BABA YOK DEDE VAR...

sen sevdiğin adamdan eminsen eğer, mücadele etmeye devam et
yazık ne suçu var onun?
aynı şekilde senin de

3 yıldır hep şükrediyorum iyiki o var diye.. dua ediyorum bolca

aynısı bende söyledim.. anlayamıyorum onları içim çok acıyor oyüzden buraya yazma gereği duydum bunu Allah bilir diyorum. Anlamıyor...

aynısı bende söyledim.. anlayamıyorum onları içim çok acıyor oyüzden buraya yazma gereği duydum bunu Allah bilir diyorum. Anlamıyor...

Benim babam çocuklarıma bir babanın çocuğuna olduğundan daha bağlıdır.
Eğitimlerinden tatillerine kadar maddi manevi herşeyleriyle ilgilenir..
Böyle bir durum bizde olsaydı kızım büyüdüğünde, ben de o adamı tanır uygun gördüysem mutluluğunu düşünürdüm..
Bu basit bir tercih değil..
Evlilik tüm hayatınızı etkileyecek..

O nedenle öncelikle karşınızdakinden emin olun ve anneniz de tanıyıp onay verdiyse gerisini düşünmeyin bence..

ya bu işleri neden böyle yokuşa sürerler anlamış değilim...ne istiyor Allah aşkına astronot mu olsun doktor mu olsun illaki...kendisinin mesleği ne acaba...ayıp valla ya ne güzel işi gücü var..daha ne istiyor anlamadım..al sevgilini karşısına geçin dedenin anlatın..yok yine aynıysa yapçak birşey yok..annenden amcandan istesinler ozaman...

bende öyle yapcam bir süre beklicemm. bakcam neler olcak. ondan sonra davetiyemi göndercem sadece onlara.. bundan anlıyorlar demekki

öyle davetiye göndermekle olmaz. dedenize hem de böyle bir dedeye mi rest çekeceksiniz? hayır duası almadan olmaz bu işler. bi kere eski adamlar inat olur, siz de biliyorsunuz. özel sektörü filan sevmezler.
siz çabalayacaksınız. dedeyi siz ikna edeceksiniz. siz ve sevgiliniz.
sevgiliniz alacak tatlısını, çalacak dedenizin kapısını, kovulsa da bir daha gidecek. koskoca adama küsmek olmaz. annenizin durumu da zor. siz halledeceksiniz bu işi.

Dedene söz geçirecek bir ahbabı falan yok mu sizinde bildiğiniz tanıdığınız bir insan
Belki yumuşatır, kestirip atma der.

Evlilik ıcın erken arkadasım ben 27 de evlendım daha geç evlenmek osterdım erkek ker evlendıkten sonra az da olsa degısır bulmuyorum benım fikrim bu

şuan gerçekten inat olduğu için davetiyesini gönderrim dedim kendimi avutuyorum yani. kapıma gelmesin kimse benim gitsinler amcandan annenden istesinler diyor. istemiyor o

Şuan sevgilim işsiz. İş bakıyor. Ailem sevgilimi ne kadar görmesede tanımasada ''üzülmesin kafasına takmasın illa ki iş bulur'' diyor. Ki bende babasız büyüdüm.
Dedenizin bu kadar net sabit olduğuna çok üzüldüm. Ama inanıyorum ki illa ki bigün pes edip gelsin görelim bi deyecek. Siz baskılara devam edin. Benimde zamanında babamı istememişler. Dedem sırf kaçar gider bi daha göremeyiz diye vermiş.

ne güzel bir ailen varmış şükret haline.. işte kimse istediği hayatı seçemiyor. yinede halime şükrediyorum dua ediyorum inşallah hakkımzıda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…