Baba sorunsalı

Gama Capella

Matruşkanın parçalarıyız 🪆
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
8.205
27.803
748
Dert gibi mi degil mi tartışılır. Ama babam çok mızmız ve ani tavır değistiren biri annem ise ona karşı pasif kalıyor yıllardır. Hali hazirda isi agır oldugu icin yıllardır oruc tutmaz. Simdi tutturmus haftasonu tutmaya. Bunda birsey yok sorun butun gun evde kalması kendine meskale araması. Yine bunda bir sorun yok bu sefer herseyi ayagina istiyor yapacagi islerde. Sahurda onu hazirla sunu cok yap diye buyurlar ediyor. Dun yine sahura kalkmis begenmedi sofrayi hersey vardi aslinda.
Ee tuttuyor musun dedim niyet etmedim dedi bu cumartesi gunu. Acayip sinir oldum sorunu ne bu adamin ya anlamıyorum. :KK12:

Dert gibi mi degil mi tartışılır. Ama babam çok mızmız ve ani tavır değistiren biri annem ise ona karşı pasif kalıyor yıllardır. Hali hazirda isi agır oldugu icin yıllardır oruc tutmaz. Simdi tutturmus haftasonu tutmaya. Bunda birsey yok sorun butun gun evde kalması kendine meskale araması. Yine bunda bir sorun yok bu sefer herseyi ayagina istiyor yapacagi islerde. Sahurda onu hazirla sunu cok yap diye buyurlar ediyor. Dun yine sahura kalkmis begenmedi sofrayi hersey vardi aslinda.
Ee tuttuyor musun dedim niyet etmedim dedi bu cumartesi gunu. Acayip sinir oldum sorunu ne bu adamin ya anlamıyorum. :KK12:
2.5 ay oldu babamı kaybettim böyle bir konu açtığınıza inanamıyorum hayatta ikram çokça sarılın sonra bir ömür vicdan azabı yaşarsın keşke benim babam da hayatta olda idi de tek derdim sinirli olması olsa idi

2.5 ay oldu babamı kaybettim böyle bir konu açtığınıza inanamıyorum hayatta ikram çokça sarılın sonra bir ömür vicdan azabı yaşarsın keşke benim babam da hayatta olda idi de tek derdim sinirli olması olsa idi

Burda okyanusun bir bardak suyunu anlatıyorum belki de burdaki insanları sıkmak istemiyorumdur.

Oruçla dalga mu geçiyor aklınca
Hafta sonu tutarım diyor..
Hafta sonu geliyor sahur sofrasını beğenmiyor ama yiyor
Ertesi gün oruç değil çünkü niyet etmemiş tövbe est..
Enseden tokadı yapıştır gitsin :KK67:

Yanii Tamamen tutmazsa daha hayirli diye dusunuyorum bende.

Başiniz sagolsun Allah rahmet eylesin ins.

Anneme gercekten emirler yagdiriyor sorun temeli de bu tam olarak cnm Yemek cok olsun herkes doysun fikri masum olabilir de ona kiziyorum yani en cok.
Bkm mutfakta bi skeç vrdı
Oruç tutuyorum diye sevdiklerini kırarsan tuttuğun orucun bi hayrı kalmaz diye bi önermesi vardı.
Onu bi izlet
Güldürürken düşündürüyo ;)

Acınız taze olduğu için böyle söylüyorsunuz
Ama normal bir konu açmış arkadaş
"Böyle bir konu açtığınıza inanamıyorum" gibi bir tepki çok fazla bence.

O ayarı yıllar önce annen cekmeliydi. Bu saatten sonra çok bir şey yapamazsınız artık. Benimki ilk evlendiğimizde küsme huyuna sahipti. Küstü mü sofraya da oturmazdı. Umursamadım küslüğünü paşa paşa kendi barıştı daha sofraya küsmez. Bir ara anasının yanında yemeğime laf etti. Kaldırdığım gibi tabağı götürdüm. Diyor ki belki annem yiyordu ondan. Cevap bile vermedim. Daha yemeğimi kötülemez. Beğenmediyse de usulca kendine bir şey yapar. Ha ondan da hoşlanmadım ayarı çektim onu da yapmaz artık.
Olumsuz davranışa sessiz kalıp istediğini yaparsak o davranış pekisir. Doğruyu yaptığını zanneder. Bu yüzden onlara küçük ayarlar verin 😁

Back
X