Baba olmayi beceremeyen koca

Aaaa olur mu? Erkek cocugu yapar cekilir, ne alaka cocuk bakmak filan? Erkek adamliga sigmaz bi kere. Ay bazi kadinlarin yazdigina ironi yaparken bile midem bulaniyor ama insanlar bunlari dusunup kaniksiyor bi de ilginc yani

Ben o adama dünyaya dar ederdim, böyle bir vicdansızlık yok ama eşiniz bir şeyler kullanıyor gibi geldi zira 5 saat bir çocuğa bakmayıp onun sesini duymamak mümkün değil.

Ohaa

Aaaa olur mu? Erkek cocugu yapar cekilir, ne alaka cocuk bakmak filan? Erkek adamliga sigmaz bi kere. Ay bazi kadinlarin yazdigina ironi yaparken bile midem bulaniyor ama insanlar bunlari dusunup kaniksiyor bi de ilginc yani
Laf sokacaksaniz ben burdayım hanımefendi.. bende bazen babasına bırakıp çıkıyorum çocuğumu 2yasina girmek üzere. Uykudaysa eşim kırk kere söylüyorum gözün kulağın çocuğun ustunde olsun diye... Lafı başka yerlere cekipte polemik yaratmaya çalışmayın lutfenn.

Bir büyük çocuğunuz daha var sanırım bunca zaman öğrenemediniz mi kocanızın huyunu?Her erkek babalık duygusu barındırmıyor ne yazık ki Birdaha emanet etmeyin bari yazık çocuğa

Benim eşim bebeğimize o şekilde bakacak,
Onu cümle aleme rezil eder suratına tükürürüm.
Yazık ya düşen her gözyaşına kurban ederim beeee.
Sinirden elim ayağım boşaldı!!!

Bosanmak bu kadar kolay olmamali diye dusunuyorum. Cocuk belli ki aglamamis sizlanmamis, adam da karni tok altı pak sanmistir. Erkekler cocugu sadece aglayinca bir seyler istiyor saniyor galiba. Tavrinizi koyun ama fazla buyutmeyin derim. Sonucta ayni odadalarmis, babasi terk edip gitmemis. Siz de dondugumde cocugu ayni yer de buldum demissiniz. Bu kadar sinirlenip yipratmayin kendinizi.

Tamam yüzüne bakmadın, kontrol bile etmedin, hatta bezini de değiştirmedin ama karnı açtır ya

Gece gece üzüldüm ben bu işe

Ya agzina bisey alip yutmaya calissa?Aniden atesi cikip havale gecirse?Kucucuk cocuk bu ya 5 saat orada oylece babasinin uyanmaasini beklemis kiyamam ya icim sizladi gercekten.Ne olursa olsun kalkip yavrusuna bakacak doyuracak.Tahmin ediyorum ki sonra tv yi acar cocugi oturtur karsisina kendisi de uyur koltukta aman yarabbi...sakin ona emanet etmeyin yavrunuzu.Mecbur saniz da telini sarj edin acin yanina koyun sık sık arayin kontrol edin

Eminsin degilmi konu sahibi hiç kalkmadigina. Yani durmaz bir bebek okadar saat ayni yerde.
Belki kalkti tekrar yatti olamaz mi?
Esinle konuştun mu?
T Terlik93

Olayı bir ben mi anlamadım da “eee ne var bunda?”dedim acaba? Siz sabah 7 de evden çıkarken bebeğinizi babasının yanına yatırdınız. 5.5 saat sonra döndüğünüzde hala uyuyorlardı doğru mu? Baba kız uyumuşlar mı? Yani siz döndüğünüzde eşiniz nerdeydi? Çocuğunuz uyanık mıydı? Sanırım ben olayı anlamadım. Çünkü beraber uyudularsa bunda bişey yok. Benim kızım 2,5 aylık bazen 4 saat uyuyor. Sizinki daha büyük 5,5 saat uyumuş olabilir.

Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...
erkek sonuçta? şaka mısınız ya? kadın tek başına mı yaptı o çocuğu, babasınım evinden mi geldi o çocuk? ne beklentisi yahu babası değil mi tabii ki bakacak, kaldı ki kadın gitmek zorundaymış sanki keyfinden güle oynaya bırakmış. sırf eleştirmiş olmak için bu kadar kasmayın ya.

Ben o adama dünyaya dar ederdim, böyle bir vicdansızlık yok ama eşiniz bir şeyler kullanıyor gibi geldi zira 5 saat bir çocuğa bakmayıp onun sesini duymamak mümkün değil.
Bencede sesini duymaması bakmaması mümkün degil ya. Konu sahibi hiç konuşmadım diyor belki onun düşündüğü gibi degildi durum bilemiyorum babası sonuçta aglasa kıyamaz.

Eminsin degilmi konu sahibi hiç kalkmadigina. Yani durmaz bir bebek okadar saat ayni yerde.
Belki kalkti tekrar yatti olamaz mi?
Esinle konuştun mu?
T Terlik93

ben de böyle düşünüyorum

yani aç olsa veya altına yapsa bebek zaten asla uyutmaz.

1,5 yaşındaki bebeğin altı da yenidoğan gibi sık değiştirilmez. Normal o kadar saat değiştirilmemesi.
yemek de ağlamadıysa vermemiştir, ki bence o kadar saat durmayacağı için bir şeyler illa ki yedirmiştir.

Konu sahibi eşinizle hiç mi konuşmadınız, celallenip kızmadan bir ne yapmışlar öğrenseydiniz.
Çocuğunuzun sizi görünce ağlamasını da hemen kötüye yormayın, hep siz ilgileniyorsanız gidişiniz üzmüş olabilir.
Sizi özlemiş olabilir.
Akşam eşim geldiğinde çocukların eşime bir koşuşları var, görseniz analarından nefret ediyorlar sanırsınız :)

Bence abartmissiniz ya.Sabah saatlerinden bahsediyosunuz uyumuslardir birlikte 1,5 yaşında çocuğun 5,5 saat yerinde sabit kalması olasi değil yani.Sizin esinize hinciniz var da onu çıkarıyorsunuz sanırım düzgünce konuşun buraya konu acmak yerine

Konudan ben mi bir şey anlamadım diye kendimi sorguluyorum. 1.5 yaşındaki bebek hiç tepki vermeden o kadar saat sabit duramaz. Geldiğinizde uyuyor muydu bebeğiniz bilmiyorum ama uyanık olsa bile belki yeni uyanmıştır. Eşinizle konusmadiginiza göre nereden biliyorsunuz saatlerce uyanık olduğunu? Belki uyuyordu bebeğiniz de.

Tuhafsiniz ne diyeyim. Nasıl sormadiniz bu ayrıntıları esinize anlamadım ki.

1,5 yaşındaki çocuk sabah 7 kalkınca 5 saat babasınj. Yanında bence yatmaz.. Benim oğlum 22 aylık sabah uyandıgında bir daha uyumaz tabi her cocuk boyle olcak değil ama bilemediö bazı arkdaşlar belki uyumuştur diye yazdığından. Oyle yazdım .. Sizindd bu kdar sinirlenmenizi eşinizin huyunu bilmenize baglıyorum cocukla ilgilenmedigini karnını doyurmadığını ve uykusundan hiç kalkmamkş olmasına... iyiki cocugun başına bir şey gelmemiş daha kötü bir manzarayla karşılaşabilirdiniz ..

16 aylık kızım var imkansız 5 saat sabit dursun ağlar zırlar beşiğinden kendi çıkar gözümü oyar uyandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…