Baba olmayi beceremeyen koca

Kizim sabah uyanikti.
Esim kalkmis olsaydi mutlaka telefonunu acardi
Isten sonra gec geldi
Dedigi ise bakmicakmis istemiyomus calismiyomisum ben
Tabi onun kumarina para yetistirmemek.icin calismiyorum kaldiki 5 saat cocuga bakmayan 9 10 saat nasil bakicak yeri geldiginde iki cocuga?
Gider hep gelirden fazla hep onun borclari.harcamalari kendime aldigim hic bisey yok ozel harcamam yok daha bu sene bi bot alamadim.kendime

Kurs keyfede degil zorunlu malesef ama yarin rapor alicam

Hııım yani bakmamış 5 saat, ne vicdansız insanlar var. Pekiyi sen neden çekiyorsun böyle bir adami? Allah yardimcin olsun.

aynı öküz babadan kardeşim de de vardı, bu şekilde güya bakan,
evlat değil, kedi bile emanet edilmeyecek cinsten,
aynı kardeşim ne zaman bir saat bile emanet etmeye kalksa
telefonları açmaz dı, meğer kanepe de uyuyormuş, her seferinde
bu yaz boşanma davası açtı kardeşim, boşanacak,
o bakmayan adi, sırf inat olsun diye, görme hakkı var ya bunların..
ayda iki hafta sonu alıyor çocuğu , evladımız şimdi 8 yaşında ama
her aldığında sinirden ölüyoruz,
çocuğa baktığı falan yok ta, mahkemeyi bekliyoruz, beyfendinin
yasal hakkı varmış, bunları görse hakim nasıl babalık yaptığını
bir dk bile emanet etmez,

heh tamam aynı kumar da vardı bizimkinde , aynı bahaneler

Konuştun mu eşinle ne dedi?
Evet dedigi aynen soyle
Biz onunla uyuduk (ki kizim en fazla 1 saat daha uyumustur korktugu belli)
Yarin birakma.bakmicam istemiyorum calisirsan bakarim dedi 5 saat bakamayan adam 10 saat yeri geldiginde iki cocuga nasil bakicak acaba
Uygun is varda ben calismiyorum sanki
Calissamda ne fayda onun kumarina yetmez gelirim gider hep gelirden fazla benim hic bi ozel harcamam yok halaa daha kendime.bi bot alamadim
Sakinlesemiyorum biturlu

Esin çalişmiyormu?
Nasil bakacak oda işte olursa?

Esin çalişmiyormu?
Nasil bakacak oda işte olursa?
Calisiyo 4 vardiya yani mesela 2 gun sabah gidyo 2 de gelio 3 gun gece gidiyo sabah feliyo 1 gun oglen gidiyo aksam geliyo
Hic belli olmuyo yani nasil olucak cocuklar deyincede cevabi yok
Ki 4 yil icinde 15, is degistirdi surekli 2 hafta ords 2 ay burda calisti bi is yerinde en fazla calismisligi 6 ay. Toplamda iki yil kadar issizdi
bu son is yerimde 4 aydir calisiyo

Kalksa bile hala odanin kapisi.kapali kizimda biraktigim yerde yatagin sag tarafindaydi
ya düşseydi
şimdi ben anlamadım eşinizin yanına koyduysanız bile çocuk uyandırır bir şekilde temas edebilecek yerdeyse
benim kızlar 1,5 yaşındayken imkan yok öyle sabit oturmazlar ya vururlar kenarında kim varsa (ben babası)
ya da ağlarlar duymamak imkansız olur

sakinleşme zaten el kadar beben varken kumar oynayan, 5 saat kılını dahi kıpırdatmadan bebenin yanında bostan korkuluğu gibi dikilen adamdan ne baba ne koca olmuş, ne de ümit var..

canm sen bence hiç zaman harcamadan bi avukata boşanma dilekçeni ver yoksa çocukların da sende zarar göreceksiniz

Ay ben yokken köpeği tasmasız bahçeye saldı diye adama demediğimi bırakmadım, Böyle yapsa heralde parçasını bulamazlar.

Kurs zorunlu bi kurs yoksa issizlik maasimi kesicekler yani.hic gelirim olmicak
[QKusura bakmayın bilmiyordumhobi kursu zannetmiştim eşinize daha cok kızdım şimdi.UOTE="Terlik93, post: 53410758, member: 859136"]Kurs zorunlu bi kurs yoksa issizlik maasimi kesicekler yani.hic gelirim olmicak[/QUOTE]

suç tamamen sizde bence. uyuyan birinin yanına mendil bırakır gibi çocuk mu bırakılır.
her detayı kontrol etmek zorundasınız. telefonunu açacaksınız çıkmadan, kocanızı uyandırıp yapması gerekenleri tembih edeceksiniz ya da kocanıza bu konuda güvenemiyorsanız başka birinden yardım isteyeceksiniz.
bahsettiğiniz şey ufacık bir bebek ihtimallerle yapılacak iş değil.

Ben giderke. Uyanikti cocugu yanina aldi uyumaya devam etti

sizin bebeginiz baya akilliymis.bizimki olsa o kadar saat kesin uyandirirdi babasini.aglamamis mi o yastaki bi cocuk o kadar saat hic mi bisey istememis

Benim eşimde cok sorumsuzdur oyle birakmis olsaydim adam uykuya dalardı muhtemelen taki cocuk aglamasa babasini cimdiklemese uyanmaz tahmin ediyorum ama kızım aglardi yatak odasındaki butun cekmeceleri acar içindekileri doker hatta babasinin gozune parmağını sokardi esimi uyandirirdi sie tahmin ediyorum.

Belki sizin esinizde ara ara bakmis aglamadigi icin ac degildir die düşünmüş olabilir.

Bakin cok kisa bir olay anlatacam kizim 18 aylik 2 hafta once gece lavaboya gidecektim ama oncesinde kizim agladigi icin yatagimizin ortasına almıştım uykuya tam dalarsa yerine yatircaktim.
Neyse esimi uyandırdım kizim yaninda ben lavaboya giidp geliyorim esim tamsm dedi ben lavaboya girdim 3 dk bile gecmeden küt die bir ses geldi ardından esimin bağırışı ondan sonra kiizmin aglamasi...
Lavabodan pijamayi bile kaldiramadan koştum. Eşim ben ona seslendikten sonra uykuya dalmis kiz yaninda ben yokum die döne döne yatagin yanindaki komodine düşmüş esim o sersemlikle kiza sariliyo gittim kizdim bagirdim kizimi susturamadik cok korkmustu birde bana ne dese iyi lavaboya gitmeseydin he dedim aç elini oraya yapim tovbest. Manyakmisin cocuga sahip cikmiyosun ustune beni suclayip lavaboya gitmeseydinmi dion utanmadan dedim. Cok sukur basina birsey gelmedi ama eşime hic güvenmiyorum baba olmaya hic layik degil sozde baba yani bakım sorumluluk konusunda 0.
Buyuzden elimden geldiğince herseyini ben hallediyorum.

Eminim benim eşim de aynısını yapar. Ama ben asla baba olmaya layık değil diyemem. Uykusu cok ağır, sabah işe bile tekme tokat atmadan asla uyanmiyor. Doğumuma günler kaldı, hepimizin yaşadığı stresi yaşıyorum. Bazen ağlıyorum, bazen ağrım oluyor inliyorum, sabahlara kadar istifra ediyorum. Asla uyanmiyor. Uyandirmaya çalışınca da uyanmiyor. Erkeklerden bir anne sorumluluğu ve bilinci beklemek yanlış olur diye düşünüyorum gece 3te adam uykusunun en derinindeyken, yanına çocuk yatırdım deyip giderseniz, o çocuk tabii ki düşer. Dusurmeyecek erkek tanımıyorum malesef

1.5 yaşındaki bir çocuğu bir saat bir odada sızlanmadan , ağlamadan bırakamıyorsun. Ayrıca 5.5 saat bir sürede çocuklar çok acıkır.
Hiç mi ağlamamış , kaldırmamış babasını , şaşırdım doğrusu.

Çocuğunuza üzüldüm ama size dahA çok üzüldüm. Hem annesiniz, hem eş peki neden hala devam bu evliliğe. Belliki eşinizden destek değil köstek görüyorsunuz. Yani neden kendinize bunu reva görüyorsunuz. Gerçekten anlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…