz.. sorumsuzluğun dik alası... sırf eve 3kurus fazla girsin diye çocuğu sorumsuz babaya emanet etmek akıl karı mı acaba... Herkes sizinle aynı düşünce de olmak zorunda değil..

ayy yazık ne korkmuştur. maşallah diyeyim ne sakin çocuğunuz varmış, benimki gözünü oyar yine uyandırır babasını. gitmeden önce ne yapması gerektiğini anlatın adama telefonunu açıp alarm falan kurun. bu erkekler hep mal ya illa tek tek anlatmak gerekiyor kendi başlarına düşünemiyorlar hiçbirşeyi.

Yemin ederim o evi basina yikardim, ay sinirden elim ayagim titredi ya. Ne bicim insanmis esin baba olmayi gectim. Ay benim esim yapsa bilemiyorum bilemiyorum...

Kizina bravo dogrusu iyi uyutmus babasini benimki olsa o uyku firsatini vermezdi.

Bidahki sefere yinede dikkatli olmali 1.5 yad daha cok kucuk basina her an hersey gelebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…