Babaanne eziyeti.... :(

:))) Zor oluyor duymak o cümleyi kuzu. Düğün üstü valahi..

Bende babanneli bi evde büyüdüm idare etmek gerçekten zor ama yaşlılıgina verin artık bu saatten sonra huyu degismiycene göre

Değişmiyor tatlım huy haklısın. İdaresi de inanılmaz zor haklısın. Rabbim yardımcımız olsun.

Takmamak zor oluyor kuzu. Belki de tarih yaklaştığı için ben de çok hassaslaştım ondan da beni üzüyor.

Saygı karşılıklı bir olgu bencede. Yaşlıdır, hayat tecrübesi vardır diyip zaten ben şu yaşa kadar saygısızlık yapmadım. Ama bazen hınçlanıyorum. Vicdanen sonra huzursuz da oluyorum. Sonra diyorum ki beni de yaratan Allah onu da yaratan Allah. Kimseye torpili yok. Gün gelir bedelini herkes öter yaptıklarının diyip susuyorum.

allah sabir versin babaniz gonderdigi paralarin nereye gittigini arastirsin bence

Baban babaanneni dinlemiyor anladigim kadarıyla bence sende kafana takmamaya çalış. Baban babaanneni eve getirmeye kalkarsa da anneni türlü bahanelerle yanina cagirirsin. Baban bana mantıklı bir adammis gibi geldi. Çok fazla takilmamaya calis baban zaten gerekeni yapar bence

ahh babaannee vahh babaanneee.:)
benim babaannemde 80 yaşlarinda.. yaşılık işte.. akli eriyor. Boşver dinlemeyin.. düğünüzü rahatça yapın yaşlılar huysuz olur napsın...
bende evlendiğimden beri bayramdan bayrama gidiyorum başka zaman gitmiyorum.
bide beni soruyormuş. annemlere. iyi çok şükür geçip geçiyor.
olanlari hiç anlatmam. vay haline başlar vallaa...
beni de sevmemeye başladi çünkü anneme tuttuğum için..:)

Allah ıma şükürler olsun ki babam çok mantıklı bir adam. oda annesi babasının emaneti diye idare etmeye çalışıyor garibim hep arada kalıyor. Anne olarak ona bile acımıyor.

Kız çevreme bakıyorum milletin anneannesi babaannesi düğün olacak diye destek oluyor bizim babaanne köstek. Anneanneciğim Rahmetli oldu. Kıyamam o ben üniversitedeyken aylıklarını biriktirir tatile gelince al kızım babanın annenin gönderdiği aya yeter yetmez sakla sen derdi. Her er kişi olmuyor demekki.

Kendin çalışıyor muydun çalışıyorsan kendin hallet herseyinj laf düşürme kimseye napcan işte bu zihniyet bitmedi hepimiz çekiyoruz

Kuzum bizim aile şirketimiz var. Herkesin bir gelir miktarı var tabi. Çeyizimi de annemle onlarla yaptık. Ama babam da kına için salon tutmak damatlık vs gibi konularda atakda olmak istiyor. Ama annesi sanki kendi kurdu şirketi annemle benim ve kardeşimin lokmaları sayıyor.

huıysuz oluyor. benim babaanem hiç karişmadi hiç bişeyime.. babam en büyüğü olduğu için herşeyi babam koşturuyor sinir oluyom buna... bende anneme tutunca sevmemeye başladi.. huyumu anneme çekmişim

huıysuz oluyor. benim babaanem hiç karişmadi hiç bişeyime.. babam en büyüğü olduğu için herşeyi babam koşturuyor sinir oluyom buna... bende anneme tutunca sevmemeye başladi.. huyumu anneme çekmişim

Sevgi aramıyondur zaten zannımca şahsen ben aramıyom. Saygı göstersin daha bişi istemiyom vallahi

Kuzum üşte süreçden dolayı insanı yıpratıyor olanlar.
Bak kuzu özellikle körfezin tadını tadan biri buraları unutamaz. Özlemekte haklısın. İnşallah kısa zamanda gelirsin.
Allahim yardimcin olsun, evet bi zaman sonra insan yipraniyo.
Kokusunu herseyini ozledim oralarin, insallah yaza gelicem simdiden cok seviniyorum cnm

Allahim yardimcin olsun, evet bi zaman sonra insan yipraniyo.
Kokusunu herseyini ozledim oralarin, insallah yaza gelicem simdiden cok seviniyorum cnm

Ne güzel.. Yazın farklı oluyor buralar. Haklısın özlemekte. Özellikle cunda adası bende çok başkadır çok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…