Aaaa olur mu? Erkek cocugu yapar cekilir, ne alaka cocuk bakmak filan? Erkek adamliga sigmaz bi kere.Üf eleştirmek için eleştirmeyin insanları ya ..
Erkek sonuçta ne alaka,çocuğu yapmayı biliyor ama ..
Oturun evinizde çocuğunuzu büyütün nsıl bi zihniyet..
İşte bu yüzden bi adım ileri gidemiyoruz biz.
Bunu bide hemcinsimiz söylüyor cok yazık..
OhaaSinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
Laf sokacaksaniz ben burdayım hanımefendi.. bende bazen babasına bırakıp çıkıyorum çocuğumu 2yasina girmek üzere. Uykudaysa eşim kırk kere söylüyorum gözün kulağın çocuğun ustunde olsun diye... Lafı başka yerlere cekipte polemik yaratmaya çalışmayın lutfenn.Aaaa olur mu? Erkek cocugu yapar cekilir, ne alaka cocuk bakmak filan? Erkek adamliga sigmaz bi kere.Ay bazi kadinlarin yazdigina ironi yaparken bile midem bulaniyor ama insanlar bunlari dusunup kaniksiyor bi de ilginc yani
Olayı bir ben mi anlamadım da “eee ne var bunda?”dedim acaba? Siz sabah 7 de evden çıkarken bebeğinizi babasının yanına yatırdınız. 5.5 saat sonra döndüğünüzde hala uyuyorlardı doğru mu? Baba kız uyumuşlar mı? Yani siz döndüğünüzde eşiniz nerdeydi? Çocuğunuz uyanık mıydı? Sanırım ben olayı anlamadım. Çünkü beraber uyudularsa bunda bişey yok. Benim kızım 2,5 aylık bazen 4 saat uyuyor. Sizinki daha büyük 5,5 saat uyumuş olabilir.Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
erkek sonuçta? şaka mısınız ya? kadın tek başına mı yaptı o çocuğu, babasınım evinden mi geldi o çocuk? ne beklentisi yahu babası değil mi tabii ki bakacak, kaldı ki kadın gitmek zorundaymış sanki keyfinden güle oynaya bırakmış. sırf eleştirmiş olmak için bu kadar kasmayın ya.Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...
Bencede sesini duymaması bakmaması mümkün degil ya. Konu sahibi hiç konuşmadım diyor belki onun düşündüğü gibi degildi durum bilemiyorum babası sonuçta aglasa kıyamaz.Ben o adama dünyaya dar ederdim, böyle bir vicdansızlık yok ama eşiniz bir şeyler kullanıyor gibi geldi zira 5 saat bir çocuğa bakmayıp onun sesini duymamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?