Esiniz cok rahatmis gercekten ne deseniz haklisiniz.Benimde 17aylik kizim var dusunuyorumda esim boyle davransa kiyameti koparirim abartmiyorum.Ben bes dakika bile gozumden ayirmazken onun boyle dusuncesizce davranmasini kabul edemem.Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
Canim korkmustur belkide kiyamam ,konu cocuk oldumu esime karsi bile gozum doner benimde.Hala agliyo zaten ara ara
Eminim benim eşim de aynısını yapar. Ama ben asla baba olmaya layık değil diyemem. Uykusu cok ağır, sabah işe bile tekme tokat atmadan asla uyanmiyor. Doğumuma günler kaldı, hepimizin yaşadığı stresi yaşıyorum. Bazen ağlıyorum, bazen ağrım oluyor inliyorum, sabahlara kadar istifra ediyorum. Asla uyanmiyor. Uyandirmaya çalışınca da uyanmiyor. Erkeklerden bir anne sorumluluğu ve bilinci beklemek yanlış olur diye düşünüyorumgece 3te adam uykusunun en derinindeyken, yanına çocuk yatırdım deyip giderseniz, o çocuk tabii ki düşer. Dusurmeyecek erkek tanımıyorum malesef
Sitemlerinizde o kadar haklisiniz ki cocuga bir sey olsa pismanlik bosa olurdu.Bağlanacağımı biliyorum ama soylemeden duramayacağım. Ister kız ister soylediklerimden sonra kendini elestir farketmez. Konu çocuklar olunca çıldırıyorum. Bütün suçlu sensin. Böyle bir adamdan 2. Cocugu hangi düşünce ve vicdanla yaptın?
O yavrunun ne suçu var ya ne günahı var da sizin gibi 1 adım ilerisini düşünemeyen yada düşünmek istemeyen bencil aileleri var. Deli olacam adam kumar oynuyor diyorsun sürekli is değiştiriyor diyorsun. Ne olduğu belli bu adamın dimi.....
Hic 2. Cocugu yaparken düşünmedin mi endişelenmedin mi ya kumar yüzünden borçları olurda bakamazsak???? Ya sürekli is değiştiriyor diye bir gün is bulamaz da işsiz kalırsa? Ya bu ve bunun gibi sebepler yüzünden boşanırsam? Bir kıyafet alırken bile düşünüyor insan bir çocuk yaparken insan düşünmez mi, düşünmediniz mi? Bu kadar basit mi?
Bıktım çocuklarla ilgili bu tarz seyler okumaktan haberlerde izlemekten. Televizyon, telefon bakmasak konu komşudan duyuyoruz. Azıcık beyninizle düşünün bir şeyler yaparken. Yazık yavrum ne kadar korkmuştur. Seni anlıyorum kim bilir ne kadar üzüldün. Ama cok da kızdım. O meleği bir daha o adama bırakma. Baska da cocuk yapma.
Ayrıca o adamla ilgili söyleyecek birseyim yok. Zira insan yerine koyup da eleştiri bile yapılamaz. Tamamen sana muhtaç ve melek kadar masum bebeklere bu şekilde davranan herkes icin düşüncem budur. Vallaha delirttiniz haa uyaninca kızıma sımsıkı sarılacam.
Sitemlerinizde o kadar haklisiniz ki cocuga bir sey olsa pismanlik bosa olurdu.
Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Gitmeden sütünü vermistim. Pek ac degildi ama yinede icim parcalandi
Hic cikti gitti ise 2 saat sonra gelicek ama ya gecistircek yada bilmiyorum konusmak gormek.bile icimden gelmiyo
Var var bir cins bende var bebeler ağlasın benden önce kalkar hasta olsunlar uyuyamaz bazen iyi oluyo bazen çok zor oluyo ne biliyim yokmu bunun ortasıEminim benim eşim de aynısını yapar. Ama ben asla baba olmaya layık değil diyemem. Uykusu cok ağır, sabah işe bile tekme tokat atmadan asla uyanmiyor. Doğumuma günler kaldı, hepimizin yaşadığı stresi yaşıyorum. Bazen ağlıyorum, bazen ağrım oluyor inliyorum, sabahlara kadar istifra ediyorum. Asla uyanmiyor. Uyandirmaya çalışınca da uyanmiyor. Erkeklerden bir anne sorumluluğu ve bilinci beklemek yanlış olur diye düşünüyorumgece 3te adam uykusunun en derinindeyken, yanına çocuk yatırdım deyip giderseniz, o çocuk tabii ki düşer. Dusurmeyecek erkek tanımıyorum malesef
Kizim sabah uyanikti.
Esim kalkmis olsaydi mutlaka telefonunu acardi
Isten sonra gec geldi
Dedigi ise bakmicakmis istemiyomus calismiyomisum ben
Tabi onun kumarina para yetistirmemek.icin calismiyorum kaldiki 5 saat cocuga bakmayan 9 10 saat nasil bakicak yeri geldiginde iki cocuga?
Gider hep gelirden fazla hep onun borclari.harcamalari kendime aldigim hic bisey yok ozel harcamam yok daha bu sene bi bot alamadim.kendime
Kurs keyfede degil zorunlu malesef ama yarin rapor alicam
Eminim benim eşim de aynısını yapar. Ama ben asla baba olmaya layık değil diyemem. Uykusu cok ağır, sabah işe bile tekme tokat atmadan asla uyanmiyor. Doğumuma günler kaldı, hepimizin yaşadığı stresi yaşıyorum. Bazen ağlıyorum, bazen ağrım oluyor inliyorum, sabahlara kadar istifra ediyorum. Asla uyanmiyor. Uyandirmaya çalışınca da uyanmiyor. Erkeklerden bir anne sorumluluğu ve bilinci beklemek yanlış olur diye düşünüyorumgece 3te adam uykusunun en derinindeyken, yanına çocuk yatırdım deyip giderseniz, o çocuk tabii ki düşer. Dusurmeyecek erkek tanımıyorum malesef
Öncelikle kinamadim :) tabii ki babasina emanet edemeyeceksek kime edeceğiz. Ama herkes kendi kocasini tanır, kapasitesini bilir. Ben kendi adima konusuyorum, gece yanından beni kacirsalar bu adam u yan maz. Şimdi ben bu adama, uyku arasında çocuk emanet edersem, bu benim suçum olur. Bakın siz de ne diyorsunuz, çocuğumu bıraktığımda yedirecegi yemek hazırdır, o kadarini yapamaz. Bir başkası için bu çok saçma olabilir, yedirecegi yemeği bir anne kadar iyi yapan babalar da vardir elbette bir yerlerde. Siz yemek yapamadığını bilirsiniz ve yapıp bırakırsanız. Ben uyanmayacagini bilirim ve uyurken ona çocuk emanet etmem. Anlatabildim mi bilmiyorum.Ben de burada ki "kadını erkeğe bebek emanet edilir mi diye kınayan" yorumları görünce" benim kocam ne acaba?" diyorum. Dünyalı değil mi yoksa?
Adamla aynı zaman dilimlerinde evdeyiz çalıştığımız için bazen "bana bırak git gez biraz" diye ısrar ediyor. Çok iyi bakacağımdan da adım gibi eminim.. Tabi yiyeceği yemekleri hazırdır. O kadarını yapamaz.. Dışarıda işim uzun sürerse yoklama çekerim sadece altına bak pişmesin, yemeğini yedi mi? diye anne yüreği sonuçta :)
Ben deLargeGemini gibi çok geceler dürtmüşümdür lavaboya gidiyorum diye önüne yastığımı koyarım sadece. Ama 15 aylık bebeğe yastık işler mi? Adam ekstra önlem alıyor neredeyse bir kaç dakika. Ben çocuk yanımda uyurken hafif uykuma güvenip önlem almam adam bana güvenmeyip yerlere yastık diziyor :)
Kusura bakmayın ama babası kadar sizi de hatalı buldum benim de kızım 20 aylık zorunlu zamanlar dısında hiç kimseye bırakıp gidemem kızımı kursu falan gectim iş dısındaki zamanlarda tuvalete bile göndermiyo cocuk beni özlediği için kusura bakmayın da kursunuza 1 sene sonra gitseniz bişey mi eksilir ayrıca kocanızın tavrı da igrenç.
Gece 11de isten geliyo ama bu onu hakli cikarmaz beni yeri geliyo 3 saat uykuyla kosuyorum.her ise
O nasıl insan o insan mı Allah’ım yavrum aç susuz kalmış kıyamam ben ona kocam böyle yapsa mahvederımSinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Cocugumu yanliz birakmis
Öfkeyle kalkakıp zararla oturmayın canım .bi adam baba olmayı bilmiyor diye onu boşayacagınız anlamına gelmez herkesin eksikleri vardır ve erkekler kadınlar gibi degildir anne olmak farklıdır ki cennet de annelerin ayakları altındadır . Siz tartısıp kavga bilr etseniz eşinizin düzelecegi yoksa düzelmez. Keske size yardımcı olabilse ama her erkek malesef çocuk bakmayı beceremezSinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Cocugumu yanliz birakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?