- 16 Aralık 2014
- 745
- 2.869
- 128
Halinize şükredin sevdiğine kavuşanlar.. benim içim çok acıyor. sevdiğimi aileme söyleyeli bugün 1 ay oldu. ailem dediğim dayılar dede falan. bende baba olmadığı için onlara söz söylemek düşüyor.. benim babam ben 1,5 2 yaşlarımda vefat etmiş. annemde tabi başka şehirden baba evine gelmiş bi daha evlenmemiş.. Allah razı olsun bende emekleri çok var dayım ve dedemin. benim teyzem memur ve evlendiğinde eşi işsizde sevdiği için verdiler ama ayrıldılar. bende memurum ve sevdiceğim özelde çalışıyor kendi işleri var ve çokta güzel işleri var çok şükür. ama bunu dedem anlamıyor. 1 aydır hiç ne annemi nede beni aradı. anneme kızmış "ana dediğin kızı vazgeçittirir" demiş ben dedemi aricam anne nereye kadar konuşulmicak bu konu dediğimde bunu annem dün söyledi bana. bende dayanamadım dedemi aradım. dede sen siz sevdikten sonra ben sizi verir demezmiydin sen bana ben senin başını öne eğicek bişe mi yaptım şimdiye kadar dedim. içimi döktüm ağladım ama anlamıyor bana bir şans ver bir tanı onları bi kusurlarını görsen eyvallah derim dedemin bir bildiği var derim dedim ama sen bana şans bile vermiyorsun dedim. yokkk yokkk.... başka şehire gitsen o gelemicek işsiz diyor. hala işsiz diyor. benim kapıma gelmesinler diyor. git amcan var annen var diyor. ben dedemle büyüdüm. canım sevgilim çok üzülüyor ben adam değilmiyim diyor. ben arada kalıyorum ben napcam bilmiyorum ağlamaktan tükendim bittim.. annem kendini onlara karşı hep sorumlu hissediyor ben napim kızım diyor bekliyorum bekliyorum nereye kadar beklicem bilmiyorum.. çok üzülüyorum bana akıl verin nolur
Son düzenleme: