• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba ölürse?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
konusunu açmadan edemeyeceğim konu sadece benim değil benim gibi çoğu evlinin de derdi.
kadın evleniyor.çocuğu oluyor olacak.
kadının babası yok sever sevmez babasını ayrı.
fakat erkek babası olmadığı için çocuklarına bakan (parasız),kızının arkasında duran kayınvalidesini hiç azetmiyor.kendi anasına toz kondurmuyor.bazı erkekler sırf bunun için babasız kız arıyor.kadın ne yapsa kötü annesi yalnız diye sahip çıksa da kötü tabi.evliliğine karıştırmasa sadece çocuklarına baktırsa da kötü.
fakat bişey oldu mu annesine sepetlemeye müsait.
kendi rahatı üstün annesi olsa torununa baktırmak istemez bi tarafı yamulmasın diye.
ayrıca karı koca çalışılıyorsa.her şeyin parası mümkünse kadına ödetilir.mümkünse kadın geçindirsin diye beklenir.
adam arada çocuk için mecburiyetten yada lütufla bişey için para verir.elindeki paradan içki alır yada keyfi harcar. arkadaşlarının hesabını öder babasına sigara alır.
yeni evliliklerde de işte böyle adamlar türedi.
kendi gtünü eşşek gibi çalışan bir yandan çekip çeviren ve asla yaranamayan kadına.

bu anlattığınız çok kötü bir erkek modeli
evlerden ırak..
maalesef içse de içmese de böyle hikayeleri çok duydum.

Bu sorunlar senin sorununmu?
Yani kocan seni ve anneni eziyormu?
hem benim hem arkadaşımın zihniyet buna dönmüş.direk ezmek demeyelimde annemi küçüksemek. hoşlanmamak. ama bu hoşlanmama işine gelmediği için.hani karakterden değil.zaten kız tarafına erkek tarafı zorla yamanmış hissiyatı veriyorda.babası olmayan evli kadınlarda bu daha çok belirgin.

Koca çok bulunur da anne bulunmaz canım ya. Bende babamı kaybettim annem ezilseydi dayanamazdım. Asla düşünmezdim bile. Dediğim gibi koca her yerde bulunur.

maalesef içse de içmese de böyle hikayeleri çok duydum.

hem benim hem arkadaşımın zihniyet buna dönmüş.direk ezmek demeyelimde annemi küçüksemek. hoşlanmamak. ama bu hoşlanmama işine gelmediği için.hani karakterden değil.zaten kız tarafına erkek tarafı zorla yamanmış hissiyatı veriyorda.babası olmayan evli kadınlarda bu daha çok belirgin.

Daha belirgin deme canim. Bu sadece eşinin karakteri ile alakali.
Benim hem annem hemde babam yok. El üstünde tutuluyorum. Tutmasa zaten ucan tekme yerde neyse

valla dünyada bi sürü düzgün erkek varken böyle odunlarla evlenirseniz bu tip sorunlar yaşarsınız. şu durumda konunun babanızın ölmesi veya onunla görüşmemeniz ile alakası yok. belli ki eşiniz odun, anlayışsız, kötü biri.

Başlığa istinaden yazıyorum;
Baban giderse;
Başı dumanlı dağın gider
Atan gider, sırtın gider
çınar ağacın gider yaslanacak yer bulamazsın…
Baban giderse
Darda sana yetişen elin gider
Aklın gider , canın gider
Şu dağlanmış yüreğinde
Çocuk kalan yanın gider
Baban giderse
Öpülecek elin gider
Bayram gider…

Can YÜCEL

Kadin evde iste her yerde çalışsın cocuga baksın kocaya baksın eve baksın ama yinede ezilsin calismazsa daha da ezilsin aşağılansın nerde o taşı sıksa suyunu çıkaran sahiplenen delikanli adamlar

Daha belirgin deme canim. Bu sadece eşinin karakteri ile alakali.
Benim hem annem hemde babam yok. El üstünde tutuluyorum. Tutmasa zaten ucan tekme yerde neyse
şanslısınız.karakterinin yüzünü gizleyen bu. Erkekler illa evliliklerini hallediyorlar.

L
Peki neden böyle evliliklere çocuk yapıyor bu hanımlar ?

valla dünyada bi sürü düzgün erkek varken böyle odunlarla evlenirseniz bu tip sorunlar yaşarsınız. şu durumda konunun babanızın ölmesi veya onunla görüşmemeniz ile alakası yok. belli ki eşiniz odun, anlayışsız, kötü biri.

Bende bunu anlamam. Saka gibi.
kendi evliliğim icin diyemem fakat arkadasin ki evlendikten 2 cocuk olduktan sonra sapıtmış.

Back
X